DAYDEAL 20% OFF

september 05, 2023

DAYDEAL 20% OFF

DAY DEAL 20% OFF 

(ACTIE GESLOTEN) Babes!! Wij hebben vandaag een DAY DEAL 20% op onze te gekke print jasjes!! Shop deze geweldige print jasjes met 20% korting op dinsdag 22 oktober! Girl, dit wil je toch niet missen?!


Heb jij al jouw favorite print gevonden op onze webshop? Maak dan 22 oktober gebruik van 20% korting! De korting is geldig tot en met 23 oktober Yaaay! De korting geldt ook voor in onze winkel in Haarlem. Dus neem snel een kijkje en spot jouw favoriete print jasje!


KLEDING-ROZE-ORANJE-BLAUWE-PRINT-JASJE-ACTIE-DAYDEAL-20%Also in Blog Olivia & Kate

ACCESSOIRES-LIFESTYLE-SIERADEN-MARIE-STELLA-MARIS-LITCHY-GIFT-KERST-CHRISTMAS-KERSTMIS-CADEAU
SHOP THE PERFECT GIFTS!

november 28, 2023

Yaayyy babesss, de cozy nights gaan weer beginnen!! Het is namelijk Holliday season!! Ben jij nog opzoek naar het perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Babess dan zijn jullie op het juiste adres bij ons, Olivia & Kate heeft luxe kerstcadeau's voor vrouwen! 

Lees meer

PARTY COLLECTIE 2023
PARTY COLLECTIE 2023

november 14, 2023

OHMY girls! Sparkle season is here, and we are so excited! Onze party kleding collectie staat online! En wij kunnen je vertellen dat deze collectie echt geweldig is!! Er zijn echt zoooo veel leuke en trendy items waarin jij de hele avond kan schitteren! 

Lees meer

STATEMENT OORBELLEN
STATEMENT OORBELLEN

november 07, 2023

Statement oorbellen zijn meer dan alleen sieraden, ze zijn de ultieme uitdrukking van persoonlijke stijl en zelfvertrouwen. Deze opvallende oorbellen hebben de kracht om een complete outfit te transformeren en de aandacht te trekken waar je ook gaat ook blijven statement oorbellen altijd populair vooral tijdens de feestdagen of een bruiloft. Ze zijn vaak ontworpen met opvallende steentjes, diamanten of glitters

Lees meer