PARTY ITEMS 20% OFF

november 01, 2022

PARTY ITEMS 20% OFF

PARTY ITEMS 20% OFF

(DEZE ACTIE IS GESLOTEN) Oh my babes! Vandaag is de party sale begonnen, met 20% korting op alle party items!! Hoe geweldig is dat?! Je shopt jouw kerstoutfit of NYE outfit dus met een enorme korting! Wees er snel bij, want de party collectie wordt niet meer aangevuld! Op = op!

BEIGE-GOUDEN-SATIJNEN-CROP-TOP-GOUDEN-PAILLETTEN-GLITTER-ROK-ROZE-ONE-SLEEVE-PAILLETTEN-TOP-ROZE-PAILLETTEN-FLAIR-BROEK

Daarnaast worden alle sale items verhoogd naar een korting van 50%!! Neem snel een kijkje op de website of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem!

ALL-PARTY-ITEMS-20%-OFF-ALL-OTHER-ITEMS-50%

 
Also in Blog Olivia & Kate

ESSENTIALS
ESSENTIALS

januari 27, 2023

Wij van Olivia & Kate begrijpen dat shoppen het leukste is om te doen! Maar waar moet je nou beginnen?! Wat zijn nou items die helemaal in de mode zijn of welke items moet jij in je kledingkast hebben hangen?

Lees meer

Sale-actie-korting-crazy-items-kleding-online
LUCKY LOTTERY SALE

januari 20, 2023

Maandag 23 januari beginnen de lucky lottery sale days!! Elke dagen zullen de prijzen verschillen van onze sale items! Je shopt die week met de allerlaagste prijzen. OP = OP dus wees er snel bij! Dit wil je absoluut niet missen!

Lees meer

EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS
EMILY IN PARIS INSPIRED LOOKS

januari 15, 2023

Wij van Olivia & Kate zijn helemaal verliefd op de Netflix serie Emily in Paris!! Een populaire serie waarin je volgt hoe Emily, een jonge marketeer, haar droombaan krijgt in het modieuze Parijs. Wij zijn helemaal obsessed met de kledingkast van Emily.

Lees meer