Trends voor herfst 2022

Trends voor herfst 2022

HERFST TRENDS 

De herfst staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de nieuwste modetrends te shoppen bij Olivia & Kate. De zomerjurkjes kunnen de kast weer uit om plaats te maken voor de geweldige herfst items! Met onze nieuwe fall collectie zie je er elke dag stralend uit! Babe, ben jij op zoek naar inspiratie of nieuwe outfitjes voor de herfst? Lees dan snel verder!!


Wij hebben voor alle gelegenheden een perfecte outfit! Of je nou naar school, werk, een avond uitgaat of juist gaat chillen, de nieuwe fall collectie helpt je met het vinden van een leuke outfit! Girl, er is genoeg keuze waarmee jij de herfst kan gaan rocken!

 

Suits

Pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor de aankomende herfst hebben wij dan ook hele leuke trendy suits in onze collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Stijl het met een paar leuke sneakers of een paar mooie pumps.
 
Ga je voor een chique of voor een stoere look? Alles kan met de suits van Olivia & Kate. De pantalon en blazer zijn los van elkaar verkrijgbaar.
 
Ga je voor een opvallende kleur, zoals petrol of olijfgroen? Of ga je toch liever voor een neutralere kleur, zoals camel, donkerblauw, zwart of beige? Maak dan je outfit af met een mooie set gouden sieraden om het een trendy look te geven. Ook is het gaaf om je outfit af te maken met een van de tassen van Olivia & Kate. Dit geeft vaak nog even een extra touch aan je outfit!

 

Leren materialen

Leren items zijn helemaal in de mode tegenwoordig. Daarom hebben wij van Olivia & Kate ervoor gezorgd dat dit ook terug te vinden in de fall collectie! Heb jij de nieuwe zwart-witte leren trench jas al gezien? Hiermee ga jij de herfst rocken! Heerlijk warm, maar ook tegelijkertijd super stijlvol! Go get yours!! OMG, hij is ook in het beige verkrijgbaar! Wij zijn in love! De lengte is heerlijk voor tijdens de herfstdagen. En zeg nou eerlijk… Deze moet je toch hebben?!
 
Naast de jassen hebben wij ook leren broeken in het zwart, maar ook in het donkergroen. Deze mag toch niet missen in jouw kledingkast? Ze zijn supermakkelijk te combineren en hebben ook nog eens een leuk detail, namelijk een split aan de onderkant van de pijpen!! Ook hebben wij bij Olivia & Kate een zwarte leren legging. Deze mag ook niet missen in je kledingkast, want hij past vrijwel overal bij en zit ook nog eens super comfy!
 
Maak je outfit helemaal af met een van onze leren tassen! Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormen!

 

Truien

Wat is herfst nou zonder heerlijke truien? Shop de meeste comfy en stijlvolle truien bij Olivia & Kate! Wij zijn helemaal verliefd op de gestreepte truien. Verkrijgbaar is superleuke herfst kleuren! Je kan gaan voor een langer model of juist voor een wat kortere. Ook zijn de truien verkrijgbaar in oversized of in een normaal vallend model.
 
Je kan natuurlijk ook gaan voor een effen trui met een geweldige kleur. Wordt het vandaag roze, army groen of taupe?! We hebben het allemaal. Ze zijn mega zacht en zitten zo comfy! BABE, hoe heerlijk is dat met de koudere dagen?!

 

Gilets

Gilets zijn helemaal in en dus zeker een musthave voor je kledingkast deze herfst! Tegenwoordig zie je steeds meer het gilet terugkomen in de modewereld. Dit vinden wij onwijs leuk, want het geeft een bijzondere toevoeging aan je dagelijkse outfitjes! Olivia & Kate heeft een breed aanbod in de fantastische gilets!
 
Ga voor een leren, teddy, blazer of print gilet! Een zwart gilet past overal goed bij en is ook lekker basic. Ook kun je gaan voor een kleurrijke of gilet met print, hiermee maak je jouw saaie outfit weer helemaal stijlvol. De teddy gilets zijn ideaal voor de wat frissere dagen tijdens de herfst en kun je ook makkelijk over een trui heen dragen.
 
Ze zijn op vele manieren te stijlen! Ga voor een leuk jurkje met daar overheen een mooi gilet. Of kies voor een mooie jeans met een blouse. Trek hier een gilet overheen en je outfit is perfect. Tijdens de wat warmere herfstdagen kun je er ook voor kiezen om het gilet over een topje te dragen. Als je gaat voor een simpele top, kan het gilet de outfit helemaal opfleuren. Of wil je toch voor een net wat meer comfy outfitje gaan? Dan kan je het gilet ook stijlen over een lekkere trui. Het is maar net waar je zin in hebt!

 

Boots

Een musthave voor aankomende herfst zijn boots! Tegenwoordig zijn western cowboy boots niet meer weg te denken. Je ziet ze overal voorbijkomen en mogen dus zeker niet missen in jouw schoenenkast! Van hoge cowboy boots, lage cowboy boots, met print en zonder print, je kan het zo gek niet bedenken! Combineer jouw favoriete cowboy boots met een jurkje, rokje , lange blouse of met een mooie jeans. Ze zijn makkelijk te combineren en maken je outfit helemaal af. Olivia & Kate heeft veel verschillende soorten en maten beschikbaar, dus babe sla je slag!!
 
Naast de western cowboy boots zijn de chunky boots ook niet weg te denken. Mega leuk te combineren met een oversized blazer. In de meeste gevallen wordt de blazer als jurk gedragen, maar je kan er ook voor kiezen om een jurkje of broek met een leuke top onder de oversized blazer te dragen. Deze outfit zal je veel voorbij zien komen aankomende herfst.  Ook zijn de chunky boots leuk te combineren met een losvallende momjeans. Je kunt dan de broek mooi over de laarzen dragen. Dit zie je veel voorbijkomen bij celebrities!!