Trendy fall items

Trendy fall items

Herfst trends

De herfst staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de nieuwste modetrends te shoppen bij Olivia & Kate. De zomerjurkjes kunnen de kast weer uit om plaats te maken voor de geweldige herfst items! Met onze nieuwe fall collectie zie je er elke dag stralend uit! Babe, ben jij op zoek naar inspiratie of nieuwe outfits voor de herfst? Lees dan snel verder!!

Wij hebben voor alle gelegenheden een perfecte outfit! Of je nou naar school, werk, een avond uitgaat of juist gaat chillen, de nieuwe fall collectie helpt je met het vinden van een leuke outfit! Girl, er is genoeg keuze waarmee jij de herfst kan gaan rocken!

KLEDING-TAUPE-LANGE-COAT-JAS-ZWARTE-CHOKER-TRUI-TRENDY-FALL-ITEMS

Suits

Pakken zijn niet meer alleen voor mannen, maar tegenwoordig ook geweldig voor vrouwen. Voor de aankomende herfst hebben wij dan ook hele leuke trendy suits in onze collectie. Shop ze in verschillende leuke kleuren. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Stijl het met een paar leuke sneakers of een paar mooie pumps.
 
Ga je voor een chique of voor een stoere look? Alles kan met de suits van Olivia & Kate. De pantalon en blazer zijn los van elkaar verkrijgbaar.
 
Ga je voor een opvallende kleur, zoals petrol of roest oranje? Of ga je toch liever voor een neutralere kleur, zoals lichte army groene, donkerblauw, zwart of beige? Maak dan je outfit af met een mooie set gouden sieraden om het een trendy look te geven. Ook is het gaaf om je outfit af te maken met een van de tassen van Olivia & Kate. Dit geeft vaak nog even een extra touch aan je outfit!

KLEDING-LICHTE-ARMYGROENE-BRUINE-BEIGE-DONKERGRIJZE-BLAZER-PANTALON-SET-SUIT

Jassen

Bij Olivia & Kate hebben we verschillende soorten herfstjassen lange coat jassen, korte coat jassen, leren jassen en bomber jassen in verschillende soorten, kleuren en pasvormen. De jassen zijn speciaal ontworpen voor het herfstseizoen, dat meestal gekenmerkt wordt door koeler weer, regen en vallende bladeren. 


Coat jassen zijn elegante en stijlvolle jassen die vaak tot aan de knieën of enkels reiken. Ze zijn populair voor formele gelegenheden of als een chique toevoeging aan een alledaagse outfit. Er zijn vele verschillende soorten coat jassen zoals de lange coat jassen bij Olivia & Kate die vaak voorzien zijn van een ceintuur om de taille accentueren ook hebben wij deze jas in een kort model.

Bij de korte- en lange coat jassen wordt de jas dichtgemaakt door de voorflappen over elkaar te slaan en vast te maken met een ceintuur, dit creëert een vrouwelijke look. Deze jassen mogen echt niet ontbreken in jouw kledingkast!!!

Naast de lange coat jassen zijn de leren jassen ook weer helemaal in de mode tegenwoordig. Daarom hebben wij van Olivia & Kate ervoor gezorgd dat dit ook terug te vinden is in de fall collectie! Heb jij de nieuwe zwarte oversized leren look jas al gezien? Hiermee ga jij de herfst rocken!  Heerlijk warm, maar ook tegelijkertijd super stijlvol. Go get yours!! OMG, de jas is ook in een bomber model verkrijgbaar! Wij zijn in love! De bomber is heerlijk dik dus heerlijk voor tijdens de herfstdagen. En zeg nou eerlijk… Deze moet je toch hebben?!

De bomber jassen zijn een van onze favoriete jassen vaak hebben ze een korte model en stoppen bij de heupen, elastische onderkant met een geribbelde kraag en manchetten. De geribbelde kraag en manchetten geven een sportieve uitstraling, de meeste bomber jassen hebben een ritssluiting aan de voorkant om de bomber jas makkelijk aan en uit te doen. Daarnaast hebben veel bomber jassen ook zakken aan de voorkant, super handig! 

Wij hebben verschillende soorten modellen bomber jassen naast de normale sportieve oversized bomber jassen hebben wij op onze website ook cropped modellen. De echte bestseller van Olivia & Kate is de gewatteerde bomber jas die wij verkopen in verschillende kleuren, heerlijk warm en heeft een stoere oversized fit! 

KLEDING-DONKERBLAUWE-KORTE-BASIC-OVERSIZED-JAS-ZWARTE-LANGE-COAT-JAS-DONKERGRIJZE-BOMBER-JAS

Leren materialen 

Naast de jassen hebben wij ook een PU leren legging en een PU leren skort. Deze mag toch niet missen in jouw kledingkast? Ze zijn super makkelijk te combineren en zitten super comfy en past vrijwel overal bij andere items op onze website! Maak je outfit helemaal af met een van onze leren tassen! Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormen!

KLEDING-ZWARTE-PU-LEREN-BOMBER-JAS-ZWARTE-PU-LEREN-OVERSIZED-JAS

Truien

Wat is herfst nou zonder heerlijke truien? Shop de meeste comfy en stijlvolle truien bij Olivia & Kate! Wij zijn helemaal verliefd op de gestreepte truien maar ook de cropped modellen. Verkrijgbaar is superleuke herfst kleuren! Je kan gaan voor een langer model of juist voor een wat kortere. Ook zijn de truien verkrijgbaar in oversized of in een normaal vallend model.
 
Je kan natuurlijk ook gaan voor een effen trui met een geweldige kleur. Wordt het vandaag roze, army groen of taupe?! We hebben het allemaal. Ze zijn mega zacht en zitten zo comfy! BABE, hoe heerlijk is dat met de koudere dagen?!

Gilets

Gilets zijn helemaal in en dus zeker een musthave voor je kledingkast deze herfst! Tegenwoordig zie je steeds meer het gilet terugkomen in de modewereld. Dit vinden wij onwijs leuk, want het geeft een bijzondere toevoeging aan je dagelijkse outfitjes! Olivia & Kate heeft een breed aanbod in de fantastische gilets!
 
Ga voor een leren, teddy, blazer of print gilet! Een zwart gilet past overal goed bij en is ook lekker basic. Ook kun je gaan voor een kleurrijke of gilet met print, hiermee maak je jouw saaie outfit weer helemaal stijlvol. De teddy gilets zijn ideaal voor de wat frissere dagen tijdens de herfst en kun je ook makkelijk over een trui heen dragen.
 
Ze zijn op vele manieren te stijlen! Ga voor een leuk jurkje met daar overheen een mooi gilet. Of kies voor een mooie jeans met een blouse. Trek hier een gilet overheen en je outfit is perfect. Tijdens de wat warmere herfstdagen kun je er ook voor kiezen om het gilet over een topje te dragen. Als je gaat voor een simpele top, kan het gilet de outfit helemaal opfleuren. Of wil je toch voor een net wat meer comfy outfitje gaan? Dan kan je het gilet ook stijlen over een lekkere trui. Het is maar net waar je zin in hebt!
KLEDING-BEIGE-CHOKER-TRUI-CREME-WOLLEN-GEBREIDE-TRUI-BEIGE-ZACHTE-TEDDY-GILET

Boots

Een musthave voor aankomende herfst zijn boots! Tegenwoordig zijn western cowboy boots niet meer weg te denken. Je ziet ze overal voorbijkomen en mogen dus zeker niet missen in jouw schoenenkast! Van hoge cowboy boots, lage cowboy boots, met print en zonder print, je kan het zo gek niet bedenken! Combineer jouw favoriete cowboy boots met een jurkje, rokje , lange blouse of met een mooie jeans. Ze zijn makkelijk te combineren en maken je outfit helemaal af. Olivia & Kate heeft veel verschillende soorten en maten beschikbaar, dus babe sla je slag!!
 
Naast de western cowboy boots zijn de chunky boots ook niet weg te denken. Mega leuk te combineren met een oversized blazer. In de meeste gevallen wordt de blazer als jurk gedragen, maar je kan er ook voor kiezen om een jurkje of broek met een leuke top onder de oversized blazer te dragen. Deze outfit zal je veel voorbij zien komen aankomende herfst.  Ook zijn de chunky boots leuk te combineren met een los vallende mom jeans. Je kunt dan de broek mooi over de laarzen dragen. Dit zie je veel voorbijkomen bij celebrities!!