The perfect gifts

ACCESSOIRES-LIFESTYLE-SIERADEN-MARIE-STELLA-MARIS-LITCHY-GIFT-KERST-CHRISTMAS-KERSTMIS-CADEAU

The perfect gifts

Sprankelende Gifts, jouw gids voor het perfecte kerstcadeau!
Yaayyy babesss, de cozy nights gaan weer beginnen!! Het is namelijk Holliday season!!🎄✨

Ben jij nog opzoek naar het perfecte vrouwencadeau voor onder de kerstboom? Babess dan zijn jullie op het juiste adres bij ons, Olivia & Kate heeft luxe kerstcadeau's voor vrouwen! Wij hebben echt de meest fantastische geschenken bij Olivia & Kate! Op de website hebben wij een speciaal kopje met “Gifts"

Van prachtige sieraden en accessoires tot heerlijke verzorgingsproducten van “Marie-Stella-Maris” en om niet te vergeten verkopen wij ook Litchy online, Olivia & Kate heeft het allemaal voor jullie babess!

Sieraden

Verwen je moeder, tante of zus met een geweldig luxe kerstcadeau! Geef haar een prachtig sieraad van stainless steel met een sieraden doosje van Olivia & Kate, zodat ze er elke dag met plezier van kan genieten zonder dat het sieraad verkleurt! Met het sieraden doosje kan diegene haar geweldige sieraden setjes mooi presenteren in haar kamer! Hoe leuk is dat?!


Kies bijvoorbeeld voor een paar opvallende gouden statement oorbellen! Een geweldig cadeau voor van de feestdagen! Houdt je moeder, tante of zus meer van subtiele oorbellen? Meiden, we've got you covered! Bij Olivia & Kate vind je de mooiste gouden sieraden! Van gouden ronde ring oorbellen tot aan statement hart oorbellen


Je kunt ook overwegen om een setje te creëren met een van de oorbellen, gecombineerd met een mooie ketting of armband! Het perfecte geschenk! Altijd leuk om te geven, maar zeker ook om te ontvangen! Wij verkopen namelijk sinds kort sieraden doosjes in twee verschillende formaten. Echt een tip als je een sieraad cadeau wilt geven. Het doosje is zo classy en heeft een chique uitstraling, we loveeee it!!

SIERADEN-ACCESSOIRES-GOUDEN-SIERADEN-ARMBANDEN-RINGEN-KETTINGEN-SIERADENDOOSJES-GIFTS

Marc Ibane en 24kae

Shop de mooiste sieraden online of breng een bezoek aan onze prachtige winkel in Haarlem! OMG babessss!! In onze winkel in Haarlem verkopen wij sieraden van 24kae en om niet te vergeten onze favoriete tanning spray van Marc Ibane met daarbij de face brush en een handschoenen voor een perfect resultaat. De Tanning spray zorgt ervoor dat jij kan shinen met je bruine benen tijdens de feestdagen onder je pailletten jurkje. Deze items moeten echt op je verlanglijstje staan dit jaar! 

Accessoires

Wat ook super leuk is om te geven zijn onze accessoires, zoals een mooie tas of haarklem. Wie wil er nu niet een prachtige tas als cadeau krijgen voor kerst of haar verjaardag? Bij Olivia & Kate shop je schitterende tassen in diverse kleuren en modellen. Zo classy en deze tassen past echt bij elke outfit. Bij Olivia & Kate hebben we echt zoveel vormen en maten! Wil je iets anders geven, ga dan voor een handtas in een opvallende kleur! Denk aan groen, roze, paars of zelfs met glitter! Super schattig en valt zeker op! Perfect voor de feestdagen om de outfit helemaal compleet te maken!

Marie-Stella-Maris

Wat ook een geweldig cadeau is voor bijvoorbeeld je moeder, is de heerlijke roomspray van Marie-Stella-Maris! Perfect om echt een sprankelende geur te creëren in huis! De roomspray heeft geur tonen van groene thee, citrusakkoorden en salie, echt amazing!! Bij Olivia & Kate vind je de allerlekkerste producten van Maris-Stella-Maris! Zo kun je ook gaan voor de handlotion. Met de koude dagen hebben je handen echt wat extra verzorging nodig. De hand lotion helpt je handen gehydrateerd en zacht te houden. De verzorgende lotion is gemaakt met 98% natuurlijke ingrediënten, zoals Shea butter, om de huid echt te voeden. Wil je er een leuke set van maken? babesss, we've got you! Geef dan een handgel met een bijpassende handcrème. De rijke handrem hydrateert intensief en versnelt het herstelproces van een droge huid. 

ACCESSOIRES-LIFESTYLE-SIERADEN-GOUDEN-KETTINGEN-OORBELLEN-ARMBANDEN-MARIE-STELLA-MARIS-DECORATIE

Decoratie

Je kunt haar ook verrassen met decoratie voor in huis, zoals een pastel kleurige kaars die je huis zo gezelliger maakt, vooral nu met de donkere dagen. Olivia & Kate heeft het perfecte cadeautje voor iedereen! Bij Olivia & Kate shop je voor iedereen het perfecte geschenk, of het nu voor de feestdagen is of voor de verjaardag van je bestie! Bij Olivia & Kate hebben we niet kaarsen die er geweldig uitzien Ze hebben allemaal een ander design en een andere kleur. Zo is er zeker wel eentje die perfect is om cadeau te geven! De kaarsen verkopen we momenteel alleen in onze boutique in Haarlem! <3

Pantoffels

Wil je echt iets anders cadeau geven? Kies dan voor een van onze fluffy pantoffels!! Echt een must voor van de winter. De pantoffels zijn beschikbaar in 3 kleurtjes en houden je voeten heel de avond warm! Onze pantoffels zitten super lekker en zijn ook nog eens mega leuk om te zien, waardoor het super leuk is om dit cadeau aan iemand te geven! The perfect gift voor tijdens de koudere winterdagen! Deze fluffy pantoffels mogen echt niet ontbreken in jouw schoenen garderobe <3

Litchy

Litchy ’s boob tape wont’t leave you hanging! Boob tape ook wel bekend als borsttape of borstlift tape, is een soort plakband of tape voor op de huid die wordt gebruikt om de borsten te ondersteunen en een liftend effect te creëren zonder het gebruik van een bh. Het wordt vaak gebruikt bij outfits met een diepe decolleté, rug loze jurken of kledingstukken waarbij het dragen van een zichtbare bh zichtbaar en niet wenselijk is.

Nipple covers, ook wel bekend als tepelstickers, zijn dunne, enkelzijdige zelfklevend pads die over de tepels worden geplaatst om ze te bedekken en te voorkomen dat ze zichtbaar zijn onder kleding. De nipple covers van Litchy zijn van 100% satijn en zijn zweet- en water afstotend, hierdoor blijven de covers 9 uur lang goed zitten en hoef jij je niet zorgen te maken dat ze niet blijven zitten. Ze voelen aan als een 2e huid!

Siliconen nipple covers, ook wel bekend als nipple beschermers. Het zijn dunne huidkleurige naadloze stickers die over de tepels worden geplaatst om ze te bedekken en te voorkomen dat ze zichtbaar zij onder jouw kleding. Ze zijn gemaakt van 100% siliconen materiaal + adhesive dat zacht flexibel en zelfklevend is, ze blijven ongeveer 9 uur lang goed zitten.

LIFESTYLE-GIFTS-LITCHY-CADEAUS-CHRISTMAS

Cadeautjes zijn natuurlijk niet alleen leuk tijdens de feestdagen. Iemand blij maken is namelijk altijd geweldig! Verras bijvoorbeeld je bestie met onze statement oorbellen, de gouden druppel zirkonia stenen oorbellen zijn echt een faveeee!! Of geef je moeder een van onze super leuke tassen, zoals de beige leren saddle tas, ook verkrijgbaar in het zwart!! Daarnaast hebben wij ook super leuke niet leren tassen in een vintage look en we hebben een nieuw beige kleurtje toegevoegd van crossbody leren tas!

Is je BFF binnenkort jarig? Dan is het super leuk om haar bijvoorbeeld de gouden hartjes rij ring te geven in ons sieraden doosje of de lippenbalsem van Marie-Stella-Maris cadeau te geven voor haar verjaardag. Je kan niet misgaan met onze gifts!! 
Meid, jezelf verwennen met een cadeautje is natuurlijk ook super leuk.  Een cadeau van Olivia & Kate hoeft ook zeker niet duur te zijn. Er zijn namelijk al geweldige geschenken onder de 5 euro! Als je wat meer wilt uitpakken met een groter cadeau, kan dat natuurlijk ook! Filter de gifts op prijsklasse, zodat je niet over je budget gaat. Zo houd je misschien nog geld over om iets leuks voor jezelf te shoppen bij Olivia & Kate.

Ben je op zoek naar het beste kerstcadeau? Neem snel een kijkje bij de gifts van Olivia & Kate en laat je inspireren door geweldige kerstcadeau ideeën! Zo heb jij het leukste geschenk van iedereen! Vind je het lastig om voor iemand anders iets uit te zoeken? Verras haar dan met een Olivia & Kate giftcard! Je kunt een giftcard kopen van 10, 25, 50 of 100 euro. Zo kan zij zelf leuke cadeaus uitzoeken en weet jij zeker dat ze helemaal blij is! Doe er een van onze leuke kerstkaart bij met een lieve berichtje erin! <3

Moet je snel het perfecte cadeau in huis hebben? Als je op werkdagen vóór 23:59 uur bij ons besteld, wordt het nog dezelfde dag verzonden! Dus no worries voor alle last minute shoppers onder ons! Is je bestie toch niet helemaal tevreden met haar cadeau? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, ruim voldoende tijd om het cadeau te ruilen. Let op! Dit geld niet voor de oorbellen i.v.m. hygiënische redenen <3