THE PERFECT LOOK FOR A NIGHT OUT!

The perfect look for a night out!

Ohmy girls!! Het is weer tijd om de loungepakken even aan de kant te leggen en nieuwe party outfits te scoren. Één van de leukste dingen in het weekend is sowieso uitgaan met vriendinnen. Jij moet er natuurlijk helemaal trendy uitzien! It’s time to shine, and we got that covered. Wij hebben mega veel items waarin jij de hele avond kan shinen.

party-outfit-look-trend

Heb jij een leuk diner gepland of ga je gezellig het terras op met vriendinnen, wij hebben de perfecte items! Shop bijvoorbeeld een leuke top of kies voor een leuke blouse in veel verschillende leuke kleurtjes en maten. We hebben genoeg keuze shop bijvoorbeeld een blouse met knopen of shop dichte blouses die je makkelijk over je hoofd kan trekken. Combineer dit met een van onze leuke broeken of rokjes en jouw classy outfit is al bijna af! Babe, ben jij meer van de jurkjes? Wij hebben ze in de meest leuke kleurtjes ooit! Onze collectie bestaat uit lange jurkjes, korte jurkjes, jurkjes met bloemetjes of juist casual jurkjes. Voor elke gelegenheid het perfecte item!

 

Babes, je kan de leukste combinaties maken! Combineer een striped top met een van onze leuke blazers, vesten of jasjes voor een casual look. We got it all!! Blazers in kleur, met print, zonder print of juist een classy zwarte blazer. Bij sommige blazers hebben we perfecte bijpassende broeken! Suit up girls!!

Girl heb jij een luxe diner met je vriendinnen, familie of vriend?? Jij kan er altijd mega trendy uitzien met onze fave items. Kies voor onze satin bloesjes! Deze blouses zijn te shoppen in veel vrolijke kleuren. Ook kan je deze blouse shoppen in het beige om een mega chique look te creëren. Deze items kun je perfect combineren met onze satin skirts of leather pants! You can choose babe. Wij zijn al helemaal verliefd op onze satin items.

skirts-blazer-party-trendy

Staat er een leuk avondje uit op de planning en heb jij nog geen outfit? We got your back babe! Kiezen wat je aan gaat trekken met een avondje uit is een behoorlijke klus. Door alle verschillende clubs, barretjes en restaurants wordt de keuze alleen nog maar moeilijker. We love to help girls! Onze collectie bestaat uit mega veel leuke tops, broeken en jurkjes waarmee je er altijd trendy uit zal zien. Shop onze mega leuke one shoulder tops in verschillende kleuren. Een mega leuke top perfect voor in de club! Style deze top met een perfect pair of jeans in het blauw of in het zwart.  It’s your choice babe! Onze nieuwe bandeau tops zijn ook super voor in de club, val helemaal op met onze trendy kleuren. Ook deze tops zijn mega leuk te combineren met een van onze blazers! We love them all!

Ga jij het liefst helemaal over de top? Shop items uit onze party collectie en be ready for a club night. Shop onze glitter en glamour tops! Neem een kijkje bij de party collectie en shop snel jouw fave sparkling items.

Babes, een outfit is pas helemaal af wanneer je je fave sieraden om hebt. The finishing touch. Veel van onze sieraden zijn van stainless steel wat betekend dat ze bijna niet verkleuren. Zo blijven ze supermooi, ook na een avondje stappen. Er is genoeg keuze, heb je liever zilver of ga je toch liever voor goud, we got it all!

Heb je een rustige classy outfit aan dan kan je dit superleuk stylen met grote hoops of juist grote hangertjes in je oren. Girls combineer de leukste oorbellen met elkaar. Mix & Match grote en kleine oorbellen door elkaar in verschillende kleuren.  Voor de meiden die van een subtiel lookje houden hebben we ook kleine knopjes om de look helemaal compleet te maken. Wil jij meer oorbellen maar wil jij geen extra gaatjes of piercings? Shop onze leuke earcuffs in verschillende maten, kleuren en details. Zo creëer jij een superleuke earring party om je oor.

tassen-sieraden-collectie-nieuw

 Girls we love our jewellery. Maak je look helemaal af met onze kettingen. Ook hier is weer genoeg keuze voor al onze babes. De collectie bestaat uit gekleurde kettingen, gouden kettingen en zilveren kettingen. Er zijn super veel verschillende bedeltjes waar je uit kan kiezen. Ook deze kan je combineren voor een leuk effect. Natuurlijk kan je het ook heel bescheiden houden en kiezen voor 1 ketting die je outfit dat laatste beetje glam geeft.

Een leuke armband is zeker niet te missen. Mix & Match jouw faves bij elkaar and get the perfect look. We hebben schakelarmbanden, armbandjes in het goud of zilver of juist met leuke kleurtjes. Vergeet zeker niet een leuke ring toe te voegen! Er zijn ringen in alle kleuren en maten, babe can you choose? Cause we can’t!!

Tijdens een avondje uit is het altijd fijn om je haar ook even vast te kunnen doen. Daarvoor hebben wij de perfecte haarclips. Style de clip op jouw favo manier. Je kan deze shoppen in verschillende maten en kleurtjes.

On a night out hebben wij meiden altijd veel spulletjes mee. Hiervoor heb je de perfecte tas nodig. Shop de perfecte tas om je portemonnee, lipgloss en andere spulletjes in te stoppen. Zo heb je alles bij de hand! En zie jij er de hele avond op en top uit. Mist jouw outfit nog een beetje kleur? Wij hebben een mega vrolijke en kleurrijke collectie aan tassen. Ga jij liever voor een basic outfitje shop dan onze fave tassen in het beige, wit of zwart. Naast de tassen zelf hebben wij ook onwijs leuke riempjes die je los kan toevoegen aan je tas.

Shop jouw faves via de site en wees helemaal ready for your night out! Neem een kijkje op onze website! Ook kan je ons volgen op Instagram @oliviakate.nl zo kan je nog meer inspiratie opdoen en ben je op de hoogte van de leukste winacties, kortingen en nieuwe items!

Bestel je vandaag voor 23:30 dan wordt je bestelling die dag nog verzonden. Ook heb je geen verzendkosten als je boven de 75 euro besteed!

Happy shopping babes!!

XOXO