Herfst vesten

Herfst vesten

De allerfijnste herfst vesten!

Een vest is eigenlijk voor elk seizoen een echte musthave voor dames. Het is perfect om over je outfit te dragen als het even wat frisser wordt. Op een zomeravond op het strand of een koele lentedag kan een lekker vest niet ontbreken. Maar lekkere warme vesten zijn natuurlijk echt niet te missen tijdens de herfst of in de koude winterdagen. Door een mooi vest te kopen kan dit jouw outfit helemaal compleet maken! Combineer een lang vest met een coltrui, een rokje en hoge laarzen. Een echte fall outfit girl! Met onze te leuke vesten zal jij elk seizoen shinen en het ook lekker warm hebben tijdens de koude dagen. Ben jij opzoek naar de leukste vesten van Olivia & Kate en wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends, lees dan snel verder babe!

cardigan-olivia-kate-kopen-outfit-dames
Een vest is natuurlijk ook heerlijk om aan te trekken als je een dagje op de bank gaat spenderen. OH MY, pak er wat lekkers bij en voel je helemaal comfy in een heerlijke cardigan. Maar een vest kan ook gedragen worden naar een lunch met je besties! Zo lang je een vest mooi styled is het eigenlijk voor elke gelegenheid mogelijk. Zo fijn, want het zit heerlijk comfy en je ziet er te leuk uit!
Babe! Bij Olivia & Kate shop je de leukste en mooiste vesten in zoveel verschillende kleuren, zoals een van onze vesten in het groen of zwart! Naast verschillende kleuren hebben wij ook korte en lange vesten. Combineer een mooi lang zwart vest met een jurkje en een paar stoere boots. Hou jij zelf meer van korte vesten? Girl, we got you! Ook hebben wij te leuke korte vesten is zoveel verschillende kleuren. Namelijk in het groen, bruin, wit, zwart, roze, geel, beige en ga maar zo door. Neem een kijkje op onze online webshop voor de mooiste vesten of kom gezellig langs in onze mooie winkel in Haarlem. Yeahh!

vest-vesten-warm-zacht-herfst

Korte vesten

Korte vesten zijn super leuk om te combineren met een spijkerbroek en een top eronder. Vind je deze outfit nog te koud? Wissel de top dan om voor een heerlijk warme coltrui. Eigenlijk kunnen onze korte vesten op elke outfit. Combineer onze korte vesten anders met een jurkje of rokje. Wil jij zelf een stoere look creëren. Combineer bijvoorbeeld een beige kort vest met een leren broekje, een coltrui en een paar hoge haklaarzen. AMAZINGGG! Wij hebben ook te leuke vesten met knopen, die je open kan dragen of juist dicht! Zo bepaal je helemaal zelf de look ;) Ook zijn onze korte wollen vesten voor de herfst echt perfect, omdat ze kort zijn, maar wel lekker warm en ze kriebelen niet!
 
Heb je jouw vest snel nodig? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:30 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden! En bij een bestelling van €75 of meer, bieden wij ook nog gratis verzending binnen Nederland. Kan je niet kiezen en wil je het vest eerst thuis passen? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welk vest jij gaat!

cardigan-outfit-kriebelt-niet-dik-vest

Lange vesten

Lange vesten zijn super fijn om over een jurkje te dragen, want hierdoor zie je eer super leuk uit, maar blijf je ook lekker warm. Onze lange vesten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi lang grijs verst met een leuk zwart jurkje en een paar boots. Heb je het dan nog te koud? Doe dan nog een panty onder je jurkje of trek hoge laarzen aan, zodat je benen goed warm blijven. Onze lange vesten zijn allemaal open, dus zonder knopen. Wil jij liever een vest met knopen, lees dan snel verder!
PSSSSTT….. Bij een bestelling boven de 75 euro heb je gratis verzending!!!

Olivia-kate-herfsttrui-kleur-outfit-shoppen

Vesten met knopen

Bij Olivia & Kate hebben wij ook super leuke vesten met knopen. Hierdoor kan je het vest leuk open dragen, maar ook dicht staat super leuk en is lekker warm. Onze vesten zijn is te leuke kleuren verkrijgbaar, namelijk in het donkerblauw, lichtblauw, bruin, beige en mint groen. Super leuke kleuren voor verschillende seizoenen. Combineer een donkerblauw vest met knopen met een leuke top, stoere mom jeans en een paar gympen. De outfit is super leuk om aan te doen als je gaat lunchen met je vriendinnen of familie. Maar ook een te leuke outfit voor naar je werk. Love it. Het is zo fijn dat onze vesten passen bij iedere gelegenheid en zo makkelijk te combineren zijn. Dit kan je toch niet missen in je kledingkast girl. Shop daarom snel jouw favo vest op onze online webshop! XOXO

Vesten dames sale

Af en toe shop je onze heerlijke vesten ook in de sale met leuke kortingen! Houd daarom onze social kanalen, zoals Instagram, Facebook & Tiktok goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en acties! Zo mis jij nooit meer iets!