HIPPE MOM JEANS VOOR DEZE ZOMER!

HIPPE MOM JEANS VOOR DEZE ZOMER!

Hippe mom jeans voor deze zomer

Mom jeans voor moms? Think again girl! Mom jeans zijn geweldige retro spijkerbroeken die ontzettend comfy zitten en ze zijn een total musthave voor fashionchicks van elke leeftijd. True, mom jeans zijn geïnspireerd op de spijkerbroeken die in de jaren ’80 en ’90 met liefde door moeders gedragen werden, maar tegenwoordig is het alleen maar een verwijzing naar trendy dames spijkerbroeken met een relaxed fit en een high waist. De mom jeans heeft dus wel wat weg van de boyfriend jeans (ook niet bedoeld voor je boyfriend ;-)), want boyfriend jeans zitten ook lekker ruim rond de benen, maar deze vallen laag op de heupen. Mom jeans zijn juist high waisted, en nog belangrijker, ze zijn op dit moment ontzettend hip! You need these in your closet girl! 
 
Mom jeans voor elk figuur
Omdat mom jeans een high waist hebben wordt wel eens gezegd dat ze niet flatterend zouden zijn. Maar dat is onzin! Mom jeans kun je op verschillende manieren stylen waardoor ze amazing zijn voor elk figuur. Het bewijs vind je ook in de vele soorten mom jeans die in de winkel liggen. Zo zijn er mom jeans petite en mom jeans in plus size, maar bijvoorbeeld ook mom jeans tall of mom jeans short voor meiden die op zoek zijn naar een mom jeans met lange benen of juist korte benen. Of je nu op zoek bent naar mom jeans in kleine maten of mom jeans in grote maten: There is a perfect fit girl!
 
Een van de beste tips om je mom jeans te stylen is door je shirt of topje erin te dragen. Omdat de jeans een hoge taille heeft, all eyes will be on that pretty waist of yours!
 jeans-fit-items-trendy-kleding
De perfecte zomerjeans!
 Summer is here! Bij Olivia & Kate zijn we echt fan van mom jeans, en de afgelopen maanden konden we mom jeans in de winter combineren met cozy winteritems. Maar mom jeans zijn al helemaal perfect tijdens de sunny zomermaanden! Want zeg nou zelf, babe, op een zomeravond zit een nonchalante mom jeans toch veel chiller dan je warme, knellende skinny jeans? Of je nu kiest voor een mom jeans met gaten of een mom jeans met stretch: met een mom jeans outfit zit je altijd goed! Hoe kun je je hippe mom jeans combineren? We’ll show you, girl!
 
One style of jeans, four different looks!
 How to style mom jeans? Wij showen je vier fabulous outfits met dames mom jeans uit de collectie van Olivia & Kate. Classy, chique, comfy of party: the choice is yours! Maar als jij een van deze vier mom jeans shopt, weten we zeker dat jij nog veel meer leuke combi’s kunt maken. Tag ons op instagram in jouw Olivia & Kate mom jeans outfit, we would love to see your look babe!
 jeans-broek-trend-zomer-outfit
Classy casual
Dit is hoe de mom jeans het meest gedragen wordt, and for good reasons! Combineer onze lichtblauwe Leah Denim mom jeans met een basic wit T-shirt of een classy witte blouse. Onze faves? De Kimmie White Tee en de Fela White Blouse. Deze witte basics staan niet alleen geweldig met een dames mom jeans en een paar gave witte sneakers, maar zijn ook super te combineren met andere toffe items uit je kledingkast.
 
Office babe
Voor deze look laat je de mom jeans met scheuren links liggen en kies je voor een wat nettere mom jeans. Wij zijn fan van de Leah White Ankle mom jeans. Deze mom jeans is wit, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grijze mom jeans of een mom jeans in black. Als office babe kies je ook buiten de office voor een mooie blouse. Onze Laura blouse is amazing, girl. De Laura is te krijgen in beige, maar ook in de geweldige kleuren mint, red en lila. What do you think? Zo’n luxe look willen we allemaal toch wel? Combineer de witte mom jeans en prachtige blouse met een goed paar hakken en op frissere dagen met een gave blazer. Maar voor deze look zijn accessoires pas echt KEY. Gelukkig vind je in onze webshop de nieuwste accessoires: een mooie tas, zonnebril of prachtig sieraad, bij Olivia & Kate kan je voor je hele outfit terecht!
broek-jeans-outfit-ripped-dames 
Pretend it is the weekend
Mom jeans zijn de perfecte weekend jeans, want ze zitten lekker chill en zo zien ze er ook uit. Lekker naar het park, een rondje door de stad: these jeans are your best friend! Maar mom jeans zijn natuurlijk ook perfect als casual outfit op andere dagen. Every day you can pretend it’s a lazy Sunday, babe! Ga voor een nonchalante look met onze Lili Blue Jeans. Deze ripped mom jeans heeft een slim fit maar lekker veel stretch. Give yourself and your legs a break! Combineer hem met je favo sweater en een paar slippers of sneakers en je ziet er niet alleen comfy, maar ook hartstikke trendy uit.
 
These jeans want to party!!!
Natuurlijk zijn ook mom jeans in de mood voor een goed feestje! Skip je comfy sweater of chique blouse en rock these jeans met een van onze Izzy tops. But be quick, girl, want deze bestseller vliegt de winkel uit. And we get it: ze zijn beschikbaar in de mooiste kleuren en ze zijn your best pick for a girls night out! Natuurlijk kan een paar mooie hakken niet aan je party outfit ontbreken. Welke schoenen zijn jouw favoriet? Kies je de klassieke Sissy Black Heels of ga toch voor de Elsie Heels? Of ben je een echte party babe? Dan zijn de goudkleurige Lis Golden Heels misschien wel wat voor jou! Have fun girl, you deserve it!
broeken-jeans-trendy-dames-website 
See you soon!
Zien wij je snel in onze winkel? Wij verkopen niet alleen de allerleukste dameskleding en accessoires, maar ook voor alles op het gebied van trends en lifestyle ben je bij ons op het juiste adres. Dus text your BFF and we’ll see you soon! Natuurlijk kan je ook heel gemakkelijk online bij ons bestellen. Op de website vind je onze collectie, je doet er fashion inspiratie op én ontdekt de laatste spring deals en items in de sale. Shop jouw nieuwe mom jeans en andere nieuwe items in onze webshop, dan worden ze in NL de volgende dag al bezorgd. En shop je voor meer dan €75? Dan sturen wij je pakketje gratis naar je op. Hurry up girl! It’s time to shop!