Cozy Christmas days

Cozy Christmas days

COZY CHRISTMAS DAYS  

Babes! Kerst komt er weer aan! Hierbij wat outfit inspiratie!
 
Ga bijvoorbeeld voor een van de glitter pailletten jurkjes in combinatie met een paar mooie hakken. Hiermee steel jij de show tijdens het kerstdiner met de familie! De glitter one sleeve jurk is ook mega leuk om te dragen tijdens de kerstdagen. Combineer deze met leuke pumps en jij bent ready to go!

 
Ook is het super leuk om te gaan voor een pailletten top en deze te combineren met een pantalon. Geweldig voor een kerstavondje met je besties of familie! Style je outfit af met een paar mooie pumps en you are ready to shine!
 


Ben jij minder fan van de pailletten? Ga dan voor een mooie off shoulder body in combinatie met een leuke pantalon. Om jouw outfit helemaal af te maken kan je ervoor kiezen om mooie sieraden te dragen. Denk aan ringen, kettingen en prachtige oorbellen! De choker top is super leuk te combineren met de zilveren metallic broek! Deze geweldige combinatie geeft een feestelijke look. Daarnaast is het ook mega leuk om de choker top te combineren met de pailletten broek.

 
Heb jij niet echt plannen tijdens de kerst, maar wil jij er wel leuk uitzien? Ga dan voor een leuke pailletten broek in combinatie met een heerlijke wollen gebreide trui of een blouse. Lekker comfy, maar ook feestelijk tegelijk! Ook is het leuk om een blousje of trui te combineren met een skirt. Blijf jij lekker thuis tijdens de feestdagen? Dan zijn de heerlijke pantoffels niet te missen! Lekker warm en fluffy!

  
Accessoires maken jouw outfit helemaal af en mogen dus zeker niet missen! Naast sieraden hebben wij van Olivia & Kate geweldige glitter haarbanden! Super leuk om te dragen tijdens de feestdagen! Shop jouw favoriete items voor 23:59 uur en wij verzenden vandaag nog jouw pakket! Met een beetje geluk draag je morgen al je nieuwe items!