CAPSULE COLLECTION SUNGLASSES

mei 02, 2021

collectie-zonnebrillen-summer-strand-brillen-trendy-webshop-kopen-musthave

 Capsule collection sunglasses

 Summer incoming girls! Heb jij nog geen leuk paar zonnebrillen? No problem babes! Vanaf vandaag lanceren we bij Olivia & Kate onze nieuwste zonnebrillen collectie! WAUW! Neem dus gauw een kijkje tussen onze sunnies op onze website!
 
Allereerst kun je een goede zonnebril niet missen tijdens de zomer! Ze beschermen je ogen tegen de zon! Maar zonnebrillen zijn niet alleen voor de protection maar zonnebrillen zijn ook een echte musthave! Zonnebrillen kunnen namelijk de sfeer van jouw outfit bepalen. Mis je nog net dat beetje extra touch? Draag een zonnebril!
Capsule-collectie-zonnebril-outfit-trendy 
Retro zonnebrillen
Voor alle classy girls out there! Wij hebben bij Olivia & Kate super trendy zonnebrillen! Zoals onze Cilia – sunglasses. Deze zonnebril heeft een groot montuur. Dit straalt een echte classy look uit! Deze zonnebril is verkrijgbaar en clasic black, maar we hebben deze ook in een super mooie bruine kleur. Kan je niet kiezen? Choose both! Wil je toch een net andere stijl? Ga dan voor bijvoorbeeld onze Ida – Sunglasses. Deze zijn ook erg groot maar lopen net iets meer uit als een cat-eye. Deze soort zonnebril is helemaal hip girls! Shop nu snel!
 
 Square zonnebrillen 
In onze collectie hebben we ook super luxe zonnebrillen met een vierkant montuur. Dit is de nieuwste trend voor deze zomer! De Vinca – Sunglasses bijvoorbeeld. Deze trendy zonnebrillen zijn te leuk om te dragen deze zomer! Super leuk voor de afwisseling omdat deze bril net even wat anders is en daardoor een leuke look geeft. De Ymke – Glasses mogen ook zeker niet ontbreken girl!  Deze brillen zitten net tussen een vierkant en een rond model in. Deze bril heeft iets weg van beide! Dus als jij opzoek bent naar deze perfecte combo? We hebben het allemaal bij Olivia & Kate.
 collectie-sunnies-strand-zomer-items
 Glazen met een kleurtje
Ben je niet van de effe kleuren en wil je is een keer een hele andere look? Dan hebben wij voor jouw de perfecte zonnebrillen in onze nieuwe collectie girl! Deze brillen zijn ook nog eens ‘DE TREND’ van het jaar! Onze Channah – Sunglasses zijn een echte must! We hebben een model met licht blauwe glazen. Super vet! Ook heeft deze zonnebril een rechthoekige vorm! Dit maakt de zonnebril nog specialer. Deze zonnebril is perfect om te dragen bij een basic outfit. Zoals bijvoorbeeld een all black fit of juist helemaal in het wit. Dit geeft je basic outfit een leuke touch! No worry’s! Ook deze bril hebben we in het bruin! Super leuk om te combineren met een outfit in dezelfde kleuren tint bijvoorbeeld! Blauw en bruin leuk!? Koop ze allebei!
 
Subtiele sunnies
Ben jij geen fan van zonnebrillen met grote glazen? Dan hebben we nog een aantal basic zonnebrillen voor jullie! Deze mogen dan wel kleiner zijn maar blijven net zo trendy girls! De Aubry – Sunglasses zijn erg subtiel. Verkrijgbaar in zwart en bruin. Deze brillen stralen een relaxte trendy vibe uit! Deze zonnebrillen zijn perfect om te dragen naar een festival of een heerlijk dagje in de tuin of naar het strand! Het kan allemaal girl! De Sammie -Sunglasses zijn ook erg subtiel maar hebben ronde glazen. Erg basic maar toch ook weer stijlvol! Ook de Ines – Sunglasses zijn een fave! Deze zijn erg leuk om te dragen naar het strand! Vitamin Sea is all you need these days!
 new-collectie-sunglasses-zomer-trendy
Style inspo
Super leuk al deze musthaves! Maar hoe style je onze zonnebrillen nou eigenlijk? Wij gaan dit tot de bodem voor jouw uitzoeken! Bij een stoere outfit zoals onzel Hazel- Gilet met onze Maia – Pants is een van de Vincia – Brillen echt een must! All black en leather. Amazing! Ben jij meer een type om jurkjes te dragen tijdens de zomer? Got you! De nieuwe Iza – Dress samen met onze Carter – Boots! Een super trendy en comfortabele outfit. Wat maakt deze outfit nou beter af dan de Ines – Sunglasses. Erg subtiel en geeft toch een classy look aan deze outfit.
 
Verschillende leuke haarstijlen kunnen er ook voor zorgen dat jouw zonnebril beter uitkomt. Daarom geven wij jullie een aantal leuke hairstyle ideas die perfect zijn om te dragen met onze sunnies! We kennen het vrijwel allemaal. De sleek bun! Een super classy en luxe hairstyle! Door het dragen van deze strakke knot komt de zonnebril beter uit op het gezicht. De sleek bun staat ook erg luxe met de Brooke – Sunglasses. Wil je toch liever je haar showen? Dan kun je ook een sleek ponytail dragen! Zo is het haar toch uit het gezicht maar zie je toch jouw mooie krullen of stijlhaar! Love it!
 brillen-sun-beach-retro-kleuren
Let’s go to the beach beach!
Natuurlijk is onze zonnebrillen collectie perfect om te dragen naar het strand! We hebben daarom ook een aantal amazing trendy swimsuits in onze nieuwe collectie girls! Deze zijn mega leuk te stylen met onze nieuwe zonnebrillen. De Gaomi – Badpak is erg basic maar met een van de Cilia – glasses ben jij ready fort he beach! So cute! De Gwen – bikini staan mega leuk samen met de Channah  Blue – glasses. Omdat ze allebei blauw van kleur zijn is dit een perfecte match samen. Ben je meer van een badpak? Ga dan voor de Gwen Blue – Swimsuit, dat is ook super leuk te combineren met de blauwe glazen van de channah bril. De Puck – Short met onze Courtney – Top en de Judie – Sandals zijn zijn perfect als outfit om lekker te dinneren bij een leuk terras op het strand of om een heerlijke wandeling te maken met jouw bestie! En wat past daar beter bij dan de Aubry – Glasses!
 
Zoals je ziet zijn onze zonnebrillen met mega veel leuke items van onze website te combineren. Zonnebrillen zijn onmisbaar deze lente en zomer babes! Ze beschermen en maken jouw outfit compleet! Bruin, zwart, vierkant of subtiel? We hebben het allemaal voor jullie! Al onze zonnebrillen zijn erg trendy en ook nog is verkrijgbaar voor een super betaalbare prijs! Amazing right?!
 
Dus shop nu jouw fave sunnies en vele andere producten uit onze nieuwste collectie bij Olivia & Kate! Want je mag dit niet missen!  
 
Happy shopping and let the sun shine girl!



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer