JEANS COLLECTION

februari 24, 2022

JEANS COLLECTION

Heb je onze dames jeans collectie al gezien? Wij hebben de leukste dames spijkerbroeken voor jou! Want broeken kun je nooit genoeg hebben in je kast babe! Je kunt namelijk elke look creëren die jij maar wilt met een spijkerbroek. Wil je gaan voor een stoere look? Dan kun je kiezen voor een dames spijkerbroek met gaten en een stoere top. Of kies jij voor een meer classy look met een zwarte jeans en een mooie blouse met hakken. Girls bij Olivia & Kate kan het allemaal! Ben jij benieuwd welke dames spijkerbroeken wij allemaal hebben en hoe wij deze stylen, lees dan snel verder babe! 

Mid Waist

De mid waist dames spijkerbroek is altijd handig om in jouw kast te hebben. Deze broek is een echte must als de lengte van je benen in verhouding is met de lengte van je bovenlichaam! De jeans eindigt een klein stukje onder de navel! Combineer deze mid waist jeans met een leuke top of juist een warme oversized sweater in de winter! Deze jeans zit niet te hoog en ook niet te laag! The perfect jeans! Bij Olivia & Kate shop jij de leukste mid waist dames jeans.

High Waist

De High Waist jeans. Deze dames jeans heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een mega trendsetter, die je nu echt niet meer kan missen babe! De high waist jeans zorgt ervoor dat jij al jouw prachtige vrouwelijke vormen naar voren komen! Love itt! De high waist jeans komt tot ongeveer tot de navel, waardoor jouw taille er super mooi eruit zien! De high waist dames jeans is perfect om te combineren met een mooie witte blouse of als het warmer is met een mooie croptop! Ga bijvoorbeeld voor een mooie high waist jeans met gaten!
Combineer hierbij onze te leuke Courtney top en een paar hakken! Super leuk voor een dinertje met je besties! Onze high waist dames jeans zijn er met gaten, maar ook met een splitje aan de onderkant of een flair. Bij Olivia & Kate shop je de mooiste jeans om jouw outfit helemaal compleet te maken! Buy now or cry later babe!

Heb je jouw broek snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden (NL)! En bij een bestelling van €50 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.

Skinny

De strakke spijkerbroek is een broek die voor elk figuur goed kan doen babe. Bij Olivia & Kate hebben wij de skinny jeans in allerlei soorten, maten, hoogtes, lengtes en kleuren. Vanwege de stretch kwaliteit die skinny jeans hebben, vinden veel vrouwen een skinny jeans heel lekker zitten. Daarom is de skinny jeans een belangrijke basic voor iedereen! Draag deze skinny jeans tijdens een dagje shoppen met je vriendinnen, maar je kan hem ook aan op school of tijdens werk. Deze broek is voor elke gelegenheid mogelijk!

Flared

You wanna have this girl! Deze trend mag je niet missen. Flared broeken zijn weer HOT, maar flared pants met split zijn nog HOTTER! Flaired broeken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze kan dus zeker niet missen in jouw jeans collectie. Een flared broek zit ook nog eens echt heerlijk! Dat is wat we willen toch?! Bij Olivia & Kate hebben we super leuke flared broeken. Houd jij van en flared jeans, dan ben je bij het goed adres babe! Shop bij Olivia & Kate bijvoorbeeld een mooie zwarte dames flaired jeans! Dit is een echte musthave! Wil jij voor een classy look gaan? Combineer dan onze zwarte flaired jeans met een T-shirt en een zwarte dames blazer! De perfecte outfit voor elke gelegenheid! Maak de look af met een haklaarzen of maak de look wat stoerder om een paar gympen onder te dragen!


Straight

Ohmyy girls! De straight jeans is dit jaar echt niet meer weg te denken! Wij zijn zelf helemaal verliefd op deze trend! De straight jeans sluit mooi op de bovenbenen aan, maar vanaf de knie tot enkel is deze jeans losser! Super leuk om te combineren met een paar pumps of een mooie haklaars, want deze jeans valt mooi over de schoen heen! Outfit tip: Style de straight jeans leuk met een mooie kleurrijke blouse en leren gilet erover heen! Deze outfit is te leuk toch?!

Weet jij niet precies welke maat jij heb? Kijk dan onderaan bij het product onder het kopje product info welke maat het model zelf draagt! Zo is het voor jou veel makkelijker om te kijken welke maat het beste is voor jou babe! Ook kan je kijken bij het kopje ‘size quide’. Hier hebben wij voor jouw alles neergezet over de maten! Zo kan jij eigenlijk nooit de verkeerde maat bestellen babe! Soooo….ben jij nog opzoek naar de perfecte dames jeans? Shop dan snel bij Olivia & Kate een te leuke en trendy jeans!

Split

Girl, is het jou ook opgevallen? Split broeken zijn helemaal HOT! Vorig jaar zagen we de broek met split al overal op de catwalks verschijnen, en ook dit jaar zijn ze ontzettend trendy. Wil jij er ook fashionable uitzien? We’ve got you covered, babe! Bij Olivia & Kate shop je de mooiste split broeken voor dames. Deze split spijkerbroeken zijn te cute! Een goede jeans is een echte musthave voor jouw kledingkast! Of je nu voor een baggy dames jeans gaat, een prachtige skinny jeans uit de kast trekt of met je favoriete vintage jeans de show steelt: met een spijkerbroek zit je altijd goed, girl! Maar de laatste trend onder de dames spijkerbroeken zijn de jeans met split aan de zijkant. Daarmee kan je heel veel mooie looks creëren. Bij Olivia & Kate zijn we helemaal fan! Welke is split spijkerbroek is jouw fave?

Mom jeans

Een all time fave blijft natuurlijk de mom jeans. Deze jeans zit super lekker en geeft jouw outfit net een andere look dan een skinny jeans. Een mom jeans heeft eigenlijk altijd een hoge taille en daarnaast een soort anttifit! Net iets anders dan de andere jeans! Daarom is deze broek echt super leuk om te combineren met een croptop trui of juist met een mooie top! Ben jij zelf meer van een oversized sweater of een blouse? Girl, we got it all! Bij Olivia & Kate shop je naast onze leuke jeans, ook de leukste truien, blouses en tops!

How to style

Broeken kun je aantrekken voor elke gelegenheid. Stijl een mooie skinny jeans met een bodysuit en hakken en jij bent helemaal ready voor je date night. Of heb jij de perfecte werk outfit nodig? Ga dan voor een zwarte flaired jeans met een witte blouse. Een paar gouden sieraden bij en je ziet er nog steeds super fashionable en classy uit! Een lichtblauwe spijkerbroek met een witte top en witte sneakers klinkt misschien simpel, maar kan heel leuk zijn voor een makkelijke casual everyday look. Met een broek kun je alle kanten op, het ligt er net aan hoe jij het combineert!

Heb je jouw broek snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden (NL)! En bij een bestelling van €50 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.

Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven.

Happy shopping girls! 

-XOXO-



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer