QUARANTAINE MUSTHAVES

fashionable-trendy-mondkapjes-shoppen-webshop-corona-handgel-mondmasker

Stay safe girls 

 

Ohmyyy! Bij Olivia & Kate shop je alle qaurantaine musthaves babe! Bij Olivia en Kate hebben wij voor jouw de perfecte mondmaskers, handsoaps, leuke interieuritems en comfy outfits voor tijdens de lockdown. Alles wat je nodig hebt tijdens Covid 19 vind je op onze website en onze winkel girls! Ben je benieuwd wat onze musthaves zijn, lees dan snel verder!!

mondkapje-safety-corona-items-webshop

 

 

Comfy tijdens de lockdown

We hebben er allemaal mee te maken. Tijdens corona veel thuiszitten en thuiswerken. Daar hoort natuurlijk het perfecte comfy setje bij. Bij Olivia & Kate hebben we allerlei verschillende amazing comfy items voor jullie op een rijtje gezet. Als eerste hebben wij heerlijke comfy pakken met lange mouwen en een joggingbroek. Allereerst mag de comfy ribble beige set echt niet ontbreken! Dit comfy setje die bestaat uit een trui met lange mouwen en een legging. Een heerlijk setje voor tijdens de lockdown dus. Ben jij meer fan van een jogging flair? No problem! De lennox sets zijn top voor in huis en zijn ook nu in de sale!! Verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk in het beige en in het groen! Hoe leuk! Deze jogging flair heeft een splitje aan de onderkant. De lennox set bestaat uit een croptop sweater, maar je kan er ook voor kiezen om een sweater er bij te stylen, namelijk de lennox sweater! Super leuk om te stylen met een stoere gymp en een oversized blazer. Wil jij je outfit nou helemaal compleet maken? Combineer deze comfy set dan nog met een van onze te leuke tassen en een zwarte muts voor als je naar buiten gaat! Perfecte outfit en het zit heerlijk! So much choice! Met al deze setjes ben jij lekker comfy maar toch ook modieus. Lekkere comfy pantoffels mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben daarom voor jullie de meest fluffy pantoffels ever! Work from home in style girl! 
 
Een ander super comfy item wat echt niet mag ontbreken en jouw kledingkast, zijn onze heerlijke warme dames truien! Voor iedereen zit er wel een lievelingstrui bij!! Bij Olivia & Kate shop je truien in allemaal verschillende kleuren, namelijk zwarte truien, witte truien, groene truien! We got it all! Een echte quarantaine musthave is onze heerlijke warme Bowie knit! Super zacht en warm en lekker oversized! Girl, deze trui hebben wij echt in super veel verschillende truien! PSS…. ook hebben we nog truien in de end of season sale!! Yeahh! Shop jouw quarantaine musthaves nog snel in de sale babe! You are ready babe!

 

Style up your home!

Tijdens het vele thuis zitten tijdens de lockdown wil je natuurlijk wel dat jouw huis up to date te blijft met de nieuwste trends. Neem daarom een kijkje op onze webshop bij onze amazing interieur items! Van kaarsen tot aan douchegel. We have it al!  Handenwassen en desinfectie is deze dagen erg belangrijk. Shop daarom nu jouw handgel en handsoaps bij Olivia & Kate. Onze handsoaps ruiken super lekker en hebben ook nog is een super leuk design.

Don’t forget to wash your hands girls! Maak jouw huis cozy met onze amazing Body - Candles. Blauw of toch liever crème white? Met de Body - Candles maak je jouw huis helemaal lockdown ready! Ook onze Bubble – Candles zijn een echte eyecatcher voor in jouw huis. Ook deze zijn er in mega veel kleuren. Daarom zit er voor ieders interieur wel iets bij.  Een panter printje of toch liever voor glitters? Onze handsoaps staan super leuk in jouw badkamer of in de keuken. Ook zijn deze handsoaps leuk om cadeau te doen aan jouw vrienden of familie! Naast deze amazing handsoaps hebben wij ook ander leuk accessoires voor in jouw huis. Zoals onze Card – Holders en super leuke bowls. Hierin kun jij van alles bewaren en leuk opbergen. Superhandig voor bijvoorbeeld jouw sieraden! Neem daarom gauw een kijkje bij onze interieur items!
interieur-items-webshop-lockdown-candles

Wil jij voor je familie een leuk diner organiseren en ben je nog opzoek naar de perfecte accessoires hiervoor? Girl, bij Olivia & Kate shop je echt de leukste interieur items, ook voor op tafel! Ga bijvoorbeeld voor een mooie flessenopener en prachtige glazen kaarsenhouders met bijpassende draaikaarsen! Ohmyyyy, hoe leuk is dit! Ook hebben wij super mooie marblere onderzetters voor je wijnglazen! Maak jouw huis helemaal cozy en comfy in deze tijden babe! You deserve it! Ben jij meer fan van gouden woonaccesoires? Girl, we got it all! Bij Olivia & Kate shop je de mooiste gouden woonaccesoires, zoals onze prachtige gouden kaarsenhouder! Buy now or cry later babe!

 
 

Maak jouw look af met onze sieraden

Sieraden mogen natuurlijk niet ontbreken. Doordat het mondkapje achter je oor wordt geplaatst zijn grote oorbellen vaak niet heel handig! Toch leuke oorbellen dragen? Ga voor onze subtiele knopjes of kleine hangers. Deze zijn erg cute en maken jouw outfit net iets meer af zonder dat ze blijven hangen jouw mondkapje. Super fijn! Omdat het mondkapje al zorgt voor een drukke look rondom het gezicht is een leuke ketting altijd de oplossing om toch nog een beetje op te fleuren. Wij hebben super veel leuke kettinkjes voor jullie girls. Subtiel of juist lekker groot? Shop nu jouw fave. We got you!

 Mondkapjes

 We hebben 2 leuke mondkapjes!!! In love with flowers? Dan is de Ava- Mouth Mask een match voor jouw. Met deze vrolijke bloemen print is dit dan ook een top item voor tijdens de zomer! Ook hebben wij een basic zwart mondkapje voor jullie. Deze past bij elke outfit en is zeker een must! Onze mondkapjes zijn wasbaar! Het is namelijk erg belangrijk dat je elke keer gebruik maakt van een schoon mondkapje tijdens Corona. Hierdoor kun jij ze keer op keer hergebruiken. Superhandig! De mondkapjes zijn gemaakt van katoen en zijn erg rekbaar. Mondkapjes zijn er natuurlijk voor de veiligheid in deze periode. Maar als de mondkapjes dan toch moet dragen, dan toch een beetje stylish en modieus.
 mondkapje-mask-virus-corona-webshop
 
How to style?
Hoe graag we ook willen of niet: tijdens Covid 19 zijn mondkapjes voorlopig een accessoire bij jouw outfit. Je hebt ze tegenwoordig overal waar je bent en heengaat nodig. Daarom hebben we voor jullie een paar styling tips hoe je dit item op een leuke manier kan dragen kan combineren. Onze mondkapjes passen vrijwel bij elke outfit. Bij een basic outfit kun je gaan voor een mondkapje met wat meer print of kleur. De Ava Mouth Mask is daar de oplossing voor. Dit mondkapje is erg vrolijk door de print! Ook kun je de Ava -Mouth Mask ook leuk combineren met een van onze jurkjes of rokjes waar ook een bloemen printje in zit van onze website. Zo past het perfect bij elkaar! Heb je al een drukke outfit? No worry girls! Onze eff zwarte mondkapje past bij elke outfit. Zwart wordt ook niet snel vies dis is ook weer mooi meegenomen natuurlijk! Voor bij bijvoorbeeld een outfit in het wit geeft een zwart mondkapje gelijk een andere draai aan jou look tijdens Corona.

 

Zoals je ziet zijn mondkapjes zo slecht nog niet. Ze zorgen voor de veiligheid tijdens corona en geven jouw outfit een leuke touch up! Voorlopig zullen we deze mondmaskers moeten dragen tijdens Corona. Ook onze handsoaps zijn ook een must deze dagen. Tegelijk geven deze een twist aan jouw badkamer of keuken. Shop nu jouw favoriet bij Olivia & Kate! Bestel voor 23:30, en je bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!


 
 
 

zilver-masker-corona-kopen-winkelen