Zilveren sieraden voor dames

Zilveren sieraden voor dames
Zilveren sieraden zijn tijdloos en blijven altijd populair. Of je nu houdt van een klassieke, minimalistische of bohemian look, er zijn altijd zilveren sieraden die perfect bij jouw stijl passen. Maar wat zijn de nieuwste trends als het gaat om zilveren sieraden? En waar moet je op letten als je op zoek bent naar trendy zilveren sieraden? In deze blog bespreken we de nieuwste trends en geven we tips voor het kopen van trendy zilveren sieraden.
 
Layering is een trend die we al een tijdje zien en ook in 2023 blijft deze trend populair. Het is een manier om verschillende zilveren sieraden te combineren en te dragen als een geheel. Denk aan verschillende zilveren kettingen, armbanden, oorbellen of ringen die je samen draagt voor een bohemian look. Het leuke aan layering is dat je zelf kunt bepalen welke sieraden je draagt en hoe je ze combineert. Zo kun je iedere dag een nieuwe combinatie maken.

 
Statement oorbellen zijn al een tijdje populair en deze trend zet zich voort in 2023. Denk aan grote zilveren oorbellen met een opvallend design of juist minimalistische oorbellen met een bijzondere vorm. Het voordeel van statement oorbellen is dat ze een outfit kunnen maken of breken. Draag ze bijvoorbeeld bij een eenvoudige outfit om deze net dat beetje extra te geven.
 
Een andere trend die we steeds meer zien is mix en match. Hierbij draag je verschillende zilveren sieraden die niet bij elkaar passen. Het gaat er juist om dat de sieraden contrasteren. Denk aan een stoere zilveren armband met een elegante zilveren ketting of een minimalistische zilveren ring met een grote zilveren statement ring. Door verschillende stijlen te combineren creëer je een unieke en persoonlijke look.
 
Zilveren stainless steel sieraden zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar een duurzaam en stijlvol sieraad. Het is een materiaal dat steeds populairder wordt onder sieradenliefhebbers vanwege de vele voordelen die het biedt.
 
Voor mensen met een gevoelige huid kan het soms lastig zijn om sieraden te vinden die geen allergische reacties veroorzaken. Zilveren stainless steel sieraden zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze geen irritatie veroorzaken en veilig zijn om te dragen, zelfs als je een gevoelige huid hebt.

 
Zilveren stainless steel is een zeer duurzaam materiaal dat niet gemakkelijk vervaagt, roest of verkleurt. Het is bestand tegen krassen en deuken, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over slijtage van je sieraden, wat betekent dat je langer van je sieraden kunt genieten.
 
Vintage sieraden zijn tijdloos en blijven altijd populair. Ook in 2023 zien we deze trend terugkomen. Vintage zilveren sieraden hebben vaak een uniek design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk aan zilveren sieraden uit de jaren '60, '70 of '80. Het leuke aan vintage sieraden is dat ze een verhaal hebben en een geschiedenis dragen. Daarnaast zijn ze vaak uniek en kun je er niet zomaar nog een vinden.
 
In vergelijking met andere edelmetalen zoals goud en zilver zijn zilveren stainless steel sieraden veel betaalbaarder. Dit betekent dat je meer waar krijgt voor je geld en dat je meer sieraden kunt kopen zonder je budget te overschrijden.
 
Zilveren sieraden met kleuraccenten zijn ook populair in 2023. Denk aan zilveren sieraden met edelstenen in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zilveren oorbellen met blauwe topaas, zilveren ringen met groene smaragd of zilveren kettingen met rode granaat. Deze sieraden geven net dat beetje extra kleur aan je outfit en zijn bovendien tijdloos.
 
Minimalistische ontwerpen zijn momenteel erg trendy. Deze sieraden zijn eenvoudig van ontwerp, maar hebben toch een stijlvolle uitstraling. Denk aan dunne zilveren ringen of een simpel zilveren armbandje. Deze sieraden zijn perfect voor dagelijks gebruik en zijn gemakkelijk te combineren met andere accessoires. Minimalistische zilveren sieraden hebben een eenvoudig en strak ontwerp en worden vaak gecombineerd met andere sieraden om een ​​unieke look te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een dunne zilveren ketting met een minimalistische hanger die gecombineerd kan worden met andere kettingen van verschillende lengtes en materialen.
 


Kettingen met hangers zijn tijdloos en passen bij elke stijl. Momenteel zijn zilveren kettingen met hangers in de vorm van een maan, ster of een hart erg populair. Daarnaast zijn kettingen met hangers waarbij de hanger bestaat uit meerdere dunne zilveren kettinkjes ook erg trendy.
 
A necklace is a girl's best friend! Wij zijn gek van kettingen en kunnen er niet genoeg van hebben! Van naamkettingen tot schakelkettingen, minimalistische kettingen, statement kettingen of bedelkettingen. We love it all! Een ketting zorgt ervoor dat jij er geweldig uit ziet! Mix and match jouw favoriete kettingen. Hoe meer geweldige kettingen hoe beter! Creëer verschillende lagen door het dragen van een mooie choker een middellange ketting en een lange ketting. Zo zie jij er super classy uit!  
 
Weet jij ook nooit wat je aan je vriendin / zus / moeder of familie kan geven als cadeau? Hoe leuk is het om haar een mooi sieraad te geven als cadeautje. Wie vindt het nou niet leuk om bijvoorbeeld een ketting of armband te krijgen?! Het is ook nog eens super leuk om deze dan zelf ook te nemen. Zo hebben jullie samen een mooi aandenken aan jullie vriendschap.
 
Shop jouw favo ketting en betaal op verschillende manieren aan de hand van ons ruime aanbod in betaalmogelijkheden.



Kun jij niet wachten om je nieuwe sieraad om te doen? Wanneer je bij ons op werkdagen voor 23:59 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden (NL)! Kun je niet kiezen en wil jij je ketting eerst thuis zien? Geen probleem! We hebben een retourtermijn van 14 dagen, genoeg tijd dus om te beslissen voor welke jij gaat! 
 
Stay up to date voor onze sale door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je onze aanbiedingen nooit! Klik hier om je in te schrijven. Zo krijg je €5 korting op je eerste bestelling. 
 
Volg ons op Instagram @oliviakate.nl en tiktok. Post ook jouw outfit en tag ons! We love to see your looks!

Happy shopping babes!!