Olivia & Kate Boutique Haarlem

Olivia & Kate Boutique Haarlem
Ohmyy girls! Wisten jullie al dat wij Olivia & Kate niet alleen een online webshop hebben, maar ook een prachtige winkel in het hartje van Haarlem! Elke week verzamelen wij de mooiste musthaves voor jouw in de winkel! Zo blijf jij altijd op de hoogte van alle trends babe! In de winkel verzamelen wij onder andere te leuke accessoires, kleding, schoenen, sieraden en de mooiste interieur items! Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem! Ideaal voor als jij een bijzonder cadeau zoekt voor je bestie, familie of loved one! Ook voor styling kun je altijd bij onze terecht! Onze O&K babes in de winkel geven jouw graag advies over hoe jij betaalbare items en verschillende stijlen met elkaar kan combineren! Ben jij benieuwd naar de items die wij in de winkel verkopen, lees dan snel verder babe!



Winkel

Stijvol. Modieus. Trendy. Olivia & Kate has it all babe! Onze mooie winkel in Haarlem is gevestigd in de leukste straat, Anegang 48! Neem snel een keer een kijkje! Bij Olivia & Kate willen we jouw een veilig gevoel geven en een ontspannen gevoel wanneer je de winkel binnestapt! Babe, take your time! Onze winkel is super cute ingericht! Neem alle ruimte en tijd om jouw favo items door te passen! Psss.. wanneer je het even niet weet, onze store babes helpen jouw met liefde.

De leukste items in de winkel

In onze mooie winkel in Haarlem kan je ook de allerleukste haarklemmen kopen! Onze haarklemmen zijn alleen te koop in de winkel babe, dus kom gezellig langs! Verder hebben wij in de winkel nog meer sieraden dan online. Als jij opzoek bent naar een leuk cadeau voor je bestie, familie of loved one, vind je in onze winkel altijd wel het perfecte cadeau! Ook verkopen wij Loavies items in de winkel! Wil jij even echt de tijd nemen om te shoppen, kom dan gezellig langs! Wij verkopen in de winkel niet alleen kleding, maar ook de leukste interieur items! In de winkel kan jij inspiratie op doen, zodat jij weet hoe de items gestyled kunnen worden. Love it! Wij helpen jouw graag om je favo items te shoppen babe!

Allerleukste musthaves

Bij Olivia & Kate shop je de allerleukste musthaves van dit moment! Er komen namelijk elke dag nieuwe items in onze collectie, zodat je altijd de nieuwste trends bij ons kunt shoppen. Zo zie jij er altijd fashionable uit! Bij Oliva & Kate shop je kleding, accessoires, sieraden, schoenen, interieur items en gifts! Wij hebben nu ook een Olivia & Kate the brand collectie. Hoe leuk is dat?! Je kunt nu aan iedereen laten zien waar jij je mooie Olivia & Kate items vandaan hebt!

Denk je aan kleding? Dan ben je Olivia & Kate aan het goede adres babe! Wij hebben kleding voor elke gelegenheid. Tops hebben wij in alle varianten, met lange mouwen of juist een shirt die je kan combineren met 1 (of meerdere) van onze te leuke vesten! Ben jij meer van de van jurkjes en rokjes? Of toch meer van broeken? We do have it all! Voor een comfy maar stylish outfit hebben wij altijd heerlijke truien en loungewear in onze collectie. In onze mooie winkel in Haarlem shop je de leukste kleding items voor in jouw kleding kast babe!

Accessoires

Zonder accessoires is jouw outfit natuurlijk niet compleet. Bij Olivia & Kate hebben wij naast kleding ook genoeg items om je outfit net die extra touch te geven. Zo kun je bij een heerlijke warme winterjas een sjaal combineren, of juist in de zomer voor een trendy zonnebril gaan. Every girl needs a bag right? Shop daarom nu onze mooiste tassen! Sommige zijn zelfs van echt leer waardoor de kwaliteit supermooi blijft. Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren! Dan moet er toch wel eentje voor jouw tussen zitten? We love our bags! Combineer onze leuke tassen met een leuke hoed en een heerlijke warme sjaal! Combineer al onze items en jij straalt altijd babe!


Sieraden

Wanneer je bij ons shopt, moet je onze sieraden
 collectie hebben gezien! Wij hebben zoveel mooie gouden sieraden en zilveren sieraden zijn er natuurlijk ook voor de meiden die deze kleur liever dragen! In onze mooie winkel is er een apart plekje gecreëerd voor onze te leuke sieraden! Die verdienen natuurlijk een mooie plekje in de winkel! Laat je in de winkel inspireren door de verschillende sets die onze O&K al hebben neergelegd! En hoe leuk is het dat onze jewelry nog leuker zijn wanneer je deze met elkaar combineert? Zo houden wij ervan om niet alleen een kettingarmband of oorbellen te dragen maar deze juist allemaal samen te matchen. Om jouw ear party helemaal compleet te maken kun je een ear cuff dragen en … oh my you’re shining babe! En met ons horloge hoef jij nooit meer (fashionably) late te zijn ;) Shop jouw favo items in onze winkel in Haarlem en laat de store babes jouw helpen de perfecte set voor jouw te maken!


Schoenen

Je kunt elke outfit zo stylen dat deze helemaal bij jou past! Zo hoef je niet altijd onder een jurkje hakken te dragen, maar dit kun je ook juist stoer of casual combineren met laarzen of een paar sneakers. Voor welke schoen
 zou jij gaan? Combineer bijvoorbeeld een paar hoge haklaarzen met een leuk rokje of een jurkje! Bij ons in de winkel vind je de leukste schoenen babe!


Interieur

Naast kleding, sieraden en accessoires verkopen wij ook de leukste lifestyle en interieur items! Deze items zijn perfect om een ander (of jezelf ;)) cadeau te geven! Zo hebben wij hele mooie decoratie items voor in jouw huis. En om het gezellig te maken ook nog superleuke kaarsen in dezelfde stijlen als onze handzeep


Gifts

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk cadeautje te vinden voor jouw BFF / moeder / zus? Bij Olivia & Kate hebben wij zoveel items die je als cadeautje kunt geven! Shop bijvoorbeeld een super cute kettinkje voor jou en je beste vriendin, of een decoratie item voor je moeder. Je zus maak je vast en zeker blij met iets waar jij zelf ook heel blij van zou worden!


Babe! Kom gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem! Bij ons vind je de leukste items voor jezelf of voor je besties of familie!

Olivia & Kate boutique
Anegang 48
2011 HS Haarlem

Openingstijden winkel
MA 10:00- 18:00 uur
DI 10:00- 18:00 uur
WO 10:00-18:00 uur
DO 10:00- 20:00 uur
VR 10:00- 18:00 uur
ZA 10:00- 17:00 uur
ZO 12:00- 17:00 uur
-XOXO-