JASSENCOLLECTIE OLIVIA & KATE

JASSENCOLLECTIE OLIVIA & KATE

Jassencollectie

Ben jij opzoek naar een te leuke en fijne jas voor dit seizoen? Dan hoef je niet meer te zoeken babe! Wij Olivia & Kate hebben voor jou de leukste jassen op onze online webshop en in onze mooie winkel in Haarlem! Jassen kan je eigenlijk nooit genoeg van hebben, want bij elke outfit hoort toch een perfecte jas? Onze jassen maken jouw outfit HE-LE-MAAL compleet en houden jouw lekker warm. Dat is toch amazing girls!



Lange jassen

De trend van deze tijd is lange jassen. En girls, gelukkig hebben wij voor jou de meest mooiste en trendy lange jassen van dit moment! Teddyjas, wie heeft nog niet van deze trend gehoord? De teddyjas is de laatste jaren steeds meer een trend geworden, maar dit jaar is de teddyjas eigenlijk onmisbaar in jouw kledingkast. Babe, we got you. Wij hebben de leukste teddycoats in onze winkel en online. Hoe leuk!! De teddyjas houdt jou lekker warm!! Een mooie, stijlvolle teddyjas haalt ineens je hele outfit naar boven en kan zelfs de blikvanger worden van jouw look. OHmyyy, dat wil je toch. De teddyjas is op verschillende manieren te stijlen, namelijk met een stoere leren broek , een oversized trui en een paar stoere boots. Of je stijlt de teddyjas juist met een leuk en schattig jurkje en een paar haklaarsjes. Hoe fijn dat de teddyjas op zoveel verschillende manieren te stijlen is!  Onze teddyjas is in verschillende kleuren verkrijgbaar! De teddyjas is verkrijgbaar in de kleuren bruin, beige, camel, zwart en wit!! Kan jij kiezen?? You need this jacket babe!

Psssst bij bestellingen boven 100 euro krijg je een gratis canvas tas!!



Bijna iedereen wil of heeft deze jas in zijn kast, de trenchcoat. Babe, heb jij deze jas nog niet? Shop dan bij ons de meest te leuke trenchcoats. De trenchcoat maakt jouw look chique. Weet je wat zo fijn is aan deze jas? De trenchcoat staat bij vele outfits AMAZING. Waauwww. Eerst was de trenchcoat alleen verkrijgbaar in de kleur beige. Hou jij zelf meer van een ander kleur? Girl, we got you. Bij ons Olivia & Kate haal je de leukste trenchcoats is verschillende kleuren, namelijk niet alleen in het beige, maar ook in de keuren army green en camel! LOVE ITTTT!

Wil jij nou een jas die je echt lekker warm houdt, dan is de puffer jacket echt wat voor jou girl. De puffer jacket is super lang, waardoor je hele lichaam lekker warm wordt gehouden en toch zie je er nog geweldig uit!! De puffer jacket is goed gewatteerd en daardoor super warm! Dat is toch HEERLIJK! Deze jas kan je niet missen girl tijdens de herfst. Shop hem daarom nu in onze online webshop of bij ons in de winkel! YAHH.

De geruite jas kan natuurlijk niet ontbreken in onze jassencollectie. De geruite jas is een echte eyecatcher en daarom hebben wij Olivia & Kate de leukste geruite jassen! Ohmyy, you need this! Wil jij dat jouw jas perfect past bij het herfstseizoen en de herfstkleuren, dan is de geruite jas de perfecte jas voor jouw girl! Onze geruite jassen zijn beige, maar hou jij zelf meer van wat fellere kleuren dan hebben wij deze te leuke geruite jas ook in het rood. Hoe gaaf is die kleur in jouw favo jas! Shop onze geweldige jassen online babe! Xoxo

Korte jassen

Wil jij zelf liever een korte jas? We got it all! In onze te mooie winkel in Haarlem en op onze online webshop Olivia & Kate vind jij de meest trendy en mooie korte jassen. Wij verzamelen de leukste items. Hoe fijn is dat babe. Wil jij deze herfst nou echt opvallen? We got you girl! Dan is de faux fur jas helemaal jouw ding! De faux fur jas is een mega mooie, zachte en warme jas. Deze jas maakt DE OUTFIT! De faux fur jas is prachtig en helemaal trendy. Shop daarom bij ons de te leuke faux fur jas. Deze jas maakt jouw outfit helemaal compleet. Deze jas kan je toch niet missen in je kledingkast? Wij in ieder geval niet!!! Love itttt!

Psssttt...gratis verzending bij een bestelling boven de 75 euro!!!

Hou jij van een stoere outfit, dan is onze leather jacket de perfecte jas voor de herfst. Je kan een leren jas op zoveel manieren stijlen. Daarom is het een echte musthave babe!! Draag onze te leuke leren jas met een hoodie en mom jeans en een paar sneakers. Wil jij liever een andere look? We got you babe! Stijl onze mooie leren jas dan met een van onze mooie jurken en een paar cowboylaarzen. Twee te leuke looks die je kan maken met onze leren jas en er zijn nog veel MEER looks mee te maken! Stijl het op jouw manier girl! We love it already!

Ook hebben wij bij Olivia & Kate te leuke jassen die je als jas kan gebruiken voor in de herfst of juist binnen om je outfit compleet te maken. De franje jas, hoe geweldig is die jas! De franje jas is niet weg te denken uit het modebeeld en dus ook niet weg te denken in jouw kledingkast! Deze jas geeft een twist aan jouw outfit. TE leuk! Onze te pretty franje jassen zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk beige, zwart en army green. Kan jij kiezen?? Wij niet hoor!

Psssst....als je doordeweeks besteld voor 23:30 wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden!



Een andere jas die echt niet weg te denken is voor in de herfst is de blazer. OHmyyyy. Niemand kan genoeg blazers hebben toch? We loveee this trend. Onze te leuke blazers zijn op zoveel manieren te stijlen en daarom is het een echte musthave! Shop hem daarom bij onze online webshop of in onze mooie winkel in Haarlem.

Wie is er gek op de denim trend? Wij Olivia & Kate wel! Shop bij ons de leukste spijkerjassen voor in de herfst. Vind je een spijkerjas nou te koud om alleen met een shirt te dragen? We got you! Draag onze spijkerjas dan samen met een coltrui of doe een van onze leuke sjaals om bij je outfit! Zo blijf je lekker warm en zie je er GE-WEL-DIG uit!

Moet je snel even de deur uit en heb je helemaal geen zin om een jas aan te trekken? Dan hebben wij voor jou een te leuke en mooie poncho. Poncho’s zijn in 2021 helemaal een musthave. Een poncho is makkelijk te stijlen en staat altijd leuk. Als je een simpele outfit aan heb, dan kan een poncho jouw outfit toch nog helemaal fabulous maken. Hoe geweldig is dat girl! De poncho is het leukst om te dragen met strakke kleding eronder. Combineer onze leuke poncho met strakke jeans, een coltrui en een paar gaven hoge haklaarzen.