SANTA'S GIVEAWAY MONTH

december 26, 2020

SANTA'S GIVEAWAY MONTH

*SANTA'S GIVEAWAYS ZIJN GESLOTEN

December is here girls! De maand van het jaar om iedereen om je heen (en jezelf ;)) de leukste gifts cadeau te doen! Wij hebben speciaal voor jullie een super leuke verrassing…

SANTA’S BIGGEST GIVEAWAY MONTH EVER!!

In de maand december zullen wij ELKE maandag te gekke giveaways houden! Keep an eye on Instagram! Elke maandag zal er namelijk een nieuw vakje open gaan waardoor de items van de giveaway bekend worden gemaakt. Doe jij ook mee? Zo maak je elke week kans om jezelf te verwennen met te gekke items van Olivia & Kate. You def don’t wanna miss this!

Hoe kun je meedoen?
1. Volg Olivia & Kate op Instagram
2. Like the giveaway post
3. Comment waarom jij wilt winnen
4. Tag jouw besties
5. Deel de post in jouw story voor extra kans

 

Wat kun je winnen?

Ohmy het laatste vakje is al geopend, dus de vierde 
giveaway is al bekend! Maak kans op 150 euro shopping money! Wie wilt dat nou niet?! Zo kun jij een super leuke outfit shoppen bij Olivia & Kate!

giveaway-month-sparkle-glitter-fashion-olivia-kate

Doe mee en maak kans op 150 euro shopping money
! Zo kun jij een geweldige outfit shoppen op de webshop! Ga voor die geweldige jurk met mooie oorbellen, of kies een mooie top met een broek. Keuze genoeg babe! Dit is de aller laatste giveaway, dus zorg ervoor dat jij meedoet! 
 
giveaway-month-sparkle-glitter-collection-fashion-olivia-kate
 
Kun je niet wachten? Neem dan een kijkje in onze collectie en shop al je fave items!
SHOP-NOWAlso in Blog Olivia & Kate

THE PERFECT GIFTS
THE PERFECT GIFTS

november 29, 2021

YAY! Het is December! Be prepared en verras je beste vrienden en familie met een origineel cadeau. Shop nu jouw favo items bij Olivia & Kate girls!  

Lees meer

GLITTER EN PAILLETTEN
GLITTER EN PAILLETTEN

november 12, 2021

Glitter en pailletten, daar kan je toch nooit genoeg van hebben girls. Tijdens de feestdagen is een glitter top of een pailletten jurk niet te missen! Ben jij opzoek naar een geweldige outfit voor tijdens de feestdagen of voor een feestje, lees dan snel verder babe!

Lees meer

FAVORIETE INTERIEUR ITEMS
FAVORIETE INTERIEUR ITEMS

oktober 31, 2021

Ohmyyy girl! Bij Olivia & Kate hebben we super veel leuke items voor in jouw huis! Leuk jouw huis op met onze geweldige woondecoratie!

Lees meer