ONE FREE PIECE OF JEWELRY WITH EVERY ORDER ABOVE €75!

februari 08, 2021

ONE FREE PIECE OF JEWELRY WITH EVERY ORDER ABOVE €75!

GIVEAWAY OF LOVE! De dag van de liefde is aangebroken girls!
 
In de maand februari zullen we vanaf maandag 8 februari t/m 14 februari bij elke bestelling boven de €75 een leuk sieraad weggeven naar KEUZE. Er is keuze uit ons speciale V-DAY assortiment. De Amour Golden – Ring of maak je outfit helemaal V- ready met de Emmy – Necklace. Wie wil dat nou niet?!


Nu is de tijd om jouw valentijn cadeautje te kopen voor jouw loved one! En bij jouw bestelling boven de €75 krijg jij ook nog is een gratis sieraad! De giveaway is voor iedereen die de liefde viert met zijn vriend of vriendin, moeder of misschien wel samen met je zus. Daar hoort natuurlijk een little present bij. Met onze Valentijns actie hoef jij niet meer verder te zoeken voor het perfecte cadeau.
We wilden dit jaar eens goed uitpakken om iedereen de beste Valentijn te geven die je maar kan wensen, because love is all you need! Doe mee en laat jezelf verwennen door onze geweldige sieraden.

Stay tuned & keep an eye on our website and Instagram voor nog een verrassing op valentijnsdag! Kan je niet wachten, neem dan alvast een kijkje in onze v-day collectie en shop al je fave items!




Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer