Litchy

Litchy

LITCHY

Litchy will cover you! Wij zijn fan <3 Daarom sinds kort ook verkrijgbaar online op onze webshop maar ook nog steeds in onze winkel zijn onze handige body accessoires te koop. In deze blog vertellen wij alles over de Litchy producten!
Waarom zou je Litchy gebruiken? Met boob tape kun je je borst liften, goed bedekken of gewoon netjes op hun plaats houden .. zonder een bh te dragen. Ook zijn allebei de nipple covers ideaal waarbij je geen bandjes wilt laten zien. En voor tops, jurken of jumpsuits met een diep decolleté of blote rug.
Heb jij binnenkort een feestje waar je die ene mooie jurk of een andere te gekke outfit wilt dragen? Of ben je gewoon heel benieuwd wat boob tape of de nipple covers voor jou doet? Kom dan snel langs in onze winkel of bestel het online op onze webshop voor het meest comfortabele product. Het blijft wel negen uur op z’n plek en is zweet bestendig en het is raadzaam om van goede kwaliteit producten te kiezen voor een comfortabele en veilige ervaring.
ACCESSOIRES-VERZORGING-BOOBTAPE-COVERS-LITCHY

BOOBTAPE

Litchy ’s boob tape wont’t leave you hanging! Boob tape ook wel bekend als borsttape of borstlift tape, is een soort plakband of tape voor op de huid die wordt gebruikt om de borsten te ondersteunen en een liftend effect te creëren zonder het gebruik van een bh. Het wordt vaak gebruikt bij outfits met een diepe decolleté, rug loze jurken of kledingstukken waarbij het dragen van een zichtbare bh zichtbaar en niet wenselijk is.

De boob tape van Litchy is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met spandex, het is een huidvriendelijk materiaal ook is de boob tape zweet- en waterafstotend. Het is ontworpen voor alle borstmaten de breedte is 7,5 cm en de lengte van de rol van 5 meter, zodat hij vele malen kan worden gebruikt. Draag de boob tape maximaal 9 uur.

Het is belangrijk om de instructies op het doosje voor het gebruik zorgvuldig te volgen om irritatie of schade aan de huid te voorkomen. Het wordt aanbevolen om de tape voorzichtig te verwijderen en de huid goed te reinigen na gebruik. Gebruik de boob tape niet op een gevoelige, sun kissed, zonverbrande of geïrriteerde huid.

Je hoeft niet bang te zijn dat de boob tape pijn doet om te verwijderen want dat gaat heel eenvoudig. Maak de boob tape eerst een beetje nat met warm water en gebruik daarna crème of olie zodat de tape makkelijk los komt. Trek de tape vervolgens voorzichtig los en houd met je andere hand de huid vast. Ga niet voor één snelle beweging, maar wees voorzichtig.

How to boob tape? Het is heel eenvoudig in gebruik. Belangrijk is dat je je handen en borsten goed schoon zijn en dat er geen vet op je huid zit. Breng daarom voor het aanbrengen van de boob tape geen olie of bodylotion aan. Vervolgens knip je de tape op maat. Hoe je dit knipt, is afhankelijk van de grootte en vorm van je borsten en hoe je de tape wilt toepassen. Daarin zijn namelijk een heleboel verschillende mogelijkheden! Waar je ook voor gaat: je brengt de tape altijd aan vanaf de onderkant van je borst. Vergeet niet om voor het plakken de nipple covers te plaatsen anders kan het nog weleens doorschijnen. Jij bent ready to go!

ACCESSOIRES-VERZORGING-LITCHY-BOOBTAPE-NIPPLE-COVERS-SILICONEN

 

SILICONE NIPPLE COVERS

Siliconen nipple covers, ook wel bekend als nipple beschermers. Het zijn dunne huidkleurige naadloze stickers die over de tepels worden geplaatst om ze te bedekken en te voorkomen dat ze zichtbaar zij onder jouw kleding. Ze zijn gemaakt van 100% siliconen materiaal + adhesive dat zacht flexibel en zelfklevend is, ze blijven ongeveer 9 uur lang goed zitten.
Silicone nipple covers bieden een oplossing voor vrouwen die geen bh willen dragen of die kleding dragen waarbij een bh zichtbaar is, zoals bij strapless jurken, tops met dunne strap bandjes of rug loze items. Ze zijn ontworpen om een gladde en natuurlijke uitstraling te creëren zonder dat er tepels zichtbaar zijn. 
Het is belangrijk om silicone nipple covers op een schone en droge huid aan te brengen om een goede hechting te krijgen. Na gebruik kunnen ze voorzichtig worden verwijderd, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. De hergebruik is ongeveer 20 keer van de silicone nipple covers, ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

NIPPLE COVERS

Nipple covers, ook wel bekend als tepelstickers, zijn dunne, enkelzijdige zelfklevend pads die over de tepels worden geplaatst om ze te bedekken en te voorkomen dat ze zichtbaar zijn onder kleding. De nipple covers van Litchy zijn van 100% satijn en zijn zweet- en water afstotend, hierdoor blijven de covers 9 uur lang goed zitten en hoef jij je niet zorgen te maken dat ze niet blijven zitten. Ze voelen aan als een 2e huid!

Nipple covers bieden een oplossing voor vrouwen die geen bh willen dragen of die kleding dragen waarbij een bh zichtbaar is, zoals bij strapless jurken, tops met dunne strap bandjes of rug loze items. Ze zijn ontworpen om de tepels te camoufleren en een gladde uitstraling te creëren.

Het is belangrijk om de nipple covers aan te brengen op een schone en droge huid om een goede hechting te verzekeren. Na gebruik kunnen ze voorzichtig pijnloos worden verwijderd en zorg er goed voor jouw tepel te reinigen. Deze nipple covers kunnen eenmalig gebruikt worden, er zitten 5 paar covers in een doosje. Ook is het belangrijk dat je de nipple covers niet op een door de zon verbrande, dunne en gevoelige huid gebruikt.

ACCESSOIRES-VERZORGING-LITCHY-BOOBTAPE-NIPPLE-COVERS-SILICONEN