FREE GIFT OVER €100

december 08, 2022

FREE GIFT OVER €100

FREE GIFT OVER €100

OMG girls! Ontvang een gratis sieraad of canvas tas bij een besteding vanaf €100! 

FREE-GIFT-GRATIS-CADEAU-OVER-100-EURO

OMG girls! Ontvang een gratis sieraad of canvas tas bij een besteding vanaf €100! Wie wil dat nou niet?! Shop snel jouw favoriete items van Olivia & Kate online en ontvang jouw gratis gift!! Wanneer je voor 23:59 uur besteld, verzenden wij jouw leuke items vandaag nog op! Misschien loop jij morgen al in je nieuwe outfitje en geniet jij van je gratis gift. 

FREE-GIFT-OVER-100-EURO-CANVAS-TAS-LUIPAARD-LEOPARD

Kies uit onze te gekke leopard canvas tas! We proudly present to your our own designed Canvas Bag. Hoe leuk is onze Olivia & Kate Luipaard Canvas Tas. Deze tas mag absoluut niet ontbreken in jouw garderobe! Ideaal te gebruiken voor tijdens de boodschappen of om dagelijks te gebruiken voor school, sporten, etc. 

FREE-GIFT-BABYGIRL-GOLDEN-NECKLACE-KETTING-FAY-GOLDEN-RING-GOUD

Daarnaast kan je ook kiezen uit de Babygirl golden necklace of een Fay golden ring! Dit zijn onmisbare items om jouw look compleet te maken. Ook is het natuurlijk een leuk extraatje voor jou in deze gezellige december maand! 
Also in Blog Olivia & Kate

ESSENTIALS
ESSENTIALS

januari 27, 2023

Wij van Olivia & Kate begrijpen dat shoppen het leukste is om te doen! Maar waar moet je nou beginnen?! Wat zijn nou items die helemaal in de mode zijn of welke items moet jij in je kledingkast hebben hangen?

Lees meer

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS
EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS

januari 15, 2023

Wij van Olivia & Kate zijn helemaal verliefd op de Netflix serie Emily in Paris!! Een populaire serie waarin je volgt hoe Emily, een jonge marketeer, haar droombaan krijgt in het modieuze Parijs. Wij zijn helemaal obsessed met de kledingkast van Emily.

Lees meer

SHAPEWEAR
SHAPEWEAR

januari 11, 2023

Shapewear zou niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Wanneer je shapewear draagt zorgt dit voor een flatterend effect & voel jij je comfortabel in je leuke outfit! Het dragen van shapewear zorgt er vaak voor dat je net wat lekkerder in je vel zit en zelfverzekerd bent over je outfit en lichaam!

Lees meer