DAY DEAL 20% OFF

juni 05, 2023

DAY DEAL 20% OFF

DAY DEAL 20% OFF 

(ACTIE GESLOTEN) Babes!! Wij hebben vandaag een DAY DEAL 20% op onze cropped blazer en riem blazers van eigen label!! Shop deze geweldige blazers met 20% korting op dinsdag 25 juli! Girl, dit wil je toch niet missen?!
Heb jij al jouw favoriete kleur al gevonden op onze webshop? Maak dan 25 juli gebruik van 20% korting! Gebruik de code DAYDEAL20 op jouw favoriete cropped- en/of riem blazer! De korting is geldig tot en met 26 juli WAUW! De kortingscode is online te gebruiken. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete blazer!
KLEDING-DAMES-CROPPED-LANGE-MOUWEN-BLAZERS-RIEM-BLAZER-20%Also in Blog Olivia & Kate

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

februari 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Lees meer

BRUXELLES
BRUXELLES

februari 14, 2024

Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!

Lees meer