Internationale Vrouwendag

March 08, 2020

Who run the world? Girls! Oh my babe je hoort het goed, het is vandaag Internationale Vrouwendag! Vandaag staat helemaal in het teken van de vrouw! Op deze dag word er wereldwijd aandacht gevraagd voor gelijkheid, kiesrecht en empowerment voor vrouwen! Wij van Olivia & Kate vinden dit super belangrijk en hebben daarom 10% korting op de nieuwe collectie! Of je vandaag nou wat leuks gaat doen of niet, in de leukste kleding van Olivia & Kate zal jij deze dag gaan rocken! ;)
Get it or regret it babe!

WOMEN'S-DAY-OLIVIA-KATE

Girls need to support girls! Een vrouw die wij als echte powervrouw zien is Janine Ho. Deze powervrouw heeft verschillende ondernemingen opgezet, en is daarnaast ook nog eens fulltime moeder! Ook Vivian Hoorn is een echte powerwoman. Deze vrouw is van alle werelden thuis ze is afgestuurd als styliste aan de Artemis academie en houdt zich nu dagelijks bezig met modellenwerk, fotografie, influencen en is een succesvol Instagrammer. Ook laat ze niet alleen het perfecte plaatje zien op haar super grappige 2e Instagram account Jaqueline timemachine!! We love Rianne Meijer. Deze prachtige Instagrammer laat niet alleen haar perfecte kanten zien, maar laat ons ook de realiteit achter haar foto's zien. Dit doet ze zodat iedereen ziet dat niemand perfect is en iedere vrouw een echte powervrouw is! Ze is heerlijk eerlijk en nuchter over haar foto's, en daar houden we van! Omdat wij ook graag bijdragen aan Women's day kunnen jullie powervrouwen gebruik maken van 10% korting op de gehele nieuwe collectie! Every women is a powerwomen! 😉

Hey girl you rock! Het thema van Internationale vrouwendag 2020 is vrijheid. Bijvoorbeeld de vrijheid om aan te morgen trekken wat jij leuk vind! Speciaal voor al jullie powervrouwen geven wij alleen vandaag 10% korting op de nieuwe collectie. Hoe geweldig is dat! Al onze items zijn stoer, romantisch en stralen kracht uit. We hebben voor iedere powervrouw de perfecte look, van de mooiste tops tot fijne broeken. Come and get your fave outfit now at Olivia & Kate!

SHOP-NOW-NEW-ARRIVALS-OLIVIA-KATE-DAMES-KLEDING
Shop alleen vandaag de nieuwe collectie met 10% korting in de webshop of kom gezellig langs in de winkel! Dus kom snel een kijkje nemen en shop al je favoriete dameskleding en accesoires. Hurry, hurry girls before you miss out! Happy international women's day!<3

VOORWAARDEN
- Deze actie is geldig op zondag 8 maart 2020
- Deze actie geeft 10% korting op de nieuwe collectie
- Deze actie is niet geldig op sale items
- Deze actie is geldig online & in de winkel
- Online code: WOMEN10
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Blog

CRAZY SALE DAYS ARE BACK!
CRAZY SALE DAYS ARE BACK!

August 24, 2020

If you love it, buy it babe! Before anyone else does.. De CRAZY SALE days zijn weer begonnen! Dit betekent elke dag meer korting op al onze sale items. We challenge you, speel jij voor safe of durf je het aan om tot de volgende ronde te wachten?!

Read More

Sweater SALE -20%

February 21, 2020

Daarom hebben wij van Olivia & Kate de perfecte deal voor jou, namelijk de sweater sale!! Om de winter wat leuker te maken krijg je maar liefst 20% korting op geselecteerde truien!  Dus neem snel een kijkje en shop al jouw faves!

Read More

HAPPY V-DAY

February 13, 2020

HAPPY V-DAY Oh my! Love is in the air girls! Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Heb jij al wat leuks voor je valentijn? Want wij bij Olivia &amp; Kate hebben de leukste gifts voor jouw valentijn. So get ready for Valentine’s Day! En shop nu je faves hier in de webshop of de winkel!

Read More

SPIN AND WIN > Spinner icon