DAY DEAL 20% OFF

June 05, 2023

DAY DEAL 20% OFF

DAY DEAL 20% OFF 

Babes!! Wij hebben vandaag een DAY DEAL 20% op onze cropped blazer en riem blazers van eigen label!! Shop deze geweldige blazers met 20% korting op dinsdag 25 juli! Girl, dit wil je toch niet missen?!
Heb jij al jouw favoriete kleur al gevonden op onze webshop? Maak dan 25 juli gebruik van 20% korting! Gebruik de code DAYDEAL20 op jouw favoriete cropped- en/of riem blazer! De korting is geldig tot en met 26 juli WAUW! De kortingscode is online te gebruiken. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete blazer!
KLEDING-DAMES-CROPPED-LANGE-MOUWEN-BLAZERS-RIEM-BLAZER-20%Also in Blog Olivia & Kate

OUTLET SALE
OUTLET SALE

September 01, 2023

Onze sale outlet zijn als schatkisten vol verborgen juweeltjes voor shop liefhebbers. Dit evenement biedt de mogelijkheid om kleding, accessoires, sieraden en interieur accessoires en nog veel meer te bemachtigen tegen lagere prijzen. Als je slim winkelt, kun je je garderobe aanvullen zonder je budget te overschrijden.

Read More

END OF SEASON SALE
END OF SEASON SALE

August 21, 2023

Maandag 4 september begint de end of season sale !!! Vanaf deze week zal zullen de laatste zomer items in de sale komen met tot wel 50%. OP = OP dus wees er snel bij! Dit wil je absoluut niet missen.

Read More

BACK TO SCHOOL
BACK TO SCHOOL

August 09, 2023

Het is weer die tijd van het jaar het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Hoe was jouw zomervakantie? Terug naar school gaan is een supere bijzondere periode voor studenten, vol met kansen om nieuwe vrienden te maken, kennis op te doen en je persoonlijke stijl uit te drukken door middel van kleding.

Read More