Herfst truien trend

Herfst truien trend

Herfst truien 

De bladeren beginnen te verkleuren, de dagen worden korter de temperaturen dalen en de herfst staat voor de deur. De dagen worden korter, de temperaturen dalen, en de herfst staat voor de deur. Het is het seizoen van gezelligheid, warme dranken, en natuurlijk prachtige herfsttruien. Het is duidelijk dat de herfst zijn intrede doet, en wat is een betere manier om jezelf te omhullen en stijl dan met herfsttruien? Bij Olivia & Kate hebben wij een breed aanbod aan stijlvolle truien die je lekker warm houden! Echte musthaves voor de koude seizoenen!


Truien zijn eindeloos te combineren! Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van effen kleuren tot gestreept, van colletjes tot truien met ritsKlassieke breisels zijn tijdloos en altijd in stijl. Denk aan grove kabels, chunky knitwear en oversized truien. Deze truien bieden niet alleen warmte ook een vleugje nostalgie. Herfst truien komen tot leven in een palet van warme kleuren zoals diep rood, mosterd geel, roestig oranje en rijke bruine tinten.

Ontdek waarom deze kleuren perfect samengaan met de sfeer van het seizoen en hoe je ze kunt combineren voor een moeiteloze herfstlook. 
 Voor ieder wat wils! Of je nou een trui nodig hebt voor een relax dagje op de bank, een wandeling met je vriendinnen of een school-/ werkdag, de mogelijkheden met de truien van Olivia & Kate zijn echt eindeloos!
KLEDING-BEIGE-ARMY-GROENE-WOLLEN-GEBREIDE-TRUIEN

Basic truien

Gebreide truien kunnen absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast! Gebreide truien zijn helemaal in de mode. Daarom maken wij van Olivia & Kate het makkelijk voor jou door een grote collectie truien aan te bieden! Ga voor de wollen gebreide trui in lange mouwen of korte mouwen. Deze zijn er in verschillende leuke kleuren en zijn makkelijk te combineren. Babe, echt een top toevoeging aan jouw kledingkast! De gekleurde gebreide truien zorgen er ook nog eens voor dat de koude dagen een beetje opgefleurd worden.


Met basic truien zit je altijd goed. Ga voor een stoere look door jouw gebreide trui te combineren met een leren broek of legging. Je kan hem natuurlijk ook heel casual stijlen door hem te combineren met een joggingbroek. Draag hieronder een paar sneakers en je bent klaar voor de dag! Basic knits zijn echt eindeloos te combineren met bijvoorbeeld een schattig rokje of juist met een stoere jeans! Maak de look helemaal af met een van onze leuke tassen en mooie sieraden!
 
Om toch voor een classy lookje te gaan is het leuk om een van de gekleurde wollen gebreide truien te combineren met een blazer of een gilet. Dit maakt de look wat speelser en ziet er mega leuk uit!
KLEDING-ARMYGROENE-BEIGE-LICHTGRIJZE-WOLLEN-GEBREIDE-3/4-MOUWEN-TRUI

Korte pofmouw

Hoe leuk is het om een gebreide trui te dragen met een korte mouw?! Girl, bij Olivia & Kate verkopen wij deze geweldige truien in verschillende kleurtjes! Super leuk te combineren met een leren skort of een mom jeans!! Draag hieronder hoge boots en je bent helemaal klaar om te vertrekken! De korte pofmouw maakt de trui erg speels en is heerlijk voor een herfstdag! Ze zijn super zacht en in mega leuke kleuren verkrijgbaar!

Trui met rits

Een trui met een rits aan de voorkant zie je steeds vaker voorbij komen! Bij Olivia & Kate zijn deze ook verkrijgbaar! Ga voor een effen kleur of voor een trui met strepen! Babe, dit soort truien zijn mega leuk te combineren met een stoer jeans en een paar sneakers! Om voor een classy lookje te gaan kun je deze trui met rits ook combineren met een leuke skort en een paar hoge boots! Dan ook nog een leuke tas en sieraden en je bent helemaal ready!!

Oversized truien

Oversized truien zijn helemaal in de mode en dus zeker een musthave voor jouw herfst kledingkast. Combineer deze met een leuke mom-jeans en laarzen of stoere sneakers. Wil je net iets meer uit je outfit halen? Combineer dan je outfit met leuke sieraden en een tasje! De oversized truien zijn ook mega leuk te combineren over een jurk heen! Hierdoor creëer je een stoerdere look! Ook super leuk om dit dan weer te combineren met stoere sneakers eronder! Shop een van de oversized gebreide truien van Olivia & Kate die mega lekker zitten en lekker warm zijn op de koudere dagen! Gebreide truien kun je stylen voor alle gelegenheden en zijn nooit uit de mode!

Coltruien

Ook een coltrui mag niet missen in jouw herfst kledingkast! Heerlijk warm en ook nog eens in de mode! Ze zijn super leuk te combineren met een stoere jacket, zoals een blazer of een oversized leren jas! Ook coltruien zijn eindeloos te combineren. Op een jeans of op een leuke skort! De coltruien van Olivia & Kate zijn mega zacht, hebben veel stretch en zitten enorm comfy! Er zijn verschillende coltruien in het assortiment van ons te vinden. Een dun aangesloten col, leuk ergens onder de dragen, zoals onder een trui of blazer of een grof gebreide coltrui voor de echt koude dagen!

KLEDING-WIT-ZWART-GESTREEPTE-WOLLEN-GEBREIDE-LANGE-MOUWEN-TRUIEN

Gestreepte truien

Hoe heerlijk is het om de koude dagen een comfy trui te dragen en er ook nog eens leuk uit te zien?! In de gebreide gestreepte truien van Olivia & Kate gaat dit zeker goed komen babe! Truien met strepen zijn echte musthaves van ons! De gestreepte trui blijft een echte klassieker & een populair item. Ze zijn er in verschillende soorten. Van verschillende kleurencombinaties tot aan colletjes, ritjes en kragen. Combineer jouw gestreepte gebreide trui met een stoere leren legging of juist een klassieke pantalon voor dames!

KLEDING-BEIGE-GRIJZE-ZWART-CHOKER-LANGE-MOUWEN-TRUIEN

Choker truien

Choker truien bieden het beste van comfort een gezellige trui en de stijlvolle uitstraling van een choker. Het hoge kraandetail zorgt niet alleen voor extra warmte rond de nek, maar dient ook als een modieus accessoire. Onze choker trui is van een zachte gebreide stof en van een iets dunner materiaal wat zorgt voor een chique look. 

Dankzij het choker detail hoef je je niet druk te maken over het kiezen van de perfecte ketting. Echter kun je je choker trui wel aanvullen met subtiele oorbellenarmbanden of een stijlvolle accessoire op je hoofd voor een extra flair. Ze kunnen moeiteloos worden gestyled voor verschillende gelegenheden, waardoor je kunt schakelen tussen casual en chic.

Draag een oversized choker trui met een legging voor een relaxte dag thuis, of kies voor nauwsluitend model met een statement rok voor een avondje uit. Voor een casual look met een choker trui en jeans of een meer formele uitstraling met een aansluitend model en een rok, choker truien zijn buitengewoon veelzijdig.