THE PERFECT BUSINESS GIFTS

THE PERFECT BUSINESS GIFTS
Bij Olivia & Kate hebben wij de leukste musthaves voor relatiegeschenken, personeel en voor jouw bedrijf! Van cadeaubonnen, zakelijke gift tot hele leuke goodiebags. Ook vinden wij het heel gezellig om samen met jouw bedrijf een evenement te organiseren! Of heb je andere leuke ideeën? Neem contact met ons op!
contact us
GOODIEBAG
Laat zien hoe blij jij bent met jouw personeel en geef een goodiebag vol met trendy en leuke items van Olivia & Kate! Perfect voor in een (kerst)pakket zijn onze glitter sokken, mooie oorbellen, een cute ketting of ring en andere prachtige accessoires. Hoe leuk om te ontvangen?! We kunnen samen met jou een kerstpakket of goodiebag samenstellen en wanneer je van plan bent meerdere pakketten af te nemen dan kunnen we je ook een leuke korting bieden!

ZAKELIJKE GIFTS
Olivia & Kate heeft de perfecte relatie-geschenken om jouw fijne partners te bedanken! Denk aan tijdloze sieraden van gouden oorbellen tot zilveren armbandjes, vrolijke glitter sokken, warme sjaals, prachtige brass homedecor items, cute tin-kaarsen en ga maar zo door. Zo veel mooie items!! Geef bij je zakelijke gift een lief handgeschreven kaartje van Olivia & Kate om het cadeau extra persoonlijk te maken voor jouw boss babes! 
business-gifts-giftcard-goodiebag-olivia-kate


CADEAUBONNEN
Een giftcard is altijd superleuk om te geven en te ontvangen! Zo kan jouw partner of collega haar favoriete fashion item, accessoires of interior musthaves uitzoeken op de webshop van Olivia & Kate!
Én ben je van plan meerdere cadeaubonnen af te nemen? Dan kunnen wij een offerte op maat maken inclusief een leuke korting ;-) 

EVENTS
Vind jij het nou leuk als Olivia & Kate bij jouw bedrijf langs komt, dat kan! Wij vinden het super leuk om samen met andere girl boss bedrijven gezellige events te organiseren! Ook vinden wij het heel leuk om samen te werken met festivals! We loovee festivals! Wie weet staan wij binnenkort bij jou in de winkel of op het festival. Super gezellig babe!!

Jouw partners en collega’s zullen met veel liefde aan jouw bedrijf denken! <3
contact us
        
banner-influencers-olivia-kate