TRENDY BIKINI'S VOOR DEZE ZOMER!

juni 08, 2021

swimwear-nieuw-collectie-badkleding-summer-strand-items-trending-dames-webshop

MUSTHAVE BIKINI’S YOU NEED FOR THIS SUMMER! 

YAYY! Summer is coming babes! Are you ready!? We hebben mega leuke swimwear items in onze swimwear collectie voor jullie. Deze items zijn echte musthaves die jij deze zomer goed kan gebruiken. We hebben mega trendy bikini’s en badpakken! Maar ook vele leuke summer accessoires. Are you ready!?
 
Ben jij benieuwd naar onze swimwear collectie!? Neem dan zeker een kijkje girl! Want met onze swimwear collectie ben jij een echte beach babe!
swim-badpak-bikini-dames-glitter  
Bij badkleding gaat het natuurlijk om de kwaliteit maar wat ook erg belangrijk is, is dat je badpak of bikini ook comfortabel moet zitten en dat jij zelfverzekerd op het strand of langs het zwembad kunt lopen! Bij Olivia & Kate hebben we vele verschillende soorten modellen en maten van onze badkleding. Er zit voor ieder body type wel iets tussen! Zo kan elke vrouw met confidence over het strand lopen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek welke bikini of badpak het beste bij jouw past!
 

Basics
Let’s start with the basics! Iedereen heeft wel een basic kleur badpak of bikini nodig voor de zomer. Dit is een must girls! Heb jij er nog geen? Bij Olivia & Kate ben je op het juiste adres! We hebben hele mooie badpakken voor jullie. Onze Gaomi – Swimsuit is het perfecte basic badpak. Deze badpak is zwart van kleur, sluit mooi aan en is zeker ook te combineren met onze Waist – Belt. Dit geeft de outfit net een extra touch up! Onze waist – Belt is verkrijgbaar in het goud maar ook in het zilver. Hurry up girls! Ook hebben we de geweldige Febe – Swimsuits. Deze hebben een one shoulder en glitter details. Deze zijn verkrijgbaar in blauw, paars en oranje! Pick your favorite girl!

swim-beach-vrouwen-kleding-summer 
 Swimwear you need!
In onze nieuwste zomercollectie hebben we natuurlijk mega trendy bikini’s en badpakken! We hebben vele verschillende kleuren en soorten. Maar we hebben ook bikini’s en badpakken met glitters! Zoals onze Flair -Swimwear. Deze bikini’s en badpakken hebben een kleurtje met als detail gouden glitters. De tops van de bikini’s en badpakken hebben een one shoulder look. So pretty! Naast deze geweldige gliiter items hebben we ook nog badpakken en bikini’s met een luipaard printje. De Gaby en Grace – Bikini’s zijn te leuk voor deze zomer! De Grace – Bikni is net even anders dan de Gaby. Voor de meiden die de voorkeur geven aan badpakken, hebben we ook mega leuke items. Bij de Gaby – Swimsuit zit er een mooie diepe cut aan de achterkant. Dit maakt de look nog vrouwelijker en sexyer.  Wil je jouw look toch wat meer extra maken? Draag dan onze Waist – Belt bij jouw badpak. Deze riem is zeker een eye – Catcher. De Gwen – bikini en swimsuit zijn violet blue van kleur. So pretty! Deze items hebben ook een aantal ruffle details. Super schattig. Zoals je ziet hebben we mega veel keuze in onze swimwear collectie. Lees verder om te kijken hoe je onze badkleding nou het beste kan stylen met andere producten van onze website.
 swim-vakantie-trendy-outfit-dames

3 ways to style our swimwear
Super leuk al die badkleding. Maar hoe style je het nou op de goede manier? Wij gaan jullie op 3 manieren laten zien hoe je dat het beste kunt doen. Outfit 1. Een shortje met een topje. Dit is de perfecte outfit voor een beach day. Onze Puck – Short samen met de Pestina – Top is fashionable en zit erg comfortabel. Combineer deze outfit met een van onze Diandra – Slipper en Ami – Hat and you’re good to go! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het shortje alleen met de bikini top te dragen. Zo creëer je een sportievere look en word je rug ook nog is lekker bruin!

Outfit 2 is onze Sheridan – Blouse. Deze hebben we in het baby blauw en roze. Deze blouses zijn erg lang waardoor je ze makkelijk als jurkje kan dragen. A pair off flipflops and you’re totally ready! Om het helemaal af te maken kun je er nog voor kiezen om een van onze Ami – Hats erbij te dragen. Mega leuk! And the best for last girls! Onze Caroline – Dress is het perfecte strand jurkje girls! Wit, met een loose fit! Perfect! Doordat deze jurk geen mouwen heeft is het ook top voor een hete zomerdag.
 swim-collectie-printje-basic-jurkje

De perfecte accessoires voor deze zomer
Als je op vakantie bent naar het strand of zwembad heb je natuurlijk ook trendy accessoires nodig die bij jouw outfit passen. Zonder accessoires is het een no-go girl! Allereerst een toffe tas helemaal in een beach vibe! Onze Dio Camel – Bag is de perfecte tas. De ronde tassen trend is helemaal in babe! Heb jij nog geen leuke sunnies? Dan ben je bij Olivia & Kate bij het juiste adres. Want in onze Capsule collection van onze zonnebrillen zitten er super veel leuke modellen met verschillende kleurtjes bij. Groot of subtiel? Of juist met een cat-eye. Genoeg keuze girl! Ook handig zijn onze zonnebrillen koortjes. Wauw! Verkrijgbaar in het goud en zilver. Shop ze nu snel! Ga jij voor de echte beach look? Maak jezelf dan helemaal beach ready met onze Ami – Hat. In de kleuren camel, beige en basic black straal jij op het strand! Zoals je ziet hebben we meer dan genoeg leuke en trendy accessoires voor deze zomer. Shop ze nu snel op onze website and let the summer begin!
 summer-clothes-items-badkleding-webshop
Ben jij nog niet helemaal summer ready? Geen probleem. Shop de nieuwste en meest stijlvolle badkleding en zomer accessoires bij Olivia & Kate. Want onze collectie is mega groot! Bikini’s, sexy badpakken, beach bags en comfy slippers. AMAZINGG! Al deze items zijn ook weer super leuk om te combineren met andere producten van onze website. En hou onze website in de gaten want er komt nog veel meer leuks aan babes! Get ready for the summer season babes!
 
Happy shopping girls!



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer