FALL COLLECTION 2020

oktober 08, 2020

FALL COLLECTION 2020

"Autumn killed the summer with the softest kiss"

Shop de allerleukste herfst outfits!

Girls hebben jullie ook zo veel zin in de herfst?!
De koudere dagen komen eraan en dat is de perfecte reden
om de leukste herfst outfits te shoppen bij je favo webshop Olivia & Kate.
Want OH MY we hebben zoveel te gekke items die de rainy days
een stukje leuker maken!

KNITS
Truien kun je nooit genoeg hebben, en daarom hebben wij bij Olivia & Kate
 super veel leuke truien die je zeker warm gaan houden deze herfst!

Ga jij voor de heerlijk zachte Loua knit of toch voor de Bibi knitOok hebben wij de super mooie Vienna knit met ons EIGEN Olivia & Kate label. OMG hoe leuk is dat? Ben jij benieuwd welke items we nog meer van ons eigen label hebben? Klik dan hier. Hou jij meer van een heerlijk vest? Girl we got you! We hebben super veel heerlijke vesten die je outfit helemaal compleet maken.

De allernieuwste trend zijn de te gekke spencers gecombineerd met een witte blouse. Dat jullie deze net zo leuk vinden als wij weten we allang, want ze gaan super hard!MUSTHAVES

Bij Olivia & Kate hebben we ook super veel leuke items die HE-LE-MAAL van nu zijn. Zoals bijvoorbeeld onze super mooie leren broek. De Windsome trouser heeft een super mooie kleur en je kunt hem op heel veel manieren combineren.  Ook hebben wij super veel leuke nieuwe caps en sjaals die overal bij passen! 

Heb jij onze mooie super warme winterjassen al gezien? De nieuwe Chloe bontjas is echt te gek! De vraag is alleen voor welke kleur ga jij? Hij is er namelijk in wel 6 verschillende kleuren!

Of hou jij toch meer van onze heerlijke teddy coat? Babes we got it all! Scoor nu alvast je favoriete winterjas zodat jij straks geen kou hoeft te lijden. 


DRESSES
Ben jij nog niet ready voor al deze warme truien dan hebben we bij Olivia & Kate ook super veel leuke nieuwe jurkjes van onze nieuwe collectie. Zoals de Emma dress in 3 verschillende kleuren! Of de Maxime dress waarin jij zeker de aandacht gaat trekken ;)

WE LOVE GOLD!
Shop bij Olivia & Kate ook de mooiste gouden sieraden die jouw look helemaal compleet maken. We hebben namelijk heel veel leuke nieuwe oorbellen, kettingen, ringen en armbanden.

De meeste sieraden bij Olivia & Kate zijn van stainless steel dus dat betekent dat ze super mooi blijven. Houd jij meer van zilver? Don't worry babe, we hebben alle sieraden ook in het zilver. Daarnaast hebben wij ook veel sieraden van ons eigen label!

STORE
Ook in deze tijd vinden wij het super leuk als jij gezellig komt shoppen bij onze mooie winkel in Haarlem. Wij houden ons goed aan de regels dus het is erg safe in onze winkel.

Blijf jij toch liever thuis? Dan kun je jouw favoriete kleding, sieraden en accessoires van Olivia & Kate ook super makkelijk vanaf je bank online shoppen. So don’t hold back girls, get it all!



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer