Valentijnsdag cadeau inspiratie

Valentijnsdag cadeau inspiratie

Shop nu de leukste Valentijns cadeautjes! 

Oh my! Love is in the air girls! Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Heb jij al een leuk cadeautje voor je Valentijn in huis gehaald? Want wij bij Olivia & Kate hebben de leukste gifts en tips om jouw Valentijnsdag speciaal te maken. So get ready for Valentine’s Day! Shop nu je fave sieraden in de webshop van Olivia & Kate! 
Don't miss out and start shopping now babe!


Girls of course hebben we met Valentijnsdag een leuke actie voor jullie! Houd onze website en Instagram goed in de gaten! Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Shop de nieuwste Valentijnsdag trends nu snel jou favoriete items bij Olivia & Kate! Met Valentijnsdag vieren we de liefde, is dat nou voor je boyfriend, jezelf, je bff, je moeder, je zus of misschien wel je secret crush? Heb je liever zelf de touwtjes in handen? Dan kan je natuurlijk de Olivia & Kate website afstruinen en inspiratie voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag met een personal touch is everything a women wants. Een gepersonaliseerd valentijns cadeau kan je al in de kleine dingen zitten, zoals een lief handgeschreven valentijn kaartje. Let’s keep it simple! Jouw loved one vindt het al super bijzonder als je de tijd en moeite neem om iets liefs te schrijven.  De liefde hangt overal in de lucht en dat moet natuurlijk gevierd worden!


VALENTIJN-CADEAUS-GIFT-SIERADEN-ACCESSOIRES
 

Valentines Jewelry Gift

Heb je nog inspiratie nodig voor wat je je loved ones als cadeau moet geven? Wij kunnen je daar zeker bij helpen! Bij Olivia & Kate hebben we de leukste trendy Valentijnssieraden, tassen & outfits! Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen! Onze stainless steel sieraden collectie kan je natuurlijk altijd mixen en matchen en dat maakt het juist zo onwijs leuk. Creëer zo een echte jewelry party! Combineer onze Valentijns kettingen met de bijpassende armbanden en oorbellen!
Statement sieraden zijn de ultieme accessoires voor een trendy Valentijnsuiting. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een betoverende collectie van trendy hartjes sieraden samengesteld. Ontdek de nieuwste hartjes sieraden en laat de liefde schitteren met deze onweerstaanbare Trendy Valentijnssieraden. Zo voel je je bij het dragen ervan elke keer weer geliefd!

Laat de liefde opvallen met statement hartjes oorbellen. Denk aan oversized hangers, geometrische vormen of oorbellen met hartjes details die een gedurfde verklaring afleggen. Statement oorbellen voor Valentijnsdag zijn de eye catchers voor een trendy Valentijns look. Hou je meer van de echte grote hoops dan hebben wij meer dan genoeg keus voor jou. Vind je alleen een oorring met kleine diamantjes en een hangertje leuker? Ook dat hebben we voor jou girl!


Tegenwoordig zijn meerdere gaatjes in je oren helemaal de trend, dan kan je mixen en matchen met grote en kleine hoops of 2 kleine oorringetjes naast elkaar combineren. Mix & Match je favoriete oorbellen om er een hele set van te maken, een set is ook super leuk om te geven als persoonlijke geschenken voor Valentijnsdag!


Ringen met hartjes zijn niet alleen mooi maar symbolisch. Kies voor gestapelde ringen, ringen met uitsnijdingen in een hartvorm of ringen met een ingelegd hartje voor een subtiele herinnering aan liefde en verbondenheid. 


Voor een speelse uitstraling, zijn armbanden met hartjes details een must. Denk aan bedelarmbanden met diverse hartvormige bedeltjes, gevlochten armbanden met hartjes accenten of bangles met hartjes ontwerpen. Schakelarmbanden zijn nu ook helemaal HOT! We hebben vrijwel alle sieraden in het goud, dus bekijk snel de hele collectie! Hurry Hurry Hurry!


Met de pretty kettingen van Olivia & Kate maak jij je outfit helemaal af! Ga je voor de statement kettingschakel ketting of minimalistische ketting, we have it all! Vind jij je outfit nog een beetje te saai? Onze statement kettingen kunnen net die extra boost geven die je outfit nodig had om hem helemaal af te maken! 


Wil je een subtieler kettinkje? Dan hebben we ook hele dunne en fijne kettinkjes met een klein hangertje eraan of juist zonder hanger, the choice is all yours girl! Minimalisme is in de mode en hetzelfde geldt voor hartjes sieraden. Kies voor fijne kettingen en armbanden met een subtiel hartje. Deze delicate stukken voegen een vleugje romantiek toe aan elke look zonder overdreven te zijn. 


We zouden eigenlijk iedere dag de liefde moeten vieren, liefde voor jezelf en liefde voor de mensen van wie je houd!! 

VALENTIJNS-CADEAU-GIFT-SIERADEN-ACCESSOIRES

Boyfriend gift ideas

For alle boyfriends out there! Het is bijna zo ver. Heb jij nog geen idee wat jij aan jouw vriendin of vrouw cadeau moet geven? Neem dan gerust een kijkje op onze V-DAY blog voor romantische cadeau ideeën . Hierin geven wij wat inspiratie voor leuke Valentijn cadeautjes!

 Wij hebben voor jou de perfecte gift ideas op een rijtje gezet! Is jouw vriendin helemaal weg van sieraden en andere accessoires? Dan zijn onze sieraden uit de Valentijnsdag collectie zeker het perfecte trendy valentijnscadeaus. Goud, zilver of allebei. Het kan allemaal! Onze
statement hartjes sieraden zijn een echte eye catcher die haar look helemaal laat shinen!


Ook onze Valentijnsdag clutches vallen erg goed in de smaak! Ben jij een echte gentleman en wil jij jouw geliefde verassen met een dinner avondje at home? Met onze kaarsen van Marie-Stella-Maris breng je de liefde in huis. Ze maken het plaatje helemaal af! We kunnen de lingerie bralette natuurlijk niet vergeten.
Een mooie ring om je vinger mag natuurkijk niet ontbreken! De meeste ringen bij Olivia & Kate zijn verstelbaar dus dat is super handig zodat iedereen het past! Hou je van zilver of goud? Veel ringen van Olivia & Kate zijn gemaakt van stainless steel, dus ze verkleuren niet, hoe fijn is dat?!


Het is altijd leuk om nieuwe kleding of schoenen te krijgen, daarom is het ook een leuk cadeautje voor V-day. Een mooie jurk bijvoorbeeld voor een romantische date night, of juist een heerlijk lounge pakje voor op te bank tijdens een movie night met jouw Valentijn! Een paar mooie laarzen, gave hakken of een leuke tas zijn ook leuk om cadeau te doen, om de outfit helemaal af te stijlen.


VALENTIJNS-CADEAUS-GIFTS-SIERADEN-ACCESSOIRES

Decoratie cadeau's

Ben jij juist op zoek voor iets leuks in huis om het een beetje gezelliger te maken voor deze koude dagen? Dan ben je bij Olivia & Kate op de juiste plek! We hebben super veel lekkere life style artikelen van Marie-Stella-Maris een geur kaars of een roomspray om je huis of kamer gezellig in te richten, dat is natuurlijk altijd leuk om cadeau te doen en om te krijgen babe!

Neem snel een kijkje bij onze lifestyle categorie en shop jouw valentijnscadeautjebij Olivia & Kate!


Don't miss out! Want voor je het weet zijn je faves weg. 
Have a lovely Valentines day! <3

Xoxo
Olivia & Kate