Day deal 15% off all dresses

juni 05, 2023

Day deal 15% off all dresses

DAYDEAL 15% OFF ALL DRESSES

(ACTIE IS GESLOTEN) Babes!! Wij hebben vandaag een DAYDEAL 15% op alle jurken!! Shop jouw favoriete jurk met 15% korting op dinsdag 18 juli! Girl, dit wil je toch niet missen?!
Heb jij al leuke jurkjes gevonden op onze webshop? Maak dan 18 juli gebruik van 15% korting! Gebruik de code DAYDEAL15 op jouw favoriete jurkjes! De korting is geldig op ALLE jurken, inclusief onze jurkjes in de sale! WAUW! De kortingscode is online te gebruiken. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete jurk!
KLEDING-SALE-DAMES-MODE-JURKENAlso in Blog Olivia & Kate

The Lisboa Vida
The Lisboa Vida

april 10, 2024

De lente is weer begonnen en dit is het perfecte seizoen om het betoverende Lissabon te bezoeken! De temperaturen stijgen en de bloemen beginnen te bloeien. De romantische uitstraling van Lissabon past perfect bij onze nieuwe lente collectie

Lees meer

Koningsdag outfit
Koningsdag outfit

april 03, 2024

Het is weer tijd om de allerleukste oranje items te scoren en er fantastisch uit te zien op koningsdag! Wij hebben de allerleukste items in de collectie waarmee jij de perfecte outfit hebt voor jouw feest, festival of iets anders gezelligs op Koningsdag. Don't miss it girls!

Lees meer

Easter brunch outfit
Easter brunch outfit

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer