ZOMER JURKEN DAMES

april 01, 2022

ZOMER JURKEN DAMES

 Babes!

Zijn we niet allemaal dol op jurkjes?! Bij ons shop je leuke jurkjes voor iedere gelegenheid! Heb je een leuk feestje binnenkort? Ga je gezellig de stad in met vriendinnen in de avond of juist voor de lunch? We help you out girl! Met dit lekkere weer kun je er niet genoeg van in je kast hebben. Ben je op zoek naar jouw trendy jurkje? Lees dan gauw verder babe!



Er zijn ontzettend veel verschillende soorten jurken. Dat maakt het soms erg lastig! Daarom is het handig om te bepalen of je een kort of lang jurkje wilt dragen. En of je liever hebt dat hij strak zit of iets wijder! Ongeacht wat jouw stijl is, zit er altijd wel iets leuks voor je bij! Je kunt gemakkelijk jouw faves selecteren bij ons.

Jurkje voor iedere gelegenheid
Het fijne aan een jurkje dragen is dat je je outfit gelijk al hebt! Dit item kun je altijd dragen. Voor overdag of in de avond, jurkjes met korte of lange mouwen, we got it all girl!

Stijl een elegant jurkje bijvoorbeeld samen met mooie hakken voor jouw gezellige night out! Het hoeft natuurlijk niet altijd een speciale gelegenheid te zijn om een leuk jurkje uit de kast te trekken. Elke dag is een reden om te shinen in een mooie jurk.



Voor het warmere weer hebben we luchtige jurkjes, perfect voor de lente! Ga je heerlijk terrassen met je vriendinnen? Of heb je een gezellige lunch date? De perfecte gelegenheid om een leuk jurkje uit je kast te trekken! Gewoon omdat het kan!... Combineer je jurkje met een mooi tasje and... You look amazing!

Natuurlijk zijn de festivals weer begonnen! Heerlijk buiten in het warme zonnetje een dansje doen! OMG, can’t wait! Ook dan kun je een fabulous jurkje aantrekken en combineren met fabulous oorbellen en een leuke sunny! Of met stoere boots eronder! Now you’re ready to party girl!



Wij zijn ook helemaal weg van de wikkeljurkjes uit onze jurkencollectie! Het fijne aan dit item is dat dit model bij ieder figuur staat. Dit komt doordat er een ceintuur in de taille zit, waardoor je figuur geaccentueerd wordt. Een musthave die je in je kast moet hebben en ook altijd kunt dragen, wherever you go!

Psst… Volg je ons al op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties en restocks?! Follow us on IG <3

Strandjurkjes
Je kunt er niet genoeg hebben girl! Heb je een feestje op het strand, ga je voor een strandwandeling of ga je gewoon lekker bij jouw favo beachtent zitten? Voetjes in het zand met een wijntje en een cute outfit, best feeling ever! Wij helpen je graag aan het strandjurkje die bij jou past.

 
Our 3 faves
Dit basic jurkje moet jij hebben in je kledingkast! Verkrijgbaar in meerdere kleurtjes, depends on your mood! Met leuke hakken eronder zie je er geweldig uit.
Een perfect voorbeeld van een luchtig jurkje, maar ook kun je hem overal naar toe aan. Deze bestseller hebben wij in meerdere kleurtjes. We love it!
Jouw perfecte festival look. Combineer deze met een leuke hoed and, you’re good to go! Leuker kan niet. :)
Office days
Geen zin om in een broek te werken op de office? Een comfy maar toch stijlvol jurkje voor op kantoor is altijd goed! Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken ;), want met 1 item heb jij al bijna je outfit bij elkaar. Combineer het jurkje met leuke boots of een fijn sneakertje. De april dress is hier een perfect voorbeeld van!
Temperatuur
Het kiezen van een jurk hangt ook erg af van de temperatuur. Voor ieder seizoen kun je slagen voor het vinden van een jurkje bij ons!
Is het wat minder lekker weer? De lange maxi jurken kun je perfect stylen samen met stoere boots! Hoe leuk! Je kunt dit lookje natuurlijk ook warmer maken door een lekkere warme trui eroverheen aan te doen. Of voor wanneer het s’avonds een beetje afkoelt. (Linkje naar truien). Een warme cardigan kun je ook gemakkelijk meenemen en maakt jouw lookje ook af! In onze collectie kom je altijd de nieuwe trends tegen.
De lengte van jouw jurk
Per gelegenheid verschilt het natuurlijk of je een korte of lange jurk aantrekt! Een kortere jurk oogt meestal wat speelser dan een wat langere jurk. Tijdens een night out is een korte jurk perfect! Heb je bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, dan kan het natuurlijk beiden! It’s up to you girl <3



Heb je jouw jurkje asap nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden (NL)! En bij een bestelling van €50 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland.   
   
Jewellery… A must!
Om jouw look helemaal af te maken, kun je jouw jurkje af stylen met mooie sieraden! Zo ben je helemaal ready to shine girl! Deze extra touch maakt heel je outfit af en zo zie je er helemaal fashionable uit. Shop nu jouw faves in onze webshop :)

Schoenen combineren bij je jurkje
Er zijn veel combinaties mogelijk bij het combineren van schoenen bij jouw jurkje. Zo kun je bij een cute dress je jurkje stylen met wat stoerdere boots! Bijvoorbeeld met mooie Cowboy Boots, love it! Of je kiest voor een sneaker onder je jurkje.

Rustige of drukke print
Natuurlijk hangt het van jouw mood af of je voor een basic kleurtje gaat of voor een leuk printje. Een tijgerprintje is op zijn tijd ook wel leuk toch? Het kan allebei!
Rawrrrr :)

Je lookje afmaken met een tas
Finish jouw lookje met een bijpassende tas! Groot of klein, een fel kleurtje of basic, we got your back babe! Met een bijpassend tasje kun jij tijdens het uitgaan makkelijk je glossje kwijt in je tas <3. Every look needs a cute bag! Ook voor jouw lunchdate hebben wij geweldige tasjes.



Also in Blog Olivia & Kate

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer

BLAZERS EN PAKKEN
BLAZERS EN PAKKEN

februari 16, 2024

Tweedelige pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor het aankomend voorjaar hebben wij dan ook hele leuke trendy kostuums voor vrouwen in onze nieuwe collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren!

Lees meer