SPENCER TREND

SPENCER TREND
TREND ALERT! Je ziet ze werkelijk waar overal en wij zijn helemaal gek op deze trend! De SPENCER! De spencer was in de jaren 90 helemaal hip, en nu is de spencer na een geweldige makeover weer helemaal terug! Spencers zijn super fashionable en op vele manieren te combineren. Dit item mag dus zeker niet missen in jouw kast babe! Shop nu jouw favo pullover!   

spencer-trend-fashion-collection-olivia-kate

Een spencer is leuk te combineren met een witte blouse eronder en een panty. Ook kun je een spencer goed combineren met een andere kleur blouse en een jeans. Ga jij liever voor een stoere look? Combineer dan een spencer met een coltrui, leren broek en boots. Met een spencer kun je elke look creëren die jij wilt! Door de vaak oversized pasvorm van de spencer staat hij ook nog eens geweldig bij elk lichaamstype. Naast de Rikky Spencers hebben wij ook de super leuke Charlie Spencer met een heerlijke warme col! Dit is echt een musthave in jouw winter wardrobe
spencer-trend-fashion-collection-olivia-kate

Niet alleen wij bij Olivia & Kate zijn dol op spencers, ook influencers dragen deze super graag. Overal zie je meiden lopen met verschillende soorten spencers. Van lange spencers tot gebreide spencers tot oversized spencers. We LOVE it! Draag jouw favo spencer met een mooie blouse eronder en jij ziet er super fashionable uit! Bij Olivia & Kate heb je de pullover in 3 verschillende kleuren, namelijk zwart, beige en grijs. Voor welke kleur ga jij?  
spencer-trend-fashion-collection-olivia-kate

Heb jij nog geen spencer? Shop dan nu een geweldige spencer of spencer jurk op de Olivia & Kate webshop. Je hebt nu namelijk gratis verzending in Nederland boven de 20 euro! YAY! Veel shop plezier girls! 


spencer-trend-fashion-collection-olivia-kate