The Studio Collection

The Studio Collection

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Wij hebben onze nieuwe STUDIO collectie geschoten in een geweldige studio . Hoe leuk is dat! We love basics, you too? De nieuwe collectie zit voor met de perfecte garderobe basisstukken. OMG girls, wij hebben weer een supere grote collectie gelanceerd!! Wil jij meer weten over de allernieuwste basic trends en geïnspireerd raken door onze outfits, lees dan verder babe! Shop jouw favoriete basic online of komen gezellig langs in onze winkel want deze items zijn onmisbaar in jouw kledingkast!
KLEDING-STUDIO-COLLECTIE-BEIGE-OVERSIZED-BLAZER

Sets

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie met onze eigen private label op het uiteinde van de mouw. Shop ze in verschillende leuke kleuren! Ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Stijl het met een paar leuke sneakers of een paar mooie pumps. Ga je voor een chique of voor een stoere look? Alles kan met de trendy dames pakken van Olivia & Kate.  

Wij zijn helemaal verliefd! Ga je voor een opvallende kleur, zoals denim lichtblauw of beige? Of ga je toch liever voor een neutralere kleur, zoals donkergrijs? Maak dan je outfit af met een mooie set gouden sieraden om het een trendy look te geven. Ook is het gaaf om je outfit af te maken met een van de tassen van Olivia & Kate. Dit geeft vaak nog even een extra touch aan je outfit! En om niet te vergeten een bijpassende leren riem met een subtiele of juist een opvallende gesp. Wil jij het meest meest trendy meisje  worden, shop nu jouw modieuze outfits voor vrouwen bij ons!

De dames pantalon en blazer zijn los van elkaar verkrijgbaar. Combineer onze pakken met een witte cropped blouse met lange mouwen op de warmere lente dagen of een body met lange mouwen op de koudere dagen. Het handige van een luxe dameskostuums is, dat je de broek of blazer van het pak ook los kan dragen. Draag bijvoorbeeld de beige oversized blazer op een lichte wijde jeans en je hebt een super leuke look! Ook kan je de pantalon zonder de blazer dragen door een leuke kleur trui er op te dragen. Zwarte of witte truien staan vaak leuk op opvallende kleuren broeken

Blazers

Een dames blazer is niet alleen een kledingstuk het is een stijlvol statement dat kracht en verfijning uitstraalt. Bij Olivia & Kate hebben we veel nieuwe trendy blazers ook met ons eigen label op de mouw en laat je inspireren door veelzijdige blazer outfits die een perfecte mix van cool en chic bieden. 

Een goed passende stijlvolle dames blazer benadrukt je figuur en geeft een verfijnde uitstraling. Geef daarnaast een casual twist aan je look met dames blazers in een relaxte pasvorm. Oversized blazers zijn momenteel een grote trend en bieden een moeiteloos coole uitstraling. Draag het over een t-shirt met een wijde jeans voor relaxte maar stijlvolle vibe of combineer het met een eenvoudige blouse en jeans voor een tijdloze look. 

Maak een statement met een bijpassende pantalon, combineer jouw trendy dames blazer met een bijpassende broek of rok in dezelfde kleur voor een gestroomlijnde en trendy look. Matchende sets zijn niet alleen chic, maar ook visueel indrukwekkend. 

Experimenteer met layering door blazers te gebruiken als onderdeel van een gelaagde outfit. Draag het over een coltrui of onder een oversized jas voor een interessante en trendy look. Gelaagde outfits zijn perfect voor de koudere dagen.

KLEDING-STUDIO-COLLECTIE-CROPPED-JASJE-PANTALON

Cropped jasjes

Cropped jasjes zijn de must-have voor fashionista’s die hun stijl naar nieuwe hoogte willen tillen. Bij Olivia & Kate zijn de dames cropped jasjes met ons eigen label op de mouw de sterren van het seizoen! Trendy korte jasjes vormen de belichaming van hedendaagse flair. Door het cropped model, creëren deze jasjes een vlot en jeugdig silhouet. Ze benadrukken de taille en geven elke outfit een onmiddellijke dosis stijl.

Een cropped jasje is een veelzijdig kledingstuk die je makkelijk kan combineren. Draag het met een bijpassende broek van ons eigen label voor een stoere co-ord look of draag het over een jurk voor een speelse touch. Mix & match naar hartenlust voor een gevarieerde garderobe. Onze casual cropped jasjes brengen een vleugje casual in de wereld van formele stukken, onze cropped jasjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen met een bijpassende pantalon.

Combineer het met je favoriete jeans en een eenvoudige T-shirt voor een relaxte maar toch stijlvolle outfit. Perfect voor een dagje uit met vriendinnen of een informele lunchdate. Draag jouw dames cropped jasjes boven een bijpassende pantalon van Olivia & Kate of een high-waisted jeans voor krachtige en gestroomlijnde uitstraling. Dit geeft de illusie van langere benen en benadrukt je figuur op een flatterende manier. Een winnende combinatie voor een zelfverzekerde look.

Blouses

In de wereld van dameskleding is er een opvallende trend die zowel elegantie als speelsheid omarmt cropped blouses. Deze stijlvolle tops met verkorte lengte voegen een eigentijdse twist toe aan je garderobe en bieden een veelzijdige keuze voor verschillende gelegenheden. De klassieke cropped blouse blijft een tijdloze favoriet. Met een eenvoudig ontwerp en een verkorte lengte, voegt deze blouse een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Draag het met een hoge taille broek of rok voor een evenwichtige look. Een perfecte keuze voor een casual dagje uit of een ontspannen brunch met vrienden. 

Cropped overhemden brengen een vleugje casual coolness naar je garderobe. Deze blouses met de vertrouwde stijl van een overhemd maar met een kortere lengte, zijn veelzijdig genoeg voor zowel dagelijks activiteiten als informele bijeenkomsten. Combineer ze met je favoriete jeans voor een moeiteloze en relaxte uitstraling. 

KLEDING-NAVY-BLAZER-PANTALON-WITTE-BASIC-OVERSIZED-TSHIRT

Pantalons

Bij Olivia & Kate zijn dames pantalons een onmisbaar kledingstuk geworden in elke stijl bewuste garderobe. Bij Olivia & Kate hebben we een uitgebreide pantalon collectie samengesteld met ons eigen label die super trendy zijn in de tijd van nu. Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door onze veelzijdige pantalons die moeiteloos chic en comfortabel zijn. Kies voor levendige kleuren voor een gedurfde uitstraling of neutrale tinten voor tijdloze elegantie.

Dames pantalons met een opvallende taille geven niet alleen een flatterend effect, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je look. Combineer het met een aansluitende top voor een gebalanceerde look en voeg hakken toe voor extra lengte en elegantie. Omarm het comfort van wijde dames pantalons die een trendy en moeiteloos stijlvolle uitstraling hebben. Onze pantalons van Olivia & Kate hebben een high-waisted dames broeken om je benen langer te laten lijken en een optische illusie van lengte te creëren. 

Investeer in goed op maat gemaakte pantalons voor een tijdloze en klassieke uitstraling. Een goed passende pantalon kan dienen als de basis voor diverse outfits, van formele kantooroutfits tot casual ontmoetingen. Ga voor een casual look door je pantalon te combineren met trendy sneakers. Deze combinatie en stijl is perfect voor een dagje uit of een informele gelegenheid. Wij hebben de pantalons in te gekke kleuren! Heerlijk lang en makkelijk te combineren met een super mooie top of een heerlijke warme gebreide trui. Om niet te vergeten kan je ook de bijpassende blazer erbij dragen als een set, wie wilt dat nou niet?

Duik met ons mee in de wereld van zelfontworpen pantalons met een speelse witte onderbroek rand, die met trots het Olivia & Kate label dragen. Pantalons zijn al lang niet meer alleen voor formele gelegenheden. Bij Olivia & Kate geloven we dat deze veelzijdige kledingstukken een plek verdienen in de dagelijkse garderobe van vrouwen. Onze zelf ontworpen pantalons hebben een trendy twist die het verschilt maakt. Wat onze ontwerpen onderscheidt, is de gedurfde witte onderbroek rand die als een subtiele maar opvallende toevoeging dienen. Deze touch voegt een vleugje speelsheid toe aan de klassieke pantalon, waardoor het een onmisbaar stuk wordt voor vrouwen die durven te experimenteren met hun stijl. 

De veelzijdigheid van onze nieuwe pantalon stelt je in staat om ze te mixen en matchen met diverse tops, blouses en accessoires. Creëer moeiteloos verschillende looks, van laid-back casual tot een statement outfit voor een avondje uit. Stijl onze grijze pantalon met een witte rand met het bijpassende jasje en draag het als een set.