GIVEAWAY!

oktober 17, 2023

DAMES-ACTIE-GIVEAWAY-DYSON-FOHN-WINACTIE

(ACTIE GESLOTEN) Yaayyyy!! Wij hebben weer een te gekke give away waar jullie aan mee kunnen doen, deze keer kan je een Dyson Airwrap t.w.v. 549,- winnen. Wie wilt deze föhn nou niet?!!

Woensdag 8 november maken wij de winnaar bekend op Instagram, reageer met een te gekke comment op onze Instagram post waarom jij de Dyson Airwrap wilt winnen. Deel onze reels op jouw Instagram story en tag ons @oliviakate.nl om extra kans te maken op onze win actie. Vergeet ook niet om onze Instagram pagina te volgen en de reel van de win actie te liken! 

Wie weet maak jij wel kans op de geweldige Dyson Airwrap <3 

DAMES-ACCESSOIRES-WINACTIE-ACTIE-GIVEAWAY-DYSON-AIRWRAP-FOHN 
Also in Blog Olivia & Kate

ACCESSOIRES-LIFESTYLE-SIERADEN-MARIE-STELLA-MARIS-LITCHY-GIFT-KERST-CHRISTMAS-KERSTMIS-CADEAU
SHOP THE PERFECT GIFTS!

november 28, 2023

Yaayyy babesss, de cozy nights gaan weer beginnen!! Het is namelijk Holliday season!! Ben jij nog opzoek naar het perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Babess dan zijn jullie op het juiste adres bij ons, Olivia & Kate heeft luxe kerstcadeau's voor vrouwen! 

Lees meer

PARTY COLLECTIE 2023
PARTY COLLECTIE 2023

november 14, 2023

OHMY girls! Sparkle season is here, and we are so excited! Onze party kleding collectie staat online! En wij kunnen je vertellen dat deze collectie echt geweldig is!! Er zijn echt zoooo veel leuke en trendy items waarin jij de hele avond kan schitteren! 

Lees meer

STATEMENT OORBELLEN
STATEMENT OORBELLEN

november 07, 2023

Statement oorbellen zijn meer dan alleen sieraden, ze zijn de ultieme uitdrukking van persoonlijke stijl en zelfvertrouwen. Deze opvallende oorbellen hebben de kracht om een complete outfit te transformeren en de aandacht te trekken waar je ook gaat ook blijven statement oorbellen altijd populair vooral tijdens de feestdagen of een bruiloft. Ze zijn vaak ontworpen met opvallende steentjes, diamanten of glitters

Lees meer