CAPSULE COLLECTION JEWELRY

jewelery-collection-new-spring-goud-zilver-items-webshop-shoppen-trendy
 

Capsule Collection Jewelry 

OH MY! Ben jij nog op zoek naar de perfecte ketting of kan jouw sieraden collectie wel een upgrade gebruiken? Neem dan gauw een kijkje in onze nieuwste sieraden collectie girls! We hebben leuke subtiele kettinkjes maar ook geweldige oorbellen en nog veel meer in onze collectie! You have to take a look and create your own jewelry party girl!
 Sieraden-new-collectie-capsule-items
Subtiele kettinkjes
Kettingen mogen natuurlijk niet ontbreken in onze collectie! We hebben de leukste kettinkjes voor jullie op een rijtje gezet. Ben jij helemaal weg van kettingen met bedel eraan? Dan zit jij bij Olivia & Kate zeker goed! We hebben super veel keuze uit kettingen met leuke bedeltjes eraan zoals de Suzi en de Sisly- Necklace. Deze heeft een bedeltje met een slangetje. Deze trend is helemaal hip girls! Ben jij de cute typ of girl? Ga dan voor bijvoorbeeld onze Posie of Tori – Necklace. Super cute met de love of amour tekst! Al deze kettingen zijn ook super leuk om met elkaar te combineren. De leukste jewelry party creëer je door alles te mixen en te matchen!
sieraden-collectie-nieuw-webshop-shoppen
Ear party!
Opzoek naar de perfecte oorbellen om jouw earparty compleet te maken? Shop dan nu bij onze sieraden collectie de leukste oorbellen! Oorbellen zijn superbelangrijk. Ze kunnen namelijk een bepaalde sfeer aan jouw outfit geven! Creëer van een basic outfit een echte night out look! We hebben oorbellen met prachtige steentjes in het goud en zilver. Deze oorbellen zijn erg subtiel maar zijn ook erg leuk voor een feestje of special day! De Kesha en Elma – Earrings zijn om verliefd op te worden. Deze oorbellen zijn ster en hartvormig en staan vrijwel bij elke outfit girl! Subtiel maar wel aanwezig! Deze oorbellen zijn ook zeker erg leuk om samen te dragen. Super trendy!
 
Ear cuffs zijn ook niet te missen dit jaar! Creëer nog meer sfeer door het dragen van ear cuffs. Shop deze onze ear cuffs met bedeltjes of glitterende steentjes erop. Ook leuk te dragen voor meiden die een helix hebben. 
 oorbellen-er cuff-items-nieuw-capsule-lancering
Trendy bracelets
Heb jij al de perfecte kettingen en oorbellen maar nog geen leuke bijpassende bracelet kunnen vinden? Don’t worry girl! Olivia & Kate heeft de perfecte bracelets voor jou! Veel van onze armbandjes zijn verstelbaar naar jouw eigen maat. Superhandig!  We hebben armbanden met bedeltjes maar ook de basic ones. De Filou – Bracelets zijn helemaal trendy dit jaar! You can’t miss out on them girl! Ook hebben we de Suzi – Bracelet. Deze is geweldig om te dragen samen met de Suzi – Necklace.  The perfect match voor een complete look! De Dulce- Bracelets zijn de perfecte armbandjes om samen te dragen met een horloge. Shop now girls!
   
Put a ring on it girl!
Natuurlijk verkopen wij bij Olivia & Kate super leuke ringen. Er is genoeg keus voor iedere babe! Ook zijn er veel ringen die je samen kan dragen met onze andere bijpassende sieraden. Neem bijvoorbeeld onze Amour – Ring! Te leuk om te laten liggen girl en heel leuk te combineren met bijvoorbeeld de Posie – ketting om in de amour sfeer te blijven. Alle ringen zijn ook weer samen te combineren met onze andere ringen uit de collectie. Ben jij toch meer opzoek naar een ring met wat meer sparkle? Ga dan voor de Lavena – Ring of Justy - ring. Subtiel en super feestelijk!
 outfits-inspo-items-sieraden-mixen
Are you ready for de new season?
Je kan niet het nieuwe seizoen ingaan zonder onze te gekke enkelbandjes. We hebben natuurlijk hiervan ook goud en zilver in onze collectie. Deze enkelbandjes zijn geweldig voor een dagje naar het strand of een middag in het zonnetje op het terras. We hebben enkelbandjes met quotes erop of gewoon een classy subtiel enkelbandje. De Tanya – Anklets hebben zelfs parel details erop! WAUW! Je kunt er meerdere tegelijk dragen of juist lekker veel afwisselen. Maar hoe stijl je zo’n enkelbandje nou? Wij gaan jou daarbij helpen! Je wilt natuurlijk wel dat jouw sieraad goed te zien is. Een kort jurkje of shortje is perfect om jouw sieraad te showen. Draag er bijvoorbeeld leuke flip flops of heels bij. Zoals de Diandra – Slippers en onze pretty Serena – Heels. Onze nieuwe Loisa – Maxi Dress is hier ook perfect voor. Je kunt van alles dragen onder deze jurk. Dress, sandalen en een enkelbandje and you’re good to go girl! 
 
 
How to store your jewelry? 
Sieraden zijn super leuk en maar kunnen ook heel snel kwijtraken of stuk gaan als je er niet op de juiste manier mee omgaat. Wij hebben daarom wat manieren voor jullie girls op een rijtje gezet. Zo kun je jouw sieraden mooi opbergen en ziet het er ook nog eens super leuk en stijlvol uit! Voor kettingen, armbanden en oorbellen is de Shell – Jewelry Stand de perfecte oplossing. Deze is verkrijgbaar in he goud. De schelpen detail staat er super cute bij. Daarom is dit item niet alleen erg leuk als accessoire maar het is ook super praktisch om je sieraden aan op te hangen. Bij Olivia & Kate hebben we ook vele leuke opberg doosjes. Deze zijn super handig om jouw kleine oorbelletjes of ringetjes in te bewaren. Zo weet jij ze altijd gemakkelijk te vinden babe. De Pearl Three – Box heeft een super leuk design met goud en schelpen details. Deze staat ook perfect samen met onze Jewelry stand! Toch meer fan van een wat groter doosje? We got you! Onze Moon & Stars Velvet Box is erg ruim en heeft leuke details. Hier passen ook groter items in zoals een horloge of grotere statement oorbellen. Neem daarom snel een kijkje in de interieur categorie!
 
sieraden-trendy-spring-collectie-webshop
Zoals je ziet is er genoeg keuze girl! Al deze sieraden zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Ook zijn veel van onze sieraden stainless steel. Hierdoor kunnen ze niet verkleuren! Amazing right! Al deze sieraden zijn geweldig voor de spring/summer season! Neem daarom gauw een kijkje in onze nieuwste sieraden collectie op onze webshop of in our store. Shop jouw faves! En vergeet natuurlijk geen kijkje te nemen bij onze nieuwste Spring collectie! Because it’s freakin amazing girls!
 
Happy Shopping girls!