Parisian Fall collectie

Parisian Fall collectie

Parisian Fall Collectie

Het is eindelijk zo ver! The fall collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in de herfst met onze outfits. Weet jij wat jij nodig heb om deze herfst door te komen? The perfect outfit!

Wij hebben onze nieuwe fall collectie geschoten in Parijs. Hoe leuk is dat! We love Paris, you too? De nieuwe collectie is dus helemaal in stijl van Parijs. OMG girls, wij hebben weer een supere grote collectie gelanceerd!! Wil jij meer weten over de allernieuwste herfst trends en geïnspireerd raken door onze outfits, lees dan verder babe! J’aime Paris!!
KLEDING-PARIJS-HERST-COLLECTIE-ZWART-WITTE-RAND-TOP-WITTE-SATIJNEN-OFFSHOULDER-TOP

Jassen

Wat is jouw favoriete jas dit jaar? Wij zijn zelf echt een fan van de warme lange coat jassen. Ook dit jaar zijn de lange coat jassen weer helemaal een trend. Daarom hebben wij onze lange coat jassen weer in verschillende kleuren en modellen. Hoe leuk is dat! Met deze te leuke lange coat jassen zal jij het tijdens de herfst lekker warm hebben en toch zie je er fashionable uit. Dat wil je toch!! 


Hou jij zelf meer van een kortere jas. We got you! In de nieuwe
herfstcollectie hebben wij korte coat jassen. Deze korte coat jassen zijn super warm en een echt musthave voor jou in de herfst. De korte coat jassen zijn heel erg chique, echt in de stijl van Parijs. Door deze jassen krijg je toch een beetje het gevoel alsof je in Parijs als een model langs de Eiffeltoren loopt. Iedereen wil toch dit gevoel hebben bij het dragen van jouw favoriete outfit. Olivia & Kate wil jou dat gevoel geven met onze te gave jassen!!


Naast de korte coat jassen hebben wij ook te leuke bomber jassen. TE GAAF!  De bomber jassen zijn niet alleen trendy maar ze staan ook geweldig, maar ook lekker warm in het herfst seizoen. We love it, do you love it too?


Are you ready for this item? Oversized blazers zijn weer helemaal trendy en daarom kan je bij ons Olivia & Kate de leukste wollen blazers kopen voor in jouw kledingkast. Hou jij van een oversized fit en vindt jij onze nieuwe herfst kleuren helemaal het einde. Then you gonna fall in love with this oversized blazer babe!

Wanneer de herfst dichterbij komt, komen de gilets steeds meer in zicht. Deze gilet blijft een musthave voor iedereen en zijn nu helemaal een trend. De gilets maken de outfit af en ready for fall! Voor een dikkere laag hebben wij ook onze te gekke teddy gilets, super schattig van teddy stof! You are ready for this season babe!
KLEDING-ZWARTE-LANGE-COAT-JAS-DONKERGRIJZE-WOLLEN-OVERSIZED-BLAZER-ZWARTE-PU-LEREN-BOMBER-JAS-TAUPE-KORTE-WOLLEN-TRENCH-JAS

Truien

Bij Olivia & Kate hebben we super veel leuke items die HE-LE-MAAL van nu zijn. Wij Olivia & Kate hebben voor jou de leukste wollen vesten in verschillende kleuren voor de herfst! Hou jij zelf toch meer van een heerlijke trui? Babe we got it all! We hebben in onze nieuwe herfstcollectie heerlijke wollen truien die jouw warm zullen houden. Ready for fall?


Deze items zullen jou fall ready maken. Vergeet geen blik te werpen op onze fantastische gestreepte truien! De gestreepte truien zijn een echte musthave voor in jouw kledingkast. De truien kun je perfect combineren met een basic jeans of een mooie pantalon en een paar leuke sneakers Dat is een trendy outfit van deze tijd. Wij kunnen niet wachten om jou in deze outfit te zien. Believe us, you are gonna love this outfit so much babe! 
KLEDING-ZWART-WIT-GESTREEPTE-WOLLEN-VEST-BEIGE-CHOKER-TRUI

Jurken & rokken

Jurken kunnen natuurlijk niet ontbreken bij onze nieuwe collectie! Ook tijdens de herfst zijn onze jurken een echte musthave. Wie wil er nou niet stralen tijdens dit seizoen van het jaar? Don’t worry babe, shop onze nieuwste satijnen jurken en wij zorgen dat jij altijd fashionable de deur uit gaan. Bij Olivia & Kate zijn we op de hoogte van de laatste trends en ook voor de leukste trendy jurken zit je bij ons helemaal goed girl.

Een fashion trend die in 2023 helemaal HET is, zijn skorts. Daarom hebben wij Olivia & Kate een prachtige skorts in de nieuwe collectie. HE-LE-MAAL in de Parijs style. Oui, ui, Paris babe! Style deze overslag skort of PU leren skort samen met een mooie witte blouse of een heerlijke wollen trui. GE-WEL-DIG!!

Sets 

Tweedeling pakken voor dames zien er niet alleen goed uit in het zakenleven. Maar we zijn altijd goed gekleed in blazers en pantalons. Een tweedelig pak gaat maakt elke seizoen een deel uit van de collectie. Een tweedelig pak bestaat minstens uit een blazer en een broek, dat zorgt voor echt een chique look. De kleur hoeft niet altijd subtiel te zijn afhankelijk van de dresscode op je werk of op een gelegenheid, je kunt ook voor een kleurrijk pak kiezen. Wij hebben echte gekke herfst kleuren toegevoegd aan onze nieuwe Parisian Fall collectie! 

Allebei van dezelfde stof, je kunt de blazers en broeken ook apart dragen zoals een zwarte blazer combineren met een petrol kleurige pantalon. De blazer van je pak samen met een jeans, t-shirt en sneakers naar de stad. Een mooie pantalon met een losse blouse of een gebreide trui en jouw nieuwste sneakers. Hoge pumps maken een deel uit van de feestoutfit onder jouw tweedelige pak en als final touch een geweldige handtas erbij. En om niet te vergeten een bijpassende leren riem met een subtiele of juist een opvallende gesp. Wil jij het meest meest trendy meisje  worden, shop doen nu jouw tweedelige pak bij ons!

KLEDING-LICHTE-ARMY-GROENE-BLAZER-PANTALON-SET-ZWARTE-OVERSLAG-SKORT-ZWART-WITTE-TOP-ZWARTE-CHOKER-JURK

Fall accessoires

Fall is around the corner girls! Zorg dat jij de juiste accessoires heb voor bij de fall outfits om deze tijd te Shinen. Om de look compleet te maken hebben wij de perfecte accessoires. De perfecte handtas is zowel in de zomer als in de winter een musthave om een outfit meer te laten opvallen. Dat wil iedereen toch?!


Ben jij ook zo gek op de tassen trends? De kleuren van deze herfst zijn beige en bruin. Echte herfstkleuren! Deze kleuren zie je terug in onze prachtige tassen
In onze webshop koop je de leukste accessoires voor fall season girl! Ben jij fan van een lekkere warme muts in deze tijd? Shop dan bij Olivia & Kate de heerlijke muts voor jou. Wij zorgen er dat je er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook super goed voelt met de trendy accessoires.


Girls wat maakt jouw look helemaal compleet naast super toffe sieraden en schoenen? Natuurlijk een mega leuke riem! Dames riemen kunnen een echte eye catcher zijn! Een musthave in de kledingkast van iedere fashion liefhebber! Je hebt zo veel verschillende riemen, van welke riem word jij blij? Een stoere statement riem of een basic zwarte riem? Je kunt zo veel kanten op! Bij Olivia & Kate proberen hebben wij altijd de nieuwste trends online staan, dus neem snel een kijkje in onze riemen collectie!

Ben jij op zoek naar mooie sieraden? Steel dan de show met onze gouden sieraden en doe mee aan DE trend van 2023. Bij Olivia & Kate zijn wij in love met gouden sieraden! What do you think girl? De meeste sieraden zijn van stainless steel en verkleuren niet! Dat is toch fantastisch! Hou jij meer van zilveren sieraden? We got you babe. Op onze webshop Olivia & Kate vind je de leukste en meest trendy gouden sieraden. Deze sieraden maken jouw outfit helemaal compleet. Love it!!
ACCESSOIRES-ZWARTE-ZONNEBRIL-WITTE-STRETCH-HAARBAND-GOUDEN-GESP-RIEM-ZWARTE-TAS-WITTE-TAS

Schoenen

Laarzen zijn een echte musthave voor de herfst. We got you babe! Met onze laarzen zal jij stralen. Van stoere laarzen voor onder een mom jeans tot hoge laarzen voor onder een leuke prachtige jurk. In de nieuwe herfstcollectie hebben wij de meest trendy laarzen voor jou! 


Hou jij zelf meer van comfy schoenen voor bij je outfit als je thuis bent? Dan hebben wij voor jou de leukste pantoffels. Pantoffels zitten heel erg lekker, maar toch zie je er fashionable uit. Een paar mooie pantoffels voor thuis kunnen nooit verkeerd zijn toch?