Sweater SALE -20%

februari 21, 2020

Babe, it's cold outside! Met dit koude weer en al die stormen die door ons landje razen kunnen we wel een warme trui gebruiken. Daarom hebben wij van Olivia & Kate de perfecte deal voor jou, namelijk de sweater sale!! Om de winter wat leuker te maken krijg je maar liefst 20% korting op geselecteerde truien! Dus neem snel een kijkje en shop al jouw faves! 😉
It's now or never girl so don't miss out!


SWEATER-SALE-DISCOUNT-KORTING-TRUIEN-OLIVIA-KATE
Voor welke knit ga jij? We hebben heerlijk zachte coltruien truien van zwart tot taupe en van grijs tot aan rust!  Of ga jij liever voor een mooie trui met een wijde hals. Deze hebben we in de kleuren army green en rust. Ook als je meer een cardigan girl bent hebben we de leukste vesten voor jou! Al onze truien zullen jou storm proof maken en je ziet er ook nog eens stylish uit!
Voor iedereen zit er wat leuks bij, so take a look now!
SHOP-NOW-SWEATER-SALE-20%-DISCOUNT-KORTING-OLIVIA-KATE
Om het je makkelijk te maken hebben we hier alle geselecteerde sweaters op een rijtje staan. Het weer is perfect voor online shopping! So get cozy en shop nu al je fave truien in de webshop of de winkel! Hurry, hurry girls!
INSTAGRAM-OLIVIA-KATEPINTEREST-OLIVIA-KATEFACEBOOK-OLIVIA-KATE


Laat een comment achter

Comments will be approved before showing up.


Also in Blog

CRAZY SALE DAYS ARE BACK!
CRAZY SALE DAYS ARE BACK!

augustus 24, 2020

If you love it, buy it babe! Before anyone else does.. De CRAZY SALE days zijn weer begonnen! Dit betekent elke dag meer korting op al onze sale items. We challenge you, speel jij voor safe of durf je het aan om tot de volgende ronde te wachten?!

Lees meer

Internationale Vrouwendag

maart 08, 2020

Who run the world? Girls! Oh my babe je hoort het goed, het is vandaag Internationale Vrouwendag! Vandaag staat helemaal in het teken van de vrouw! Op deze dag word er wereldwijd aandacht gevraagd voor gelijkheid, kiesrecht en empowerment voor vrouwen! Wij van Olivia & Kate vinden dit super belangrijk en hebben daarom 10% korting op de nieuwe collectie! Of je vandaag nou wat leuks gaat doen of niet, in de leukste kleding van Olivia & Kate zal jij deze dag gaan rocken! ;)

Get it or regret it babe!

Lees meer

HAPPY V-DAY

februari 13, 2020

HAPPY V-DAY Oh my! Love is in the air girls! Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Heb jij al wat leuks voor je valentijn? Want wij bij Olivia & Kate hebben de leukste gifts voor jouw valentijn. So get ready for Valentine’s Day! En shop nu je faves hier in de webshop of de winkel!

Lees meer

SPIN AND WIN > Spinner icon