Lente outfits

Lente outfits

Lente

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.


Bloemenprints zijn een tijdloze lente favoriet en dit seizoen zijn ze terug met een moderne twist. Van subtiele bloesem details tot gedurfde, kleurrijke bloemen, deze print brengen de levendigheid van de lente rechtstreeks naar je kledingkast. Een bloemenjurkje of een flowy blouse met bloemenpatroon is een absolute musthave voor een frisse, vrouwelijke lente look.

Duik in de pasteltinten om de zachte, luchtige sfeer van de lente vast te leggen. Zachte tinten zoals perzik, mintgroen, lavendel en babyroze domineren de lente mode. Een pastelkleurige blazer, een lichte trui of een paar zachte denim jeans voegen direct een vleugje verfijning aan je lente look.


Pofmouwen maken een krachtige comeback en voegen een vleugje drama toe aan je lente outfit. Of het nu op een blouse, jurk of trui is, pofmouwen geven een romantische en vrouwelijke touch. Combineer ze met een wijde jeans of een rok om het silhouet in balans te houden.
KLEDING-POFMOUWEN-CROPPED-BLOUSE-LENTE

Blouses 

De lente roept en het is tijd om je garderobe te vullen met de meest trendy blouses van het seizoen. Of je nu gaat voor geborduurde bloemenprints, lichte stoffen of opvallende details, er is voor elk wat wils. Ontdek op onze website welke lente blouses jouw stijlvolle outfit compleet maken. 


Bloemenprints zijn een tijdloze keuze voor de lente en dit seizoen zijn ze hotter dan ooit. Kies voor een blouse met grote borduurde bloemen voor een gedurfde look of ga voor subtiele bloemendetails voor een meer ingetogen uitstraling. Bloemenweelde in je blouse brengt meteen de lente in je outfit.

Pofmouwen blouses maken een opvallende comeback en zijn een must-have voor elke fashionista. Een blouse met pofmouwen voegt drama toe aan je look en geeft een knoop naar vintage stijl. Kies voor een effen kleur voor een klassieke uitstraling of ga voor een blouse met panterprint voor een speelse touch. Onze pofmouwen blouses van Olivia & Kate hebben super schattige en trendy strikjes aan de voorkant, we verkopen twee soorten strikjes blouses op onze website met 3/4 mouwen en korte mouwen. Go get it now!


Ruffel details zijn de trend van het seizoen. Kies voor een blouse met subtiele ruffels of juist ruffels met opvallende details zoals ruches en borduursels. Het geeft je outfit meteen een interessante twist.


Laat een stukje van je zomerse huid zien met een cropped blouse. Combineer het met een hoge taille broek of rok voor een flirty touch. Cropped blouses zijn perfect voor een dagje in de stad of een zonnige lunch op het terras met vriendinnen.

Wollen vesten

Een gebreid vest is ideaal voor een vrouwelijke look, dit geeft net dat extraatje aan je outfit wat je fantastisch kunt combineren met een jurkjerokje of stoere jeans daarnaast personaliseer jouw outfit met de leukste sieraden van Olivia & Kate. Wij hebben verschillende kleurmogelijkheden van de gebreide vesten je kunt ze letterlijk met ieder kleding item combineren. Voor een echte girly toch aan je look is het leuk om te kiezen voor een lichtroze gebreide vest, maar voor een stoerdere look juiste een army groene kleur. Onze gebreide vesten combineren de warmte en zachtheid zowel functioneel als modieus, de gebreide wollen vesten kriebelen niet hoe fijn is dat?!! 

Draag je gebreide wollen vest op een leuke top of T-shirt eronder of juist een gesloten bovenstuk erop. Combineer je look met een stoere jeans & sneakers eronder, jij bent ready to go! Een gebreid vest is natuurlijk ook heerlijk om aan te trekken als je een dagje op de bank gaat spenderen, de perfecte loungewear outfit.

Met de wollen gebreide vesten van Olivia & Kate zie je er stylish uit en heb je het zeker voor de rest van de dag niet koud. De keuze is reuze voor het vinden van de perfecte kleur wat perfect bij jou past!

KLEDING-ROZE-LICHTGELE-PAARSE-WOLLEN-VEST

Print jasjes

Het is om je voor te bereid op een stijlvolle lente met de nieuwste trendy print jasjes! Of je nu gaat voor dierenprints, bloemige patronen of opvallende ontwerpen, wij hebben een collectie samengesteld om jouw stijl te upgraden met deze must-have jasjes. Laat je inspireren om een trendy print jasje toe te voegen aan jouw dagelijkse looks.


Dierenprints zijn hotter dan ooit en laten we eerlijk zijn, wie kan het niet weerstaan een vleugje wildheid in je outfit? Een panterprint jasje is de ultieme keuze voor degenen die hun innerlijke tijger willen omarmen. Draag het met een simpel t-shirt en je favoriete jeans voor een moeiteloos coole look.


Bloemenprints zijn niet alleen voor jurken of blouses. Een bloemig print jasje voegt een vleugje lente toe aan zelfs de koelere dagen. Combineer het met een effen jurkje voor een romantische look of draag het over een wit t-shirt en een spijkerbroek voor casual chique uitstraling.


Print jasjes zijn de ultieme manier om jouw unieke stijl te laten zien. Of je nu gaat voor dierenprints, bloemen, opvallende ontwerpen of een mix van alles, onthoud dat het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in wat je draagt. Laat jouw print power stralen en maak een statement waar je ook gaat.

KLEDING-BLOEMENPRINTS-PRINT-JASJES

Broeken

Broeken horen natuurlijk ook thuis in het rijtje musthaves voor jouw kledingkast! Wij van Olivia & Kate hebben verschillende soorten broeken in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een wijde jeans. Deze is echt met zowat alles te combineren en mag dus zeker niet missen in jouw collectie! Een prachtige pantalon is ook zeker een musthave.
 
Pantalons, de tijdloze garderobe essentie, zijn veel meer dan alleen een kledingstuk. Ze zijn het bewijs van stijlvolle elegantie, veelzijdigheid en een vleugje verfijning. Wij richten ons op de meest geliefde basiskleuren en pasvormen die jouw stijl naar een hoger niveau tillen. Wij hebben verschillende soorten pantalons in onze collectie! Wij hebben een basic pantalon met een rechte pasvorm, maar een ook een wijde pantalon met een wijde pasvorm. 
 
Of je nu kiest voor de tijdloze chic van zwart, de subtiele verfijning van grijs, de zonnige zachtheid van beige of de zachte verfijning van creme, pantalons zijn de onbetwiste helden van je kledingkast. Laat je stijl spreken met de veelzijdige, comfortabele en stijlvolle kledingstukken die elke outfit naar een hoger niveau tillen. 
In de mode wereld is er een kledingstuk dat decennia lang een tijdloze favoriet is: de spijkerbroek.

Bij Olivia & Kate verkopen we groot en deels wide leg spijkerbroeken ze zijn eigentijds en chic. Met een een wijde pasvorm van de heup tot de enkel, creëren deze broeken een efficient en elegante look. Draag ze met hakken voor extra lengte of met sneakers voor een casual uitstraling. Een wijde pasvorm voegt een moderne touch toe aan je dagelijkse stijl met een vleugje subtiele flair voor tijdens de lente. 


Jumpsuits 

Zoek niet verder, want we duiken in de wereld van denim jumpsuits, de ultieme must-have voor elke seizoen. Laat ons samen ontdekken waarom denim jumpsuits trending zijn en hoe je ze kunt stylen voor een moeiteloos coole look. 


Denim jumpsuits zijn niet zomaar kledingstukken ze zijn een statement. Het is een all-in-one fashion keuze die je moeiteloos kunt stylen voor verschillende gelegenheden. Of je nu gaat winkelen met vriendinnen, een dagje naar het strand gaat, of een avondje uit plant. 


Een van de grootste voordelen van denim jumpsuits is het comfort. Ze bieden de relaxte vibe van een onesie, maar dan met een modebewuste twist. Daarom zijn de denim jumpsuits van Olivia & Kate perfect voor een casual look een dagje chillen in het park of een middagje shoppen.

Denim jumpsuits zijn als een leeg canvas voor jouw creativiteit. Voeg een riem toe om je taille te accentueren voor een meer gepolijste uitstraling. Rol de mouwen op voor een nonchalante vibe of draag de jumpsuit met een paar opvallende sneakers voor street style look. Met een jumpsuit kun je talloze verschillende look creëren. 

Accessoires

Zorg dat jij de juiste accessoires heb voor bij jouw outfit om deze tijd te Shinen. Om de look compleet te maken hebben wij de perfecte accessoires. De perfecte handtas is zowel in de lengte als in de winter een musthave om een outfit meer te laten opvallen. Dat wil iedereen toch?!

Ben jij ook zo gek op de tassen trends? De kleuren van deze lente zijn lichtblauwe en lichtroze. Echte lentekleuren! Deze kleuren zie je terug in onze prachtige tassen

In onze webshop koop je de leukste accessoires voor spring season girl! Ben jij fan van een lekkere warme sjaal in deze tijd? Shop dan bij Olivia & Kate de heerlijke sjaal voor jou. Wij zorgen er dat je er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook super goed voelt met de trendy accessoires.

Girls wat maakt jouw look helemaal compleet naast super toffe sieraden en schoenen? Natuurlijk een mega leuke riem! Dames riemen kunnen een echte eye catcher zijn! Een musthave in de kledingkast van iedere fashion liefhebber!

Je hebt zo veel verschillende riemen, van welke riem word jij blij? Een stoere statement riem of een basic zwarte riem? Je kunt zo veel kanten op! Bij Olivia & Kate proberen hebben wij altijd de nieuwste trends online staan, dus neem snel een kijkje in onze riemen collectie!


Laat je stijl stralen met opvallende zonnebrillen. Ga voor oversized monturen, cat-eye glazen of zonnebrillen kleurrijke glazen. Een statement zonnebril voegt niet alleen een dosis glamour toe aan je look, maar beschermt ook je ogen terwijl je de lente zon begroet.


Sieraden 

Ben jij op zoek naar de leukste sieraden? Steel dan de show met onze gouden sieraden en doe mee aan DE trend van 2024. Bij Olivia & Kate zijn wij in love met gouden sieraden en hebben te gekke sieraden met vrolijke bedels toegevoegd ! What do you think girl? De meeste sieraden zijn van stainless steel en verkleuren niet! Dat is toch fantastisch! Deze sieraden maken jouw outfit helemaal compleet. Love it!!