FREE SHIPPING

February 18, 2021

FREE SHIPPING

Dear girls,

Due to COVID-19, our store in Haarlem is unfortunately closed. :(
Therefore we have decided that you will not only get FREE SHIPPING in December, but until January 19th on all orders above €50 in the Netherlands! WHY! Even more reason to shop with us for your delicious comfy sets and warm sweaters!
If a product from your wishlist is sold out, register and get a notification as soon as it's back in stock!
FREE-SHIPPING-GRATIS-VERZENDING-OLIVIA-KATE

Also in Blog Olivia & Kate

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

February 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Read More

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

February 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Read More

BRUXELLES
BRUXELLES

February 14, 2024

Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!

Read More