Bestsellers

Bestsellers

Bestsellers 

Wij hebben onze bestsellers voor jou op een rijtje gezet! Shop de leukste en meest populaire musthaves voor jouw kledingkast! Neem snel een kijkje op onze website onder het kopje ‘Occassion’ en klik dan op ‘Bestseller’ en shop jouw favorieten!

Gilets

Gilets zijn laatste tijd helemaal in de mode en wij zijn helemaal verliefd! Daarnaast is het een van onze bestsellers. Het maakt je outfit helemaal af en staat super leuk. De teddy gilet mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Het geeft een cozy look en is leuk te combineren met een coltrui bijvoorbeeld. De teddy gilets in het zwart, bruin en beige zijn onze bestsellers en zijn met iedere outfit leuk te combineren. Naast de geweldige teddy gilets is ook de zwarte lange blazer gilet een bestseller! Leuk te combineren met een colletje of een blouse bijvoorbeeld.



Blazer

Tegenwoordig zijn blazers niet meer te missen. Deze moet je dan ook echt in je collectie hebben. Leuk om als jas te gebruiken bij wat warmere dagen of juist leuk om je outfit mee af te maken. Draag de blazer met een mooie pantalon om voor een nette look te gaan. Daarnaast is het ook superleuk om de blazer te combineren met een jeans en een paar stoere sneakers. De zwarte Lyra blazer is perfect voor iedere outfit. Ook hebben wij andere kleuren in ons assortiment. Door een andere kleur blazer maak je je outfit wat speelser. Blazers zijn echt eindeloos te combineren! Girl, shop onze bestseller snel online of kom gezellig langs bij ons in de winkel in Haarlem.

Skirts & shorts

Ben jij nog opzoek naar een zwarte skirt? We got you! De zwarte June skirt is makkelijk te combineren met iedere top! Door de ruffel aan de onderkant maakt het je look van speelser! Wij zijn verliefd! Shop snel de bestseller June skirt en maak jouw outfit compleet! Naast de zwarte skirt zijn ook de leren skorts bestsellers! Leuk tijdens alle seizoenen! Combineer tijdens de koude dagen met een paar stoere boots en een trui bijvoorbeeld! De leren skorts zijn eindeloos te combineren!

Truien & vesten

Truien horen zeker thuis in het rijtje bestsellers van Olivia & Kate. Babe, truien zijn items die je nooit genoeg kan hebben! De zwarte verticale strepen trui is een van onze favorieten. Superleuk om te combineren met een leren skort en een paar hoge laarzen. Hou jij meer van broeken? We got you! De trui is ook leuk om te combineren met een leren broek of met een jeans en een paar sneakers. Gestreepte truien zijn helemaal in de mode en bij ons shop je verschillende modellen en kleuren! Van colletjes tot rits truien tot gekleurde truien! We’ve got it all! Voor iedereen zal er wat leuks bij zitten! Ook is de gebreide hartjes trui een bestseller. Super cute en comfy! Daarnaast zijn de wollen gebreide truien ook te vinden in ons rijtje bestsellers. De leuke kleuren maken jouw outfit gezellig en comfy tegelijkertijd! Neem snel een kijkje op de website om jouw favoriete kleur te shoppen! De Yasmine vesten vliegen ook de deur uit bij ons! Deze heerlijke vesten zijn ideaal om over jouw outfit heen te dragen. Ze zijn super zacht en comfy! Draag de vesten met een jeans en een mooie top. Een bandeau top of een cropped top staat leuk bij deze look. De Yasmine vesten zijn te shoppen in verschillende mooie kleuren!



Broeken & leggings

Onze zwarte leren legging hoort ook thuis in het rijtje bestsellers. Leren leggings zijn super makkelijk te combineren met alle tops en truien. Daarnaast ook super leuk om te combineren met verschillende schoenen. Met zowel sneakers, laarzen als pumps kun je de legging leuk stylen. Pantalon zijn helemaal in de mode! Deze moet jij dus zeker in jouw kledingkast hebben hangen. Wij van Olivia & Kate hebben de bestsellers voor jou verzameld bij het kopje ‘bestsellers’ op de website! Vind jouw favoriete pantalon en bestel zodat jij je outfit helemaal kan stylen naar de modetrends van nu!

Tops

De grootste bestseller van dit moment zijn de chocker tops! Deze zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en army groen. Superleuk om te dragen naar een feestje of een diner met je besties! Als de op iets te koud is, kan je er een mooie blazer over dragen. De bestseller zwarte Lyra blazer is hier ideaal voor. Draag de top met een mooie pantalon om de look chique te maken of ga voor een leren skort voor een stoere look. Ben jij opzoek naar een top voor een feestje en hou jij meer van lange mouwen? Girl, we got you! Ga dan bijvoorbeeld voor de zwarte glitter col top! Deze maakt je outfit feestelijk door de subtiele glitter in de top! Leuk om te combineren met een zwarte pantalon!

Sieraden

Je outfit helemaal afmaken doe je natuurlijk met sieraden! Een paar mooie oorbellen mogen niet ontbreken in jouw sieraden collectie! Ga bijvoorbeeld voor de Melodie golden earrings. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor iedereen wat wils! Heb jij een feestje en wil jij een mooie outfit aan?! Met de statement oorbellen van Olivia & Kate maak jij jouw look helemaal af! Babe, neem snel een kijkje op de website en scoor jouw favoriete oorbellen! Ook horen ringen thuis in het rijtje van de bestsellers! Gouden kristallen ring is superleuk te matchen met iedere outfit.



Bestsellers bestellen

Shop jouw favoriete bestsellers bij Olivia & Kate en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden! Zo kun je een bestelling betalen via IDeal, cash- creditcard of met een Fashioncheque, VVV cadeaukaart of een Olivia & Kate giftcard. Heb je nog een Olivia & Kate kortingscode? Dan kun je deze invullen op de check out pagina, de korting wordt dan automatisch toegepast op jouw orderwaarde.
Heb je jouw nieuwe outfit snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland. Hoe fijn is dat?!
Kan je niet kiezen en wil jij de items eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items jij gaat!

Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.