DIPLOMA UITREIKING OUTFIT INSPIRATIE

april 10, 2023

DIPLOMA UITREIKING OUTFIT INSPIRATIE

OMG! Ga jij binnenkort je diploma halen & kan jij niet wachten om je outfit uit te kiezen voor je diploma uitreiking? We’ve got you covered! Wij geven je wat inspiratie om de perfecte diploma uitreiking outfit te kopen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder! 

Let’s start with… jumpsuits! Wij zijn helemaal gek op jumpsuits, ze zijn zo veelzijdig en perfect voor een diploma uitreiking. Een jumpsuit is chique en toch comfortabel! Je kunt gaan voor een eenvoudige en chique zwarte jumpsuit, of je kunt een beetje meer opvallen met een jumpsuit met een felle kleur of print, zoals onze lila of mint groene jumpsuit. Wij zijn helemaal weg van jumpsuits met wijde pijpen, omdat ze er zo elegant uitzien. Combineer het met een paar hakken and you’re ready to go!



Wij hebben verschillende soorten jumpsuits op onze website en in de winkel. Bijvoorbeeld onze Halter jumpsuit, die gemaakt is van 100% viscose, met wijde pijpen. Je kan deze jumpsuit op heel veel verschillende manieren dragen, wat de jumpsuit mega leuk maakt. De Halter jumpsuit is in 4 kleuren verkrijgbaar, namelijk: groen, roest, lila & zwart. De jumpsuit gaat tot maat L en valt heel mooi lang! Meiden tot en met 185 cm kunnen de dames jumpsuit dragen. De jumpsuit met halter scoor je voor maar €48.99! 

Daarnaast hebben wij ook een open rug jumpsuit, die echt perfect is als outfit voor jouw diploma uitreiking! Draag een plak bh of boobtape van Litchy onder deze jumpsuit zodat je een mooie open rug hebt zonder bh bandjes! Litchy is verkrijgbaar in onze winkel in Haarlem en super handig onder jumpsuits & jurkjes.

 Als je meer van jurken houdt, dan zijn er ook tal van opties om uit te kiezen op onze website! Een midi-jurk is bijvoorbeeld perfect voor een diploma uitreiking. Het is niet te kort en niet te lang, en het ziet er super stijlvol uit. Je kunt gaan voor een effen kleur, of je kunt kiezen voor een jurk met een printje. Een maxi-jurk kan ook erg mooi zijn, vooral als je een wat formelere uitstraling wilt. Kies voor een jurk met een mooie print of een effen kleur, en combineer het met een paar hakken. 

KLEDING-GOUDEN-HALTER-JUMPSUIT-ZWART-WIT-CHOKER-KORTE-JURK-WITTE-LILA-STRETCHY-ONE-SHOULDER-JURK-MINTGROENE-OPEN-LUXE-JUMPSUIT

Onze stretchy one shoulder jurk is een echte showstopper en zal ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn! De stretchy stof van deze dames jurk zorgt voor een comfortabele en flatterende pasvorm. Zo voel jij je de hele avond vrouwelijk! De one shoulder stijl geeft een chique en elegante touch aan de jurk en laat je schouder prachtig uitkomen. Het is ook een mooie manier om een beetje huid te laten zien zonder te veel bloot te geven. De asymmetrische look maakt de jurk uniek en het perfecte statement item voor een belangrijke gelegenheid zoals deze!

Wij hebben 3 verschillende kleure van de one shoulder jurk online en in de winkel verkrijgbaar, namelijk: wit, groen & zwart. Wij adviseren bij de witte jurk huidskleurig ondergoed te dragen.

Naast one shoulder jurken hebben wij ook prachtige satijnen lange jurken. Wij hebben onze Lange satijnen jurk verkrijgbaar in 4 kleuren: beige, olijf groen, blauw & lila. Dit zijn echte bestsellers, dus wees er snel bij voor ze weer uitverkocht zijn!



Vergeet niet om je outfit af te maken met de juiste accessoires. Kies voor een mooie ketting en een paar statement oorbellen om je jurk extra te laten stralen. Maar houdt het simpel, je jurk moet het middelpunt zijn van je outfit. Ga voor een paar mooie hakken, maar zorg er wel voor dat je erin kunt lopen, want het laatste wat je wilt is struikelen over je eigen voeten tijdens je walk of fame ;)

Daarnaast hebben wij ook veel mooie gouden en zilveren sieraden voor dames. Shop onze sieraden gemaakt van stainless steel voor een voordelige prijs. Hou jij meer van simpele gouden oorringen of juist van een statement oorbel? We’ve got it all!

Als je echt wilt opvallen, dan kun je kiezen voor een glitterjurk. We zijn dol op glitterjurken, vooral voor speciale gelegenheden. Het is een geweldige manier om te laten zien dat je klaar bent om te feesten en te vieren. Combineer het met een paar hakken en onze mooie leren tas en je bent klaar om te gaan!

KLEDING-BEIGE-SATIJNEN-GESTRIKTE-JURK-WITTE-BALLONMOUWEN-SATIJNEN-JURK-LICHTROZE-SATIJNEN-GESTRIKTE-JURK

Naast jumpsuits en jurken, is een broek met een mooie blouse of top ook super leuk en comfortabel om te dragen! Wij hebben ook matchende sets met een satijnen look die heel leuk en chique kunnen staan met hakken. Ben jij geen fan van hakken? Draag deze set dan met leuke sandalen of sneakers. Daarnaast hebben wij veel mooie tops online in verschillende kleuren en prints. Onze choker top is bijvoorbeeld super leuk om te comineren met onze classic blazers en een mooie pantalon. 

Last but not least, denk aan het weer. Als het warm is, kies dan voor lichtgewicht stoffen zoals katoen, chiffon of zijde. Maar als het wat kouder is, kun je een blazer of jasje meenemen om je outfit wat extra warmte te geven.

Dus, welke outfit ga jij dragen voor je diploma-uitreiking? Of het nu een jumpsuit of een jurk is, zorg ervoor dat het bij jouw stijl past en dat je je er zelfverzekerd in voelt! Wij hopen dat we je genoeg inspiratie hebben gegeven om de perfecte outfit samen te stellen voor jouw diploma uitreiking.

Shop onze website of in onze winkel in Haarlem! Onze store girls staan voor jou klaar om je het beste kleding advies te geven! Weet jij niet hoe je bepaalde items moet combineren? Dan helpen de Olivia & Kate meiden je om de perfecte outfit samen te stellen.

ACCESSOIRES-ZIRKONIA-ZILVEREN-VALLENDE-STER-OORBEL-CHANDELIER-OORBELLEN

Shop jouw outfit voor je diploma uitreiking voor 23:59 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Ook krijg je €5 korting op je eerste bestelling wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!  Ga dus snel naar de website van Olivia & Kate en shop jouw favoriete items voordat ze zijn uitverkocht! Onze items raken namelijk heel snel uitverkocht… 

Volg ons op Instagram @oliviakate.nl. Post ook jouw outfit en tag ons! We love to see your looks!!

Happy shopping babes!!
Xoxo



Also in Blog Olivia & Kate

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

februari 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Lees meer