DE PERFECTE ACCESSOIRES!

DE PERFECTE ACCESSOIRES!
Accessoires zijn a girl’s best friend! Met accessoires kun je jouw look helemaal afmaken. Of het nou een casual outfit, zakelijke outfit, party outfit of een comfy outfit is, van accessoires kun je nooit genoeg hebben toch? Ben je nu wel heel benieuwd wat er bij onze in de collectie zit, lees dan snel verder babe! Zo shop je jouw complete outfit in één keer en hoef je niet meer verder te kijken welke accessoires er bij passen! We zeggen niet voor niets, it is all about the details! 

olivia-kate-kopen-accessoires-mondkapjes-hoeden-scrunchie

RIEMEN

Girls! Een toffe riem maakt jouw outfit helemaal compleet! Dames riemen kunnen een echte eyecatcher zijn! Wij hebben zowel basic riemen die met elke outfit te combineren zijn als opvallende riemen!
Combineer een van onze leuke riemen met een jurkje om meer taille te creëren of juist een heupriem voor op een van onze spijkerbroeken om jouw outfit helemaal af te maken!
Wij hebben bijvoorbeeld een riem met rondjes, waardoor deze op maat is te verstellen! Zo hoef je nooit meer extra gaatjes bij te laten maken bij de kleermaker ;)
Wij hebben riemen in verschillende kleuren, printjes en gespen! Neem bijvoorbeeld riemen met studs: deze zijn helemaal een trend nu! Daarnaast hebben wij veel zwarte riemen die bij elke outfit passen! Veel van onze riemen zijn gemaakt van echt leer waardoor ze lang meegaan!
 

ZONNEBRILLEN

Ohmy! Wij hebben mega veel leuke zonnebrillen voor dames van goede kwaliteit voor een leuke prijs! Al onze zonnebrillen koop je voor 14.99! Wij hebben veel verschillende soorten modellen. Shop bijvoorbeeld jouw favoriete zonnebril in een print of ga juist voor een chique zwarte zonnebril! We love a good pair of sunglasses ;) Ook in de hersft & winter komt een zonnebril goed van pas wanneer je bijvoorbeeld op wintersport gaat of lekker een wandeling maakt in het zonnetje buiten!
Houd onze site goed in de gaten, want soms hebben wij ook veel dames zonnebrillen in de sale!

riemen-riem-zonnebrillen-zonnebril

TASSEN

Every girl needs a bag! Wij hebben veel verschillende soorten formaten, kleuren en prints! We’ve got you covered babe! Een tas is niet alleen super handig maar kan ook jouw outfit helemaal afmaken! Tassen voor dames zijn onmisbaar in jouw kledingkast! Je hoeft niet per se naar een tassenwinkel om voor een leuke tas te slagen! Bij Olivia & Kate heb je genoeg keuze! Veel van onze tassen zijn gemaakt van echt leer waardoor je heel lang plezier hebt van jouw aankoop! 

Hou jij van tassen met prints of tassen in het zwart? We’ve got both babe! Ga voor een zwarte tas die bij elke outfit past of juist een eyecatcher die je outfit opvrolijkt! Wij verkopen ook veel tassen in onze winkel in Haarlem, neem daar ook zeker een kijkje!
 

SLEUTELHANGERS

Sleutelhangers voor dames zijn een echte musthave! Een sleutelbos is iets wat je altijd bij je moet hebben, maar veel sleutelhangers zien er zo saai uit.. Hoe leuk is het om er dan een leuke sleutelhanger aan te hangen?! Zo raak je ook jouw sleutelbos veel minder snel kwijt en vind je die makkelijk terug in je tas!
 

HOEDEN

Een leuke hoed of stoere pet is de perfecte accessoire! In de winter & zomer komt een hoed of pet goed van pas! In de winter is het heel fijn om jezelf warm te houden met een warme muts! In de zomer is een beige of zwarte hoed super leuk! Een stoere cap of piloten pet kan leuk gedragen worden in de herfst of zomer om je gezicht te beschermen tegen de zon!

sokken-scrunchies-tassen-sok-scrunchie-tas

TELEFOONHOESJES

Bij Olivia & Kate kun je de leukste telefoonhoesjes bestellen! Wij hebben super leuke hoesjes online staan met leuke prints waardoor ze een echte eyecatcher zijn! Zo kan je je telefoon nooit meer kwijtraken ;)

SJAALS

Je kan nooit genoeg sjaals in je kast hebben liggen voor de herfst & winter! Bij elke outfit past namelijk een bijpassende sjaal! Wij hebben heel veel kleuren online & ook veel leuke winterjassen die je helemaal bij je sjaal kunt matchen! Fleur je outfit op met een leuke gekleurde sjaal zoals een fel kleurtje! Er zijn natuurlijk super veel verschillende soorten sjaals. Voor elke tijd van het jaar komt een sjaal van pas, in de winter een dikkere sjaal en in de zomer is een satijnen sjaaltje die je ook in je haar kan doen super leuk!
Sjaal voor dames houden je heerlijk warm tijdens de winter & herfst! Wij hebben ook veel printjes zoals sjaals met luipaard print!

Heb je jouw accessoires snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.

Kan je niet kiezen welke tas, sjaal, zonnebril of hoed en wil je het eerst thuis bekijken? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke jij gaat!

SOKKEN

Bij Olivia & Kate hebben wij de meest schattige sokken voor dames online! Wij hebben ook sokken met glitters online staan, dit is super leuk om boven je schoen uit te laten komen zodat je nog een stukje van de glitter sok ziet! Dit zorgt voor een super leuk detail aan je outfit! Bij Olivia & Kate shop je dus zelfs de leukste sokken!

MONDKAPJES

Mondkapjes zijn onmisbaar in deze tijd van het COVID vrius. Het is erg belangrijk om gezond te blijven en mondmaskers helpen jou hierbij bescherming te geven! Nu willen wij er wel stylish bij lopen.. geen zorgen! Olivia & Kate will help you out! Super fashionable mondkapjes in verschillende kleuren en vormen! Mondkapjes van stof met print, glitter, kleur & ook basic mondkapjes! Er zijn genoeg mondkapjes die je bij ons online & in de winkel kan shoppen! Wij hebben veel mondkapjes die erg goedkoop zijn en uitwasbaar zodat je ze langer kan gebruiken! Vaak hebben we ook mondkapjes in de aanbieding tijdens bijvoorbeeld acties dus houd zeker onze website in de gaten!