70K FOLLOWERS

70K FOLLOWERS
25-02-2021 

(Deze actie is niet meer geldig)

OMG GIRLS THANK YOU ALL SO MUCH!
WE HAVE ACHIEVED 70K FOLLOWERS ON INSTAGRAM! HOW AMAZING IS THIS?!

Dankzij jullie hebben we nu 70K volgers behaald girls, en om jullie te bedanken voor de goede support hebben we een leuk cadeautje. We hebben voor jullie een speciale kortingscode: INSTA70 Vandaag krijg je 15% korting op alle items van de nieuwe collectie, wie wilt dat nou niet?!  


Gebruik de kortingscode: INSTA70 voor 15% korting op al jou favoriete items!

Wees er snel bij, want de kortingscode is alleen vandaag geldig babe!
Shop nu de leukste jurkjes met 15% korting en combineer ze met leuke schoenen en een paar sieraden en je bent ready to go babe! Ga je voor een een chique look, dan hebben we onze nieuwe Belle jurkjes. Deze satijnen jurkjes staan super mooi!  Ook verkrijgbaar in super veel kleuren. Wil je toch liever voor een iets comfortabelere  en stoere look gaan dan hebben we bijvoorbeeld onze Leslie hoodie jurken met plooimouwen, deze jurkjes zitten super lekker maar ze staan ook nog eens heel leuk! Combineer de jurken bijvoorbeeld met onze mooie hoge Sascha laarzen voor een stijlvolle look! Sinds kort hebben we ook jumpsuits, en deze gaan heel hard! De Paislee jumpsuits zijn er in meerdere kleuren, voor welke kleur ga jij?
De leukste sieraden vind je bij Olivia & Kate, neem snel en kijkje en shop ze vandaag met 15% korting! We hebben voor iedere babe er wel iets leuks tussen zitten waar jij naar opzoek bent! Hou je van statement sieraden, of iets subtieler, we have it all!  De leukste earparty creëer je bij Olivia & Kate, de combinatie tussen oorhangers en knopjes is super leuk om samen te dragen als je meerdere gaatjes hebt, maar het is ook leuk om mee af te wisselen zodat je iedere dag weer een ander lookje hebt girl! Met earcuffs, heb je geen extra gaatjes nodig maar zo kun je wel meer oorbellen dragen, ideaal toch? Zo maak je jou outfit helemaal af girl! En vandaag ook nog eens met 15% korting, hurry hurry!


Lekkere dikke truien kunnen we nu nog wel even gebruiken, bekijk ze snel en scoor jou fav met 15% discount! Een lekkere oversized trui is natuurlijk altijd goed girl, het zit lekker maar het staat ook leuk! Een trui met col of juist met v hals, the choice is yours! Hou je van een ballon mouw, dan hebben we genoeg keuze voor jou! Zo hebben we bijvoorbeeld de super leuke shari knits in allemaal verschillende vrolijke kleurtjes, pick your fav color babe! Hou jij van al die leuke kleurtjes? Dan hebben we zat keuze, zo hebben we ook de bat sweaters met een leuke bat sleeve of de aliya knits met leuke col!
Ook hebben we leuke tops en t-shirts in een heleboel leuke kleuren! Zoals bijvoorbeeld de Rita tee’s, een basic T-shirt heb je altijd nodig in je kledingkast maar deze T-shirts hebben we in allemaal leuke kleurtjes! Ook hebben we de anna tops met lange mouwen en korte mouwen in leuke kleuren, of gestreept met een leuke pof mouw! Hou je juist wat meer van wat rustigere kleuren? We hebben natuurlijk ook leuke tops in het wit, zwart of beige! Scoor nu de leukste tops en krijg 15% korting! Wie wilt dat nou niet?!


Ben je nog opzoek naar een item dat je outfit helemaal af kan maken babe? Neem dan snel een kijkje bij de accessoires! Hier vind je de leukste zonnebrillen, scruncies, mondkapjes en natuurlijk tassen! Een tas mag absoluut niet missen bij je outfit! De nieuwe Sophia bags zijn super leuk om je look mee te stijlen! Maar ook de multi colored Shana bag vinden wij super gaaf, dit geeft je outfit een heerlijke kleurrijke boost! Heb je een wat grotere tas nodig, dan hebben we ook hele leuke handtassen girl! Super handig voor naar school of voor de office. Bekijk de zwarte Sharon bag of de Carissa bag in het beige of zwart, super handig want er past lekker veel in en ze staan ook heel leuk. Het is hele goede kwaliteit omdat ze van echt leer zijn, daarom mogen deze tassen zeker niet ontbreken in jou kast!

Hou jij ook zo van een gezellig huis? Kijk dan even op de interieur pagina van Olivia & Kate! We love it! S’ avonds gezellig op de bank in een heerlijk loungesetje met warme pantoffeltjes aan een filmpje kijken en hoe leuk is het dan als er overal kaarsjes aan staan? Bij Olivia & Kate hebben we de leukste kaarsen bijvoorbeeld de bubble kaarsen en body kaarsen in 2 verschillende maten of hou je ook van een huis dat heerlijk ruikt, dan hebben we veel verschillende geurkaarsen. Deze ruiken zooo lekker! Ook hebben we bij Olivia & Kate producten om voor jezelf een heerlijk spa dagje te geven! Heerlijke verzorgingsproducten zoals handzeep en douchegel scoor je vandaag met de code : THANKYOU15 ook met 15% korting!
Hebben jullie de nieuwe nightwear collectie al gezien? Zoveel leuke pyjama’s, wij kunnen niet kiezen! De Lillian set met kimono is echt amazing maar de Arabella set ook! Ga je voor een long sleeve Elora pyjama set of ga je toch voor de korte Bria set? Ga je helemaal voor cozy dan hebben we ook nog lekkere pantoffels! Check ze snel en scoor nu met 15% korting jou cute sleepwear outfit!

We hopen dat jullie met veel plezier hebben geshopt van onze kortingscode. Thanks to you girls! We willen zoveel mogelijk laten zien dat wij jullie erg dankbaar zijn voor deze geweldige overwinning.  We hebben weer een van onze doelen gehaald en dat had niet gekund zonder jullie girls! We zijn super blij met jullie en kunnen niet wachten om nog meer leuke winacties, giveaways en kortingscodes aan jullie vrij te geven. Van super leuke jurkjes tot aan onze geweldige geurkaarsen. We hopen dat jullie veel plezier hebben met al onze items. Met ze alle gaan we op naar de 80K girls!

Heel erg bedankt babes!

Happy shopping!
Xoxo
 Olivia & Kate