PARTY COLLECTIE 2023

november 14, 2023

PARTY COLLECTIE 2023

OHMY girls! Sparkle season is here, and we are so excited!

Onze party kleding collectie staat online! En wij kunnen je vertellen dat deze collectie echt geweldig is!! Er zijn echt zoooo veel leuke en trendy items waarin jij de hele avond kan schitteren! Wat jij ook gaat doen dit jaar met de feestdagen, het enige wat jij echt nodig hebt is de perfecte outfit! So don’t worry girls, Olivia & Kate got your back! Shop nu jouw favoriete party kleding van Olivia & Kate!

Babesss are you ready om wat sprankeling toe te voegen aan je outfits? Zo ja, dan is het tijd om pailletten in je garderobe te omarmen! Deze shimmery kleine pailletten zijn niet alleen bestemd voor jurken, maar ze maken ook een statement op tops en rokken! Dus, laten we duiken in de betoverende wereld van pailletten en ontdekken hoe je ze op elke manier kunt slaaayen.

KLEDING-PARTY-GLITTERS-PAILLETTEN-TOPS-FEEST-KLEDING

Pailletten Jurken

Voor die speciale avonden wanneer je net extra wilt stralen, is er niets beter dan het kiezen voor een pailletten jurk. Van adembenemende velvet strapless pailletten jurken en one ballon one sleeve jurken tot aan aan one sleeve choker pailletten jurken. Pailletten voegen een vleugje glamour toe aan elke stap die je zet. Kies voor een tijdloze zwarte pailletten jurk voor een klassieke elegantie, of ga voor gedurfde kleuren om je eigen unieke stijl te laten zien. We love it!!

Pailletten Tops

Babess waarom zou je wachten om pas in avond te schitteren? Overdag kan het net zo!! Pailletten tops zijn de perfecte manier om wat sprankeling toe te voegen aan je alledaagse looks. Deze mogen niet missen in jouw kledingkast voor aankomend seizoen waarin jij moet stralen! De tops zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn echt amazing!!  Combineer een subtiele pailletten top met een oversized blazer en jeans voor een moeiteloos chique style, of ga voor een opvallende roze pailletten top met een skort en hoge boots voor een stoere en trendy stijl. 

Pailletten Rokken

Step up your game met een prachtige pailletten rok die gegarandeerd de show steelt. Of je nu kiest voor zilver, donker roze of een zwarte kleur, je zult zeker de aandacht trekken waar je ook heen gaat. Combineer het met een van onze bijpassende bandeau tops voor een stylish look. En voor als het wat kouder is in de avond, maak je deze look helemaal af met een oversized blazer. OMG Mega leuk!!

Verlies jezelf in de magie van pailletten door verschillende stukken te mixen en matchen. Combineer een pailletten top met een spijkerbroek voor een edgy contrast, of draag een pailletten rok met een basic oversized t-shirt voor een coole uitstraling!! Keuze zat girls, voor welke combi gaan jullie?!!

PARTY-COLLECTIE-ZWARTE-JURKEN-GLITTER-STENEN-BLAZER-GLITTER-TAS-GLITTER-HAKKEN-DAMESKLEDING-FEESTKLEDING

Laat je Stralen met Pailletten!

Van jurken tot tops en rokken, pailletten voegen een trendy en opvallende touch toe aan elke outfit. Dus waar wacht je nog op?!! Ga voor die sprankelende glamour en laat jezelf stralen in pailletten. Go get yours babes!!

Voeg aan jouw outfit een paar mooie statement oorbellen toe en jij bent helemaal ready voor je eigen feestje!! Bij Olivia & Kate zijn de mooiste sieraden verkrijgbaar. Hou jij meer van broeken? Ook die hebben wij bij Olivia & Kate! Hoe gaaf is het om een glitter setje te hebben voor de feestdagen? Ga voor de lichtblauwe ruiten wijde glitter broek met een zilveren hoge nek glitter top! Om je outfit dan helemaal compleet te maken is het super leuk om de blazer over je outfit te dragen! Babe, jij bent helemaal in thema!! Meer glitter and glamour kan haast niet! Vind jij deze set nou super leuk, maar ben je zelf meer een voorstander voor een skirt? We got you!! Het zilveren pailletten rok past ook bij deze set!

Don’t hold back and get them all babe! Ga met oud en nieuw all the way in een super mooie pailletten jurk of rok. Shine de hele avond in je favoriete jurkje! Neem afscheid van 2023 en ga knallend het nieuwe jaar in. Ook is het leuk om deze avond te shinen in een van de satijnen jurkjes van Olivia & Kate! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het jurkje heeft een korte mouw, maar is op de koudere dagen super leuk te combineren met een blazer!

Om jouw outfit helemaal af te maken, mogen glitter hakken natuurlijk niet ontbreken!! Het is nou eenmaal de tijd om te shinen! Girls, we are obsessed! Wij hebben de mooiste glitter hakken, beschikbaar in 2 kleurtjes; zilver en zwart. Ze zitten echt fantastisch dus je kan er de hele avond op dansen!! Neem snel een kijkje bij ons op de website of kom eens langs in de winkel in Haarlem!

PARTY-COLLECTIE-DONKERGROENE-PAILLETTEN-STRAPLESS-JURK-ROZE-PAILLETTEN-JURK-GLITTER-JAS-GLITTER-SPIJKERBROEK-JEANS-ONE-BALLON-SLEEVE-JURK-PAILLETTEN

Statement oorbellen

Daarnaast is het natuurlijk een must om leuke sieraden te dragen tijdens de feestdagen of wanneer je naar een feestje gaat! Bij Olivia & Kate shop je de mooiste statement oorbellen! Zorg dat je lekker opvalt met jouw sieraden! Wat is er nou leuker dan stralen met je gehele outfit?

Statement oorbellen zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een expressie van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor chique en subtiele druppelvormige oorbellen of voor gedurfde en opvallende ontwerpen met glinsterende details, statement oorbellen voegen net dat vleugje magie toe dat jou doet opvallen in de menigte.

Hou je meer van een klassieke en tijdloze look ga dan voor onze ronde ring oorbellen, beschikbaar in verschilden formaten en super leuk te combineren of kies voor de gouden hart motief oorbellen! Mega leuk met onze zwarte glitter stenen blazer en een leuke skort erbij. 

 OMG!! er is een overvloed aan party stijlen om uit te kiezen. Kies voor oorbellen met strass stenen en  grote ontwerpen voor een opvallende uitstraling. Met een scala aan vormen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of je nu een pailletten jurk draagt of een chique jumpsuit met open rug, statement oorbellen voegen net dat vleugje glamour toe dat jouw feestlook compleet maakt. Draag je haar in een sleek bun om de aandacht te vestigen op je oorbellen, of laat je haar los voor een meer speelse en ontspannen uitstraling. 

Of je nu een liefhebber bent van subtiele elegantie of van gedurfde en opvallende stijlen, statement oorbellen zijn de perfecte aanvulling op jouw feestelijke ensemble. Dus waar wacht je nog op? Kies een paar prachtige statement oorbellen uit die jou laten stralen als de ster die je bent!

De party kleding collectie van Olivia & Kate heeft het allemaal! Shop nu alvast jouw favoriete kerst outfit zodat jij er geweldig uit ziet. Babe life is a party! Zorg er dus voor dat jij de perfecte party outfit in je kast hebt hangen. Bij Olivia & Kate hebben we namelijk speciaal voor jou de mooiste tops, broeken en jurken. Naast de standaard glitter kleuren hebben wij ook opvallende kleuren in de collectie! Ga bijvoorbeeld voor de zilveren of roze pailletten rok! Super leuk voor een feestje of voor de feestdagen! De mooie kleuren zorgen ervoor dat jij nog meer opvalt! Super leuk om te combineren met een bijpassende glitter top, maar ook leuk om te dragen met een shirtje of trui!

Nu de feestdagen voor de deur staan, is het tijd om je stijl naar een hoger niveau te tillen en je haar voor zich te laten spreken. Hier een paar hair inpso’s voor jullie babesss. Of je nu een diner hebt met je besties of een glamoureus new years party, deze haar inspo maakt je look compleet te maken. 

Haarstijlen

Voor een tijdloze chique look die verfijning uitstraalt, kies je voor een sleek en high ponytail. Dit kapsel houdt niet alleen je haar uit je gezicht, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Deze haar style kan je dragen met onze zwarte pailletten rok gecombineerd met de bijpassende top. P.s de gouden druppel oorbellen staan hier geweldig bij!!

Omarm een ​​ontspannen maar glamoureuze look met losse, warrige golven. Moeiteloos chic en o zo stijlvol, dit kapsel voegt een vleugje glamour en spice toe aan eigenlijk elke outfit. Gebruik een krultang om zachte golven te creëren en werk af met een vleugje haarlak. Vergeet niet de krullen uit te kammen! De haar style past zo leuk bij de groene pailletten choker one sleeuwe jurk, gecombineerd met de zilveren glitter hakken en natuurlijk de gouden strass stenen oorbellen. 

Voor een tijdloze en verfijnde look kies je voor een elegant opsteek kapsel. Of het nu een messy bun, een gevlochten knotje of een strakke Franse twist is, een elegant opsteek kapsel voegt een leuke touch aan je outfit. Deze haar style is leuk te combineren met onze zwarte glitter top. Ook leuk op een basic pantalon en om je outfit helemaal af te maken kies je voor onze gouden open hart strass stenen oorbellen!!

Nu alleen nog je make-up op en je haren in een mooie haarstijl en jij bent helemaal ready voor een feest bij je bestie of voor het kerstdiner met de familie! 

Kun jij niet wachten om je nieuwe party items te hebben?! Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Hoe fijn is dat?! Kan je niet kiezen welke party kleding jij allemaal wil hebben of wil jij je party kleding eerst thuis passen? Geen probleem! Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen! Genoeg tijd dus om te beslissen voor welke items je gaat!

 Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvangt €5 korting op je allereerste bestelling bij Olivia & Kate!




Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer