TUSSENJASSEN VOOR DE LENTE

april 25, 2023

TUSSENJASSEN VOOR DE LENTE

 Hey, lente-liefhebbers! De temperaturen stijgen en dat betekent dat het tijd is om je dikke winterjassen op te bergen en te shoppen voor je nieuwe garderobe voor de lente. Wat mag er zeker niet ontbreken in je kast? Een trendy tussenjas van Olivia & Kate!
 
Tussenjassen zijn perfect voor de lente! Ze zijn niet te zwaar, maar bieden wel net genoeg warmte voor de nog frisse dagen. Bovendien zijn ze super veelzijdig en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Wij vertellen je over de meest trendy tussenjassen voor de lente, en hoe je ze kunt combineren.

 

WAT ZIJN TUSSENJASSEN?

Tussenjassen zijn jassen die zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens de overgangsperiode tussen de seizoenen. Dit betekent dat ze perfect zijn voor de herfst en de lente, wanneer het weer nog steeds onvoorspelbaar kan zijn. Tussenjassen zijn meestal licht van gewicht, maar bieden voldoende warmte om je comfortabel te houden tijdens de koelere dagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder parka's, bomberjacks, spijkerjacks en nog veel meer.


SOORTEN TUSSENJASSEN VOOR DAMES

Denim jas voor dames: een klassieker die nooit uit de mode raakt. Of je nu gaat voor een strakke spijkerjas of een oversized denim jack, een denim jas is altijd een goede keuze. Combineer de jas met een wit t-shirt,  matchende jeans en witte sneakers voor een casual, maar stylish look.


Leren jas voor dames: Een leren jas is een echte statement piece en kan een outfit een extra edgy touch geven. Draag de leren jas met een van onze leuke crop tops. enkellaarsjes voor een stoere maar toch vrouwelijke look.
 Leren jassen zijn altijd in de mode en bieden een tijdloze en klassieke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder bikerjacks, bomberjacks en jassen met dubbele rij knopen, waardoor je altijd een leren jas kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl.

Trenchcoat: Een klassieke trenchcoat is perfect voor de lente, omdat hij licht en luchtig is en je toch beschermt tegen eventuele regenbuien. Combineer hem met een leuk jurkje, een paar witte sneakers en een oversized zonnebril voor een chique, maar toch casual look.


 
Voordelen van trench coats als tussendoor jassen
Stijlvol en tijdloos: Trench coats zijn al tientallen jaren een stijlvolle keuze en hebben een tijdloze uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor je altijd een trench coat kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl.

Veelzijdigheid: Trench coats zijn veelzijdig en kunnen zowel casual als formeel worden gedragen. Ze zijn ideaal voor zakelijke gelegenheden, maar kunnen ook worden gedragen met jeans en sneakers voor een meer casual look.

Bescherming tegen de elementen: Trench coats bieden bescherming tegen regen en wind. Ze zijn vaak waterafstotend en bieden isolatie tegen koude temperaturen.
 
Bomberjack: Het bomberjack is terug van weggeweest en kan zowel casual als chique gedragen worden. Combineer hem met een simpele witte top, een wijde broek en hakken voor een trendy, maar toch comfortabele look.
 
Cropped jasje: Op zoek naar een trendy en stijlvolle manier om je lentegarderobe op te fleuren? Kies dan voor een cropped jasje! Deze korte jasjes zijn perfect voor de lente en bieden net genoeg warmte op de nog koele dagen. Combineer het met je favoriete outfit voor een modieuze en trendy look! Combineer een cropped jas met een flowy zomerjurkje en sneakers voor een casual look of kies voor een strakke top en high waisted broek voor een edgy uitstraling!

 

HOE DRAAG JE TUSSENJASSEN?

Een tussen jas kan op verschillende manieren worden gedragen, afhankelijk van de gelegenheid en de persoonlijke stijl. Hieronder staan enkele tips voor het dragen van een tussenjas:
 
Combineer met laagjes: Omdat tussen jassen bedoeld zijn om te worden gedragen tijdens de tussenseizoenen, kan het weer nogal onvoorspelbaar zijn. Combineer je tussen jas met laagjes, zodat je deze gemakkelijk kunt aanpassen aan de temperatuur. 

 
Accessoires: Accessoires kunnen je outfit compleet maken en je tussen jas een extra touch geven. Voeg een sjaal of hoed toe om je outfit af te maken!

  
Kies de juiste broek: Je kunt een tussen jas combineren met verschillende soorten broeken, afhankelijk van de gelegenheid. Draag bijvoorbeeld een spijkerbroek voor een casual look, of een pantalon voor een chique outfit.

 
Schoenen: De schoenen die je draagt bij een tussen jas kunnen het verschil maken. Combineer je tussen jas bijvoorbeeld met sneakers voor een casual look, of met enkellaarsjes voor een meer nette uitstraling.

 

KENMERKEN VAN TUSSENJASSEN

Er zijn verschillende kenmerken van tussenjassen die hen onderscheiden van andere soorten jassen. Ten eerste zijn ze meestal licht van gewicht en gemaakt van ademende materialen, zoals katoen, nylon of polyester. Dit betekent dat ze perfect zijn voor dagen waarop het nog te warm is voor een winterjas, maar te koud voor een lichte jas.

Ten tweede hebben tussenjassen meestal een slank en gestroomlijnd ontwerp. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een jas die er stijlvol uitziet en die bij verschillende outfits past. Bovendien zijn veel tussenjassen voorzien van praktische functies, zoals afneembare capuchons, zakken met rits en verstelbare manchetten.
 
Tussenjassen zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een jas die de perfecte balans biedt tussen warmte en stijl. Deze jassen zijn ontworpen om te worden gedragen in de overgangsperiode tussen de seizoenen, wanneer het nog te warm is voor een dikke winterjas, maar te koud voor een lichte jas.

 

HOE KIES JE DE PERFECTE TUSSENJAS?

Het kiezen van de perfecte tussenjas kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste tussenjas te vinden:

Overweeg het klimaat waarin je woont: Als je in een koud klimaat woont, wil je misschien een tussenjas die wat dikker is en meer isolatie biedt. Als je in een warmer klimaat woont, wil je misschien een lichtere tussenjas die je comfortabel houdt zonder oververhit te raken.
 
Kies de juiste maat: Het is belangrijk om een tussenjas te kiezen die goed past. Een te grote jas zal niet alleen ongemakkelijk zijn, maar kan er ook slordig uitzien. Een te kleine jas zal daarentegen niet voldoende warmte bieden.

Overweeg de stijl: Tussenjassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder parka's, bomberjacks en spijkerjacks. Kies een stijl die bij je persoonlijke smaak en levensstijl past!



Also in Blog Olivia & Kate

EASTER BRUNCH OUTFIT!
EASTER BRUNCH OUTFIT!

maart 25, 2024

Babes! Het is weer tijd voor leuke paasontbijtjes, brunches en lunches! Hiervoor heb jij de perfecte outfit nodig! Met onze leuke pastel items ben jij ready to go! Lees snel verder om outfit inspiratie op te doen!

Lees meer

LENTE OUTFITS
LENTE OUTFITS

maart 14, 2024

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te transformeren naar een frisse, trendy oase. Voor dames is het de perfecte gelegenheid om te stralen in outfits die de vernieuwing van het seizoen weerspiegelen. Ontdek op onze website van Olivia & Kate de must-have lente kleding items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer

THE STUDIO COLLECTION
THE STUDIO COLLECTION

februari 27, 2024

Het is eindelijk zo ver! De STUDIO collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY!!!! Wij zijn ready om jou te laten stralen in het voorjaar met onze stijlvolle basics voor dames. Weet jij wat jij nodig heb om dit voorjaar door te komen? The perfect outfit!

Lees meer