Barbie

Barbie

BARBIE

Fans vragen zich de laatste weken bij elke barbie première één ding af: als welke variant van de wereldberoemde pop zou actrice Margot Robbie zich vandaag weer hebben laten aankleden? Zou het de jaren 60 London Barbie zijn of de jaren 80 carrière barbie?

De film barbie met Margot Robbie en Ryan Gosling als Ken ging dinsdag 18 juli in première en leidt wereldwijd voor populariteit van de pop en de kleur roze. Dat laatste wordt ook wel barbie core genoemd: Barbie en roze als mode inspiratie. En zoals wel vaker is dit geen toeval maar een grote en slimme marketingcampagne van barbie eigenaar Mattel. Maar de allergrootste troef lijkt toch wel hoofdrolspeler Margot Robbie, die elke première gekleed gaat als een barbie die ooit door het bedrijf is uitgebracht.

In de film worden Barbie en Ken verbannen uit de perfecte fantasiewereld waarin ze leven omdat ze niet perfect genoeg zijn, daarom gaan ze op ontdekkingsreis in de echte wereld om op zoek te gaan naar de echte schoonheid. Welke barbie film was altijd jouw favoriet?

KLEDING-ROZE-BLAZER-TOP-SHORT-SET-BARBIE

BARBIE KLEDING

Barbie kleding verwijst naar de outfits en kleding accesoires die zijn ontworpen voor Barbie poppen. Deze kledingstukken zijn vaak op maat gemaakt om perfect te passen bij het lichaam en zijn beschikbaar in een breed aanbod aan stijlen en ontwerpen.

Barbie is sterk geassocieerd met de kleur roze. Roze is traditioneel de kleur in de Barbie wereld en speelt een grote rol in het iconische imago van de pop. De meeste mensen denken meteen aan de kleur wanneer ze aan Barbie denken.

De Barbie poppen zijn vaak versierd met roze tinten. De kleding die Barbie draagt, haar accessoires, speelsets en zelf de verpakkingen en reclame promoties zijn vaak ontworpen in roze kleuren. Nog gekker er zijn zelfs barbie huizen ontworpen! Roze vertegenwoordigt een meisjesachtige, vrolijke en glamoureuze schoonheidsleer die perfect past bij het beeld van Barbie als een modieuze maar vooral trendy pop.

Het roze thema van Barbie is een van de redenen waarom ze al tientallen jaren een geliefde en iconische pop is over de hele wereld. Hoewel Barbie ook in andere kleuren een stijlen wordt aangeboden, is roze zonder twijfel mogelijk verbonden met het karakter en het merk Barbie.

ROZE JURKEN

Roze jurken zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, variërend van lichtroze en pastelroze tot fuchsia en magenta. De barbie roze kleur staat bij jurken vaak bekend om vrouwelijkheid, romantiek en zachtheid. Roze jurken kunnen in verschillende stijlen en ontwerpen komen, bij verschillende passende verschillende gelegenheden.

Luchtige en lichte zomerjurken zijn ideaal voor warme zomerdagen, cocktail jurken: korte of midi- jurken zijn in roze kleuren perfect voor evenementen of feesten. Avondjurken: lange, elegante jurken in roze tinten die geschikt zijn voor formele gelegenheden en galafeesten. Bruidsjurken: roze bruidsjurken worden steeds populairder bij modern bruiden die een zachte en romantische uitstraling willen op hun trouwdag daarnaast casual jurkjes kan worden gedragen voor dagelijks gebruik.

KLEDING-ROZE-KATOENEN-PRINT-PLAYSUIT-ROZE-ORANJE-TOP-SATIJNEN-GESTRIKTE-JURK-BARBIE

ROZE TOPS

Roze tops zijn kledingstukken die verschillende stijlen en ontwerpen hebben, variërend van casual tot formele kleding. Ze zijn verkrijgbaar bij ons in verschillende tinten roze, lichtroze, pastelroze, zalmroze, fuchsia en meer.

Enkele populaire stijlen van roze tops zijn onder andere t-shirts en tanktops ze zijn casual en comfortabel voor dagelijks gebruik, perfect om te combineren met jeans, short of rokken.

Blouses zijn stijlvolle en veelzijdige tops die geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden daarnaast ook crop tops die de buik blootleggen of net boven de taille eindigen, ideal voor trendy en zomerse uitstraling.

 

BROEKEN EN ROKKEN

Roze rokken zijn in verschillende lengtes, tinten roze, stijlen, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om een roze rok aan te trekken voor een gelegenheid.

Enkele populaire stijlen van de rokken zijn skater rokken met een uitlopende vorm die een speels en flirterig effect creëren, ideaal voor een zomerse look. Daarnaast ook de midi rokken die tot net onder de knie vallen, waardoor ze geschikt zijn voor alle gelegenheden en maxi rokken een lange rok perfect voor een bohemian of zomerse look.

Een roze broek mag ook echt niet ontbreken in jouw kledingkast, je hebt talloze opties hebt om je outfits aan te vullen in verschillende stijlen en pasvormen. Onze favoriete broeken in het roze zijn onder andere wijde broeken met een wijdere pasvorm, die comfortabel en luchtig zijn ook perfect voor warme dagen.

Pantalons vooral formele broeken die kunnen worden gedragen voor kantoor- of zakelijke gelegenheden waar je toch wel een beetje met de roze kleur kan opvallen. Om niet te vergeten de skinny jeans een strakke broek die goed om het lichaam past, waardoor ze een trendy uitstraling hebben.

KLEDING-ROZE-PATROON-PRINT-LANGE-MOUWEN-TOP-SATIJNEN-TOP-PATROON-ONE-SHOULDER-TOP-BARBIE

ROZE JASSEN EN BLAZERS

Roze jassen of mantels zijn meestal gemaakt van stoffen zoals wol, katoen, polyester, of andere materialen, en zijn in de kleur roze. Lichtroze jassen kunnen een zachte en elegante uitstraling geven, ideaal voor lente- of zomerkleding daarnaast is een fel roze jas gewaagd en legt het een modieuze verklaring af.

Jassen kunnen in verschillende stijlen voorkomen, zoals trenchcoats, blazers, biker jassen, gewatteerde jassen, enzovoort. Ze kunnen gedragen worden boven verschillende outfits om jouw outfit echt af te maken!

Roze blazers zijn formele jasjes in de kleur roze die vaak worden gedragen als onderdeel van een pak voor vrouwen. Blazers zijn meestal gestructureerd en getailleerd of juist oversized, waardoor ze een elegante en professionele uitstraling hebben. Ze kunnen worden gedragen bij formele evenement of als onderdeel van een chique outfit voor speciale gelegenheden.

Blazers in de kleur roze kunnen worden gecombineerd met bijpassende roze broeken of rokken voor een volledige ‘ roze look ‘, of ze kunnen worden gecombineerd met neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs om een meer gebalanceerde en subtiele uitstraling te creëren.

Het dragen van roze jassen en blazers vereist enige stijlgevoeligheid, omdat de kleur opvallend kan zijn. Het is belangrijk om de juiste tint roze te kiezen die past bij jouw huidskleur en voorkeuren. Probeer het uit met verschillende combinaties en accessoires om een stijl te creëren die bij jou past en waarin je je comfortabel voelt.

ACCESSOIRES-ROZE-ARMBAND-STEEN-RING-HARTJES-BEDEL-OORBELLEN-BARBIE

ROZE ACCESSOIRES

Roze accessoires kunnen een leuke en vrouwelijke touch toevoegen aan je outfit. Of je nu van subtiele hinten van roze houdt of graag opvalt met opvallende accenten, er zijn super veel leuke accessoires om uit te kiezen.

Een roze handtas of clutch kan een vleugje kleur toevoegen aan je look of nu kiest voor een cross body tas of een clutch voor avondje uit, een roze tas kan een statement maken.

Sieraden zijn ook een super leuke toevoeging aan jouw outfit zoals armbanden, oorbellen, kettingen en ringen met roze zirkonia stenen of glitters. Daarnaast heb je ook te gekke roze sjaals, roze hoeden, roze schoenen en om niet de te vergeten een roze riem om jouw barbie look af te stylen.