STORE BIRTHDAY

februari 12, 2023

STORE BIRTHDAY

Oh my! Onze winkel bestaat vandaag 1 juli 6 jaar! Wij willen dit graag samen met jullie vieren en daarom hebben wij vanaf zaterdag 00:00, 15% korting op ALLES, inclusief sale. De korting geldt tot zaterdag 23:59!

Get your wishlist ready & shop snel jouw favoriete items voordat ze zijn uitverkocht! Onze bestsellers & nieuwe items vliegen namelijk de webshop uit!

Shop HIER!
Babe! Kom je ook gezellig langs bij onze mooie winkel in Haarlem? Wij hebben die dag drankjes, hapjes, een photo booth & nog meer leuke verassingen! Bij ons vind je de leukste items voor jezelf of voor je besties of familie <3

Olivia & Kate boutique
Anegang 48
2011 HS Haarlem
WINKEL-HAARLEM-BIRTHDAY-KORTINGAlso in Blog Olivia & Kate

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

februari 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Lees meer

BRUXELLES
BRUXELLES

februari 14, 2024

Maak je klaar voor een duik in de bruisende straten van Brussel, want wij nemen jullie mee voor in onze shoot met de allerleukste dames kleding items. Van chique boetieks tot pittoreske steegjes, we vangen de essentie van onze trendy kleding items. Bruxelles ma belle!

Lees meer