Retourneren


Wil je jouw bestelling retourneren of ruilen voor een andere maat?

Wat jammer dat het item(s) niet goed is, maar kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig kun je heel eenvoudig je aankoop retourneren of ruilen (mits het item(s) aan onze retourvoorwaarden voldoen). Je kunt jouw item(s) binnen Nederland al vanaf €6,50 retour sturen of voor €7,50 laten ophalen bij jou thuis of op je werk!

De tarieven voor retourzending buiten Nederland zie je terug op de pagina waar je jouw retour aanmeld. 

retour aanmelden

1. Aanmelden


Voldoet je retour aan de retourvoorwaarden? Meld dan binnen 14 dagen jouw retourzending via onderstaande button. Selecteer de welke producten je wilt retourneren of ruilen, en kies de gewenste retourmethode.

retour inpakken

2. Inpakken


Verpak het item(s) met pakbon in originele verpakking en plak het retourlabel op de retourdoos of zak. Vergeet niet om het oude retourlabel af te plakken of te verwijderen. 

retour versturen

3. Versturen


Breng jouw pakketje binnen 14 dagen na jouw aanmelding naar een postkantoor. Gekozen voor een ophaalservice? Laat jouw zending dan thuis of op je werk ophalen.  

retour terugbetaling

4. Terugbetaling


Als het product aan onze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op rekening waarmee is betaald of ontvang je de store credit + €5 extra shoppingmoney per e-mail. 
Retourvoorwaarden:
- Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn aangemeld
- Slips & badkleding mogen niet retour indien de hygiënestrip niet meer aanwezig is (om hygiënische redenen)  
- De artikelen moeten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden

★ Let op: wanneer je jouw items toch retourneert, moet een product dat je gratis hebt ontvangen ook teruggestuurd worden. Gebeurt dit niet, dan zullen wij de verkoopwaarde van dit product in rekening brengen. Besluit je totaal een minimaal waarde van €75 van items te houden, dan mag je de free gift houden.

Klacht

Heb je een verkeerd item ontvangen, verkeerde maat, ontbreekt er een product of is het product beschadigd? Stuur het item dan nog niet retour, wij kunnen gemaakte retourkosten niet achteraf vergoeden. Onze klantenservice neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor een passende oplossing! 


Gratis ruilen

Meld je ruiling binnen 14 dagen aan via de knop retour aanmelden. Indien het product op voorraad is in de gewenste maat dan wordt dit item gratis en direct naar je opgestuurd! Volg de overige stappen om de onjuiste maat retour te sturen naar ons. 


Retourbedrag op een Olivia & Kate giftcard + €5 extra shoppingmoney

Je kunt er ook voor kiezen om jouw retourbedrag op een Olivia & Kate giftcard te ontvangen. Als bedankje ontvang je van ons €5 extra shoppingmoney op de giftcard als je voor deze optie kiest! De giftcard heeft geen vervaldatum en kan ook in delen besteed worden. Je kunt voor deze optie kiezen tijdens het aanmelden van jouw retour via https://olivia-kate.returnista.com/ en ontvangt deze na verwerking van jouw retour via de mail!


Items uit meerdere bestellingen retourneren

Het is geen probleem om items uit verschillende bestellingen samen retour te sturen. Zolang beide bestellingen binnen de retourtermijn vallen kun je items uit meerdere bestellingen in één aanmelding retour melden. Deze mogelijkheid is automatisch zichtbaar tijdens het aanmelden van jouw retour! Je ontvangt een retourlabel waarmee je de items samen in één zending terug kunt sturen.


Retourneren of ruilen in onze boutique in Haarlem

Retourneren of ruilen binnen 14 dagen in onze boutique is altijd gratis! Vergeet niet de originele verpakking en pakbon mee te nemen. Je ontvangt een bewijs van aflevering in de winkel. Let op: de winkel geeft geen geld terug. Jouw retour wordt verwerkt zodra deze op ons hoofdkantoor is. Meld je retour aan via https://olivia-kate.returnista.com/ en kies voor In Store Drop Off.

Olivia & Kate Boutique
Anegang 48
2011 HS Haarlem

Retourneren met eigen koerier

Wil je geen gebruik maken van onze service en het item(s) met eigen koerier retour versturen? Geen probleem! Meld je retour dan via retour@olivia-kate.nl aan en verstuur het binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour naar onderstaande adres: 

Olivia & Kate
Jan van Krimpenweg 9
2031 CE Haarlem

*Let op dit is op eigen risico, verstuur het daarom altijd met track & trace! Voor zendingen met eigen gekozen koerier kunnen wij geen onderzoeken opstarten.