DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

juni 05, 2023

DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

(ACTIE IS GESLOTEN) Babes!! Wij hebben vandaag een DAYDEAL 15% op alle jurken!! Shop jouw favoriete jurk met 15% korting op dinsdag 18 juli! Girl, dit wil je toch niet missen?!
Heb jij al leuke jurkjes gevonden op onze webshop? Maak dan 18 juli gebruik van 15% korting! Gebruik de code DAYDEAL15 op jouw favoriete jurkjes! De korting is geldig op ALLE jurken, inclusief onze jurkjes in de sale! WAUW! De kortingscode is online te gebruiken. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete jurk!
KLEDING-SALE-DAMES-MODE-JURKENAlso in Blog Olivia & Kate

OUTLET SALE
OUTLET SALE

september 01, 2023

Onze sale outlet zijn als schatkisten vol verborgen juweeltjes voor shop liefhebbers. Dit evenement biedt de mogelijkheid om kleding, accessoires, sieraden en interieur accessoires en nog veel meer te bemachtigen tegen lagere prijzen. Als je slim winkelt, kun je je garderobe aanvullen zonder je budget te overschrijden.

Lees meer

END OF SEASON SALE
END OF SEASON SALE

augustus 21, 2023

Maandag 4 september begint de end of season sale !!! Vanaf deze week zal zullen de laatste zomer items in de sale komen met tot wel 50%. OP = OP dus wees er snel bij! Dit wil je absoluut niet missen.

Lees meer

BACK TO SCHOOL
BACK TO SCHOOL

augustus 09, 2023

Het is weer die tijd van het jaar het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Hoe was jouw zomervakantie? Terug naar school gaan is een supere bijzondere periode voor studenten, vol met kansen om nieuwe vrienden te maken, kennis op te doen en je persoonlijke stijl uit te drukken door middel van kleding.

Lees meer