ONZE TRENDY CROP TOP COLLECTIE

crop-topjes-website-shoppen-trendy-outfit-kort-halter
Crop top kopen
Crop tops werden populair in de jaren ’90. Maar in 2021 zijn crop tops ook weer helemaal HOT! Zorg ervoor dat je deze trend niet mist en shop snel een crop top outfit in onze kledingwinkel met dameskleding, of koop er een online in onze webwinkel! Hurry up babe, you don’t want to miss this!
 
Trendy crop tops
Wat is een crop top? Crop top is de Engelse naam voor een naveltruitje: een korte top die meestal een stukje van de buik blootlaat. In de jaren ’90 werden crop tops vooral met low waist broeken en navelpiercings gecombineerd, maar in 2021 zijn crop tops in combinatie met high waist pants ontzettend trendy. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel meer crop top variaties. Kies voor een crop top met lange mouw, een crop top sweater, een bandeau top of een crop bikini top. Heb je misschien liever een off shoulder crop top of een crop top zonder bandjes? The possibilities are endless girl! We love all of them!
 Tops-cropped-kopen-fashion-trend
Omdat crop tops zo veelzijdig zijn, kun je ze op veel verschillende manieren combineren. Keep reading, girl: wij leggen uit hoe! Hier vertellen we je alles over de crop top trends van dit seizoen, delen we de crop top collectie van Olivia & Kate met je, en helpen we je aan inspiratie om je nieuwe crop top te stylen. Wil je meer tips & tricks? Call your BFF en kom winkelen bij Olivia & Kate. Natuurlijk kun je nog veel meer leuke tops bij ons kopen. En we hebben niet alleen dameskleding, ook de laatste interior & lifestyle producten vind je in onze winkel en in onze webshop. You’re welcome babe!  
 
Colourful crop tops
Have you heard about the latest crop top trends? Naast de zwarte crop top en de witte crop top ben je dit seizoen ook erg fashionable met een pastelkleurig buiktruitje. Combineer een lichtblauwe top met een oversized cardigan of een lila top met een donker colbertje. Pastelkleurtjes zijn gemakkelijk met andere kleuren te combineren en geven een echt voorjaarsgevoel. Wie wil dat nou niet? Bij Olivia & Kate hebben we naast crop tops in deze fijne lentekleurtjes ook zomer tops in meer gewaagde kleuren. Misschien wil jij wel een zwoele rode crop top kopen, een mooie blauwe top of een oranje crop top voor Koningsdag? The sky is the limit babe!
 topje-cropped-webshop-brand-trendy
Verschillende trendy modellen
Een tweede trend op het gebied van crop tops zijn crop tops met speciale neklijnen. Een crop top met v hals benadrukt je vrouwelijke vormen. Show off that body, girl! Ook met een crop top die je aan de voorkant vastknoopt, creëer je een soort v hals top. Maar naast een top met v hals zijn er nog meer gave neklijnen beschikbaar. Zo bestaat er naast de long sleeve crop top met een hoge ronde hals ook een sweater crop top met een capuchon. Een crop top hoodie zit heel comfortabel en ziet er ook nog eens hartstikke sportief uit! Wist je dat er ook korte halter tops bestaan? Halter tops hebben een elegante uitstraling, dus met een halter crop top zit je zeker goed!

Kies voor kant
Naast croptops in mooie kleuren en met bijzondere halslijnen, zien we dit jaar ook crop tops van verschillende materialen en spannende stoffen. Crop tops van kant zijn bijvoorbeeld echte musthaves voor modebewuste dames en geschikt als een sexy crop top. Ook bustier tops benadrukken je figuur. Als je een wat lievere uitstraling wilt bereiken, kan je in plaats van een crop top van kant natuurlijk ook voor een gehaakte crop top kiezen.
 
Onze crop top collectie
Don’t worry girl, shop onze nieuwste crop top collectie en we zorgen dat jij fashionable de deur uit gaat. Bij Olivia & Kate zijn we op de hoogte van de laatste trends en ook qua crop tops zit je bij ons helemaal goed.
 
shirtje-kleuren-pastel-shoppen-trend
 Cute coloured cropped tops
Ben jij ook zo gek op de pastel trend? In onze webshop koop je crop tops in de vetste kleurtjes. Wat denk je van de Rina Green en Rina Blue, girl? Deze crop shirts met korte mouwen zijn toch te cute? Als je liever een minder nonchalant modelletje shopt, moet je onze Maddi crop tops echt even bekijken! Deze dames crop tops hebben een hoge, rond neklijn en lange mouwen. Het lijfje van deze tops sluit mooi aan voor een prachtig silhouet. Deze fijne crop tops zijn beschikbaar in de pastelkleuren lila en lichtgroen, maar voor wie op zoek is naar een goede basic, is er ook een crop top in zwart en een crop top in wit.

Curvaseous crop tops
Wil jij je vrouwelijke vormen benadrukken of juist meer vorm creëren? Wij zijn fan van de Courtney crop tops. Je zult er super uitzien in deze tops! Je knoopt de dames tops namelijk aan de voorkant dicht. En de zijdeachtige, gladde stof maakt deze crop top extra vrouwelijk. We love it! Wat helemaal geweldig is? Deze bestseller komt niet alleen in zwart en wit! Je kunt ook kiezen voor een roze, legergroene of beige crop top of voor een donkerblauw topje. Isn’t that amazing?!
 
 
 
tops-cropped-wit-zwart-olivia & kate
Steel de show
Ben je op zoek naar een bijzondere crop top? Steel de show met een crop top met een bijzondere neklijn en doe mee aan DE trend van 2021. Bij Olivia & Kate vinden we de turtleneck crop top erg gaaf! What do you think girl? Staat het niet amazing als je onze Noë white crop top met een rok combineert? We love turtlenecks! Als jij liever een echte zomer crop top koopt en wat meer skin wil laten zien, moet je onze Jade snel bekijken! Deze crop top uit onze nieuwe collectie heeft schattige bloemetjes langs de v hals van de top en uitlopende mouwen voor een extra gaaf effect. You’ve got to see this girl!
 
Fancy fabrics
Niet alleen met een crop top met speciale neklijn steel je de show! Zoals gezegd zijn crop tops van verschillende stoffen dit jaar super hip. Onze Alize crop tops hebben niet alleen prachtig kant langs de v hals van de top, maar ook pretty kanten mouwen. Gotta love lace, right? Deze lace top komt in zwart, maar de lace crop top komt ook in wit. Welke vind jij mooier? Wij willen ze allebei wel, girl! Ben jij een echte fitgirl of gewoon gek op een sport crop top? Wij zijn fan van de Elieke crop top. Deze is gemaakt van een geweldige stretchy ribstof, en staat lekker stoer en sportief. Maar last but not least, dit rijtje met crop tops van bijzondere stoffen is niet compleet zonder de Fallon Green in het zonnetje te zetten. In deze shiny knalgroene long sleeve crop top met ballonmouwen zal je niet ongemerkt aan anderen voorbijgaan. Een echte showpiece voor modebewuste meiden met lef! Check it out!
topje-categorie-outfit-basic-inspo
Coole combi’s
Time to go shopping girl! Crop tops zijn onmisbare musthaves voor je 2021 garderobe! Maar wil je weten hoe je crop tops kunt combineren? We’ll help you out! Cropped tops zijn gelukkig niet moeilijk te stylen, maar je moet ze wel een beetje afstemmen op de gelegenheid. Show some skin op straat, in het park of bij casual events. Bij fancy gelegenheden ga je all black door een zwarte crop top met een hoge zwarte skinny te combineren, en je maakt het af met je favo heels en mooie sieraden. Zo ga je classy de deur uit! Bij Olivia & Kate verkopen we prachtige kettingen, armbanden en oorbellen die je outfit helemaal compleet maken. En vergeet niet om onze mooie leren handtassen te bekijken!
 
Een black crop top of white crop top is de meest veilige keuze en staat geweldig met een high waist skinny jeans, maar ook met een zwarte broek. Wij zijn ook echt fan van een mooie zwarte lace top. Als je een crop top met rok combineert zie je er ook geweldig uit.
 
Nog een laatste fashiontip: contrasten maken een outfit altijd beter. Probeer eens om een stoere sport crop top of bandeau top te combineren met een donker colbertje of jasje, of juist met een cozy zacht lang vest. Wij weten zeker dat je er fabulous uit zult zien!
tops-cropped-website-trending-outfit
Order online
What are you waiting for girl? Kom snel langs in onze winkel en scoor een of meerdere nieuwe crop tops. Dit seizoen kun je echt niet zonder! In onze kledingwinkel doe je vast nog veel meer inspiratie op om stijlvol de lente en zomer in te gaan.
 
Of koop je nieuwe crop online! Shop een crop top set of crop top met rok set in onze webshop and be ready to shine babe! Als je in NL voor 23:30 bestelt, heb je dankzij onze same day shipment al je nieuwe fashion items de volgende dag in huis. En geef je meer dan 75 euro uit? Dan hoef je ook geen verzendkosten te betalen! Win!