HAPPY WOMEN'S DAY

HAPPY WOMEN'S DAY
Happy Women’s Day
08-03-21
(ACTIE GESLOTEN)
Het is zo ver girls. Het is internationale vrouwen dag! Vandaag worden alle vrouwen een dag lang in het zonnetje gezet. Of je nou een hard working mom, girlfriend of best friend bent. Women’s Day is for everyone girls! Deze special dag staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen over de hele wereld. Deze special day is ontstaan omdat de vrouwen opkwamen voor hun rechten op het gebied van kiesrecht en de arbeidskracht. Op deze dag wordt er stil gestaan bij de rechten en eerlijkheid voor alle vrouwen. En daarom willen wij jullie girls ook in het zonnetje zetten namens Olivia & Kate!
We hebben een te gekke actie en een sale van 10% voor jullie! Don’t miss this babe!Onze nieuwe collectie zit dit keer weer vol met de leukste musthaves. Van schoenen tot aan handbags. Wauw! Shop nu onze Courtney – Tops. Ook erg leuk voor de zomerdagen. Mis jij nog een goeie jas voor deze maand? We got your back! Onze Jady -Jackets zijn jouw redder in nood. Shop deze jassen nu want ze zijn mega zacht en comfy. Heb jij onze nieuwe schoenen collectie al gezien? Neem dan zeker even een kijkje. Want er zitten mega leuke shoes tussen voor jullie girls! Zoals onze Hayden – Boots en de Tammy Orange -Sneakers. Shop daarom nu snel al deze jurkjes, jassen, knits en nog veel meer op onze nieuwe collectie!
 
Nominate jouw powerwoman
 Zet jouw girlfriend, moeder of bff in het zonnetje. Nomineer jouw power woman en win 2 keer wel 100 euro aan shopping money en leef je helemaal uit op onze webshop met al jouw fave items. Wie wil dat nou niet?

Only today 10% off
Good news girls! Omdat het een super speciale dag is, is er alleen vandaag 10% korting op onze gehele nieuwe collectie. Met de code POWER10 kun jij al jouw favorite items van onze nieuwe collectie shoppen. Ga jij voor een van onze Louella – Bags of toch liever voor de amazing Yona – dresses? Choice enough babes! Of shop jij liever een gift voor jouw power woman? Onze Bubble en Body candles zijn het perfecte cadeautje! Be quik girls, want de actie geld alleen vandaag. Dit mag jij absoluut niet missen girl!

  
Onze power vrouwen!
Namens Olivia & Kate nomineren wij ook 3 amazing power vrouwen. Wij hebben onze powervrouwen uitgelicht en zullen precies vertellen waarom zij onze power woman’s zijn van dit jaar.

 Allereerst onze stunning Juliette louise johanna. Oftewel @Yo_jules. Juliette rockt het allemaal! Juliette inspireert vrouwen om zich powerful en sexy te voelen. Ook op de minder goeie dagen. Met maar liefst 26,2k volgers op Instagram is Juliette een bron aan inspiratie voor al haar volgers. Ze is erg zelfverzekerd en draagt alles wat ze wil. Op haar Instagram laat ze al haar fave outfit en accessoires zien. Alleen al de bio van Juliette haar Instagram is super inspirerend. Vooral voor jonge vrouwen.Daarnaast Janine Kho. Onze hard working mom. Janine laat zien dat full time moeder zijn en hard werken goed samen te combineren zijn. AMAZING! Op haar Instagram laat ze dan ook vooral veel foto’s zien van haar fave job en haar kinderen.
How cute!? Ook is Janine helemaal into fashion. Janine deelt al haar fave fits ook op haar Instagram. Een mom en ondernemer kon daarom natuurlijke echt niet ontbreken in one power woman list.And last but not least! Our lovely Vivian Hoorn, vivianhoorn. Fotograferen, fashion en art. Vivian kan het allemaal. Ze inspireert vrouwen van over de hele wereld om hun zelf te zijn en niet te denken aan wat andere van hen vinden. Be you. Vivian vindt het belangrijk dat iedereen zich fijn en confident voelt in hun eigen lichaam. Of je dun bent, rondingen hebt of klein bent. No worry’s girl. You are beautiful the way you are. Vivian plaatst daarom vaak foto’s van haar lichaam in bikini of delen zonder om iedereen te laten zien dat niemand perfect is. En dat niet alles wat je ziet op Instagram zo perfect is. Happy Women’s Day Vivian!Deze 3 power vrouwen mochten daarom zeker niet ontbreken in onze lijst op nationale vrouwendag. Ook bij Olivia & Kate willen we dat iedereen zich comfortabel en zichzelf kan zijn! We love you babes! And don’t forget to enjoy this wonderfull day!

Outfit ideas
Natuurlijk hoort er bij zo’n speciale gelegenheid ook een special outfit! Deze dag staat natuurlijk volop in het thema van vrouwen. Dus roze, ruffles en kant is daar perfect voor. Hierbij een paar leuke outfit ideas voor jouw special day. Lace heeft een sexy uitstraling. Ga voor bijvoorbeeld onze Aliza – Top. Super cute en sexy tegelijk. Maar je kunt ook kiezen voor nog romantischer en sexy. De Lina Black – Bra samen met de Noli – Top zijn de perfecte match om te dragen tijdens Women’s day. Shop deze outfit daarom met onze 10%korting. Ben jij een echte dress girl? Problem solved. Onze Belle – Dresses zijn te gek! Ga voor roze of juist voor beige. Onze Maddie – Dress heeft een hele andere style, maar is ook erg leuk om te dragen tijdens deze dag. Combineer dit jurkje met onze Carter – Boots en you’re ready to go. Met al deze outfits kun jij genieten van jouw speciale dag. Something is missing? Ja, we kunnen natuurlijk niet over straat zonder een paar mooie sieraden. Onze nieuwe Dolly -Earrings zijn helemaal in en staan super leuk bij de hierboven genoemde outfits. De Posie – Necklace is ook een must voor Women’s day. Super leuk bij een jurkje of topje met V-hals of juist met een hoge kraag. Deze zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Love it!
Dus only today 10% off op onze nieuwe collectie met de code: POWER10!
Enjoy this special day ladies and happy shopping!

Lots of love
Olivia & Kate