PREGNANCY PROOF OUTFITS

september 24, 2021

PREGNANCY PROOF OUTFITS

ZWANGERSCHAP PROOF OUTFITS

Hi future mommies! Ben jij in need of belly proof items maar je hebt geen idee wat je aan moet? We've got you covered babe! Wij hebben namelijk super veel dameskleding die helemaal pregnancy proof zijn en super leuk zijn om tijdens de zwangerschap te dragen! Wij Olivia & Kate hebben de leukste preggy proof items verzameld zodat jij er geweldig uit ziet tijdens de zwangerschap! Van midi jurken tot maxi jurken, flared broeken en comfysets. Allemaal te leuke en mooie items voor tijdens jouw zwangerschap! Dat wil iedereen toch! Onze te leuke items zitten heerlijk, want er zit veel stretch in, maar het ziet er ook leuk uit. Time to go shopping future mommy!


Een groot voordeel van Olivia & Kate items als zwangerschapskleding dragen is dat je de items ook ná je zwangerschap lekker kunt blijven dragen! Er zit namelijk vaak veel stretch in onze kleding! Wij hebben verschillende soorten items die jij tijdens je zwangerschap nog kan dragen! Het is toch fijn om er leuk uit te zien tijdens je zwangerschap, maar ook dat de kleding lekker zit! 

Jurken


Draag tijdens jouw zwangerschap een jurk die mooi aansluit, zodat je de nadruk op jouw prachtige buik legt! Je mag je buik namelijk met trots laten zien! Een mooie stijlvolle jurk zorgt ervoor dat je er elegant uitziet en je erg vrouwelijk voelt tijdens je zwangerschap! Een jurk kan tijdens verschillende seizoenen worden gedragen. Onze jurken zijn leuk te combineren met een blazer als het wat kouder is of een van onze geweldige vesten. Wil je jouw look nou wat chiquer maken, dan kan je onze te leuke haklaarsjes dragen bij de outfit! Tijdens de zwangerschap wil iedereen een jurk die er leuk uitziet, maar ook lekker zit. We got you babe! Wij hebben te leuke maxi dresses die jou zullen laten stralen. Onze maxi jurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printen. WE LOVE IT! Het fijne aan de maxi jurk is, is dat het makkelijk te stylen is. De maxi jurk is super leuk met een paar stoere gympen en een blazer of spijkerjas, maar juist ook met een loafers.

Verder hebben wij Olivia & Kate midi dresses die perfect zijn voor tijdens de zwangerschap. Onze Jana rust dress is een perfecte jurk voor tijdens jouw zwangerschap. Deze jurk heeft een mooie rust kleur! Hou jij zelf meer van een basic black dress? We got you! De Jana jurk is ook in het zwart te shoppen bij onze mooie winkel in Haarlem of op onze online webshop. Wil jij zelf een wat meer comfy outfit, dan kan je ook onze te leuke sneakers onder onze jurken dragen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in deze outfit. Jij mag stralen tijdens jouw zwangerschap! 

Ook hebben wij een perfecte jurk voor een chique gelegenheid, zoals een diner, namelijk onze classy Mayke balck dress! Deze jurk sluit goed aan en laat jouw mooie vormen naar voren komen. Wauw! Het is fijn dat de jurken ook na de zwangerschap nog gedragen kunnen worden. Dat is toch AMAZING! Er zit veel stretch in de jurken. Shop daarom bij Olivia & Kate jouw preggy proof jurken.

Er zijn zoveel verschillende leuke jurken die jij heerlijk kan gaan dragen tijdens jouw zwangerschap. GE-WEL-DIG! Het is belangrijk om je comfy te voelen in de outfit en natuurlijk wil iedereen die prachtige buik zien, daarom is het zo leuk om een jurk te dragen waarin jouw buik prachtig uitkomt. WAUW! 

SETS

De flared broeken zijn echt een aanrader voor zwangere vrouwen! Deze wijd uiteenlopende broeken hebben een hoge taille en een elastische tailleband. Hierdoor zit de broek mega comfy, zakt die niet naar beneden & komt jouw buik mooi uit! Wij hebben veel 2 piece sets online staan met een flare broek waarbij je meteen een total look hebt die super leuk staat! De 2 piece sets zijn leuk te combineren met onze mooie jassen als het wat kouder is. In deze set zie jij er geweldig uit tijdens je zwangerschap en het zit lekker. Dat wil je toch! De flared broek is verder ook super leuk te combineren met een grote trui of een coltrui. Deze outfit zit super comfy, helemaal als je onze te leuke sneakers er ook nog eens onder kan dragen. Helemaal readyy! De flared broek is niet alleen een echte musthave voor tijdens je zwangerschap, maar ook na de bevalling is dit item ideaal! Er zit zo'n heerlijke stretch in en dat is wat nou echt belangrijk is. Zoveel redenen om de flared broek te kopen toch future mommies? Love it!

 Wij hebben ook veel andere comfy sets online staan in verschillende kleuren die perfect zijn voor pregnant mommies! De sets zijn lekker om thuis te dragen, maar ook erg leuk te stylen met een leren jas voor een dagje shoppen in de stad! In onze comfy sets zit lekker veel stretch, waardoor je tijdens de zwangerschap in deze set kan groeien en na de zwangerschap ook nog kan dragen! Hoe fijn is dat! De comfy sets kunnen niet ontbreken in jouw kledingkast, toch? Wij zijn zelf helemaal verliefd op de comfy sets, omdat het juist nog op zoveel manieren te stylen is. Deze set kan met zoveel verschillende jassen gedragen worden. Hou jij zelf van een dikke warme jas? We got you! Match dan een van onze heerlijke comfy sets met onze lekkere teddyjas. Wil jij een iets chiquere leuk maken met onze comfy set. Stijl dan een van onze comfy sets met onze te mooie blazers, leerjasjes of  een van onze spijkerjasjes. Zo leuk!! De items kan je ook los van elkaar super goed stijlen, namelijk de broek met een andere leuke sweater of de top van de comfy set met een andere legging of flared broek. Met al deze te leuke items van Olivia & Kate ben jij helemaal ready future mommy!

 




Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer