GRATIS VERZENDING PINKSTER WEEKEND IN NL! (GESLOTEN)

april 14, 2021

verzending-weekend-pinksteren-items-website-vrouwen kleding-actie

FREE SHIPPING WEEKEND (GESLOTEN)

OHMYY it's free shipping Pinkster weekend bij Olivia & Kate babes! Vanaf 22 mei tot en met 24 mei heb jij gratis verzending bij elke bestelling in Nederland. So shop till you drop girl!

Hoe werkt het?
1. Doe je favorite items in je winkelmandje
2. Gebruik de code: PINKSTEREN
3. Nu heb je gratis verzending girl!
4. Alleen vanaf 22 tot en met 24 mei!

WIN 1 X 100 EURO SHOPPING MONEY!
5. Deel de feedpost in je story!
 
How amazinggg?! Ook zitten er mega trendy items in onze nieuwste zomer collectie. Klik hier om te shoppen! Wees er snel bij want deze actie geldt alleen dit weekend & maandag girl!

actie-weekend-items-verzending-kleding


In onze zomer collectie bij Olivia & Kate vind je alles wat je nodig hebt voor een fabulous summer girls! Er is genoeg keuze en vele items zijn ook nog is mega leuk om met elkaar te combineren. We hebben een zomercollectie met vooral ook vele kleurtjes en zomerse prints, de lekkerste shorts en natuurlijk onze trendy badkleding. Ook hebben we natuurlijk onze accessoires aangevuld met de leukste items die jij nodig hebt deze zomer. We hebben weer een aantal outfits voor jullie gecombineerd. Zo krijg je een beetje inspo van hoe je onze items leuk kan combineren. Shop onze zomer collectie nu snel babes! En alleen dit weekend met gratis verzending! So hurry up girlsss! Want jij mag geen van deze items missen!

Let the summer begin!
musthaves-kleding-items-nieuw-actieAlso in Blog Olivia & Kate

ESSENTIALS
ESSENTIALS

januari 27, 2023

Wij van Olivia & Kate begrijpen dat shoppen het leukste is om te doen! Maar waar moet je nou beginnen?! Wat zijn nou items die helemaal in de mode zijn of welke items moet jij in je kledingkast hebben hangen?

Lees meer

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS
EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS

januari 15, 2023

Wij van Olivia & Kate zijn helemaal verliefd op de Netflix serie Emily in Paris!! Een populaire serie waarin je volgt hoe Emily, een jonge marketeer, haar droombaan krijgt in het modieuze Parijs. Wij zijn helemaal obsessed met de kledingkast van Emily.

Lees meer

SHAPEWEAR
SHAPEWEAR

januari 11, 2023

Shapewear zou niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Wanneer je shapewear draagt zorgt dit voor een flatterend effect & voel jij je comfortabel in je leuke outfit! Het dragen van shapewear zorgt er vaak voor dat je net wat lekkerder in je vel zit en zelfverzekerd bent over je outfit en lichaam!

Lees meer